до толкова вманиачен в бмв,чее..........

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

до толкова вманиачен в бмв,чее..........

Мнение от thewolf » 05 Яну 2009, 1:06

Здр колеги, а бе карам си аз едно Е28 и му се кефя, та от толкова много кеф почнах и да го сънувам.Ама то един сън беше ,интересното е,че го помня,както и човека който ми го взе и не го върна.Та
отивам аз на някаква бмв сбирка (изглежда наистина съм жадувал за такова нещо ,щом го и сънувам :) ) та отивам аз,много коли много хора, но виждам , че не са само бмв-та.Цял паркинг коли, а срещу него голяма сграда висока около 7-8 метра,цялата в прозорци и само един етаж,нещо високо като местата за прегледи на коли и камиони ,толкова високо.Влизам вътре има доста хора и маси ,интересно няма столове всички пият нещо .Видях няколко познати приятели отидох при тях , заговорихме се и по едно време СТРАШЕН РЕВ НА КОЛА като изрева няколко пъти от към пакринга се зададоха 2 фара на кола,която караше с около 5 км в час.Почна да върти гуми здраво и със ебати невъзможната маневра паркира колата на паркинга между 2 други коли.Всички толкова впечатлени от този рев излизат да видят кой е тоя.Аз излизам и гледам тоя паркирал точно до моята кола и пита на кой е тъмно синьото Е28.Викам моя е.Влезнахме вътре с тоя пич да пиинем по нещо уж и да му кажа нещо за колата ,по едно време вика дай да я разгледам отвътре ето ти и мойте ключове (като застраховка,че няма да я открадне де).интересно как му дадох ключовете , а той неговите за алфа-ромеото му , някъф нов модел било.(пояснение, по принцип не давам да ми карат колата от форума я е карал единствено ЛЮБАКА ) та излизам аз отвън гледам го оня ми пали гумите и изчезва викам са му еб.х майката на тоя.с неговите ключове натискам копчето за алармата му ама никоя кола не отговаря,обиколих целия паркинг и му нямаше колата ,както и моята и тогава се събудих.Естествено проверих и колата си беше в гаража :lol: :lol: :lol: луда работа.Май трябва да намаля посещаването на ebay.com и писането на Е28 в графата на търсачката , че почвам да се вманячавам :lol: :lol: :lol:
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 05 Яну 2009, 1:36

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :bowdown:
Ако беше реално,никога нямаше да си видиш Е28.... :winky:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 05 Яну 2009, 1:37

Това е колега... По-зле от наркотиците... те поне са по ефтини :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

яя

Мнение от thewolf » 05 Яну 2009, 1:38

знам,аз за това отидох да проверя дали е в гаража :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Смях яко
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: яя

Мнение от uricatoli » 05 Яну 2009, 1:39

thewolf написа:знам,аз за това отидох да проверя дали е в гаража :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Смях яко

Ти данеби сега да идваш от гаража... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

тт

Мнение от thewolf » 05 Яну 2009, 1:39

uricatoli написа:Това е колега... По-зле от наркотиците... те поне са по ефтини :mhihi:

Аз предпочитам да ги давам за бенз и за гуми :mhihi: :lol: :lol: :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

йй

Мнение от thewolf » 05 Яну 2009, 1:40

uricatoli написа:
thewolf написа:знам,аз за това отидох да проверя дали е в гаража :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Смях яко

Ти да не би сега да идваш от гаража... :mhihi:

хахаха това беше преди няколко дена хаха ,това беше добро колега честно :lol: :lol: бърз отговор
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: йй

Мнение от cucko » 05 Яну 2009, 1:44

thewolf написа:
uricatoli написа:

Ти да не би сега да идваш от гаража... :mhihi:

хахаха това беше преди няколко дена хаха ,това беше добро колега честно :lol: :lol: бърз отговор

Ако искаш иди пак за да се увериш-да не би да си забравил и да ходиш!!! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от thewolf » 05 Яну 2009, 1:48

cucko написа:Ако искаш иди пак за да се увериш-да не би да си забравил и да ходиш!!! :mhihi:

Е,нали мога да карам :lol: :lol: :lol:
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 05 Яну 2009, 1:53

За колкото по ретро наточена баварка става на въпрос толкова по тежка става диагнозата ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 05 Яну 2009, 1:55

thewolf написа:
cucko написа:Ако искаш иди пак за да се увериш-да не би да си забравил и да ходиш!!! :mhihi:

Е,нали мога да карам :lol: :lol: :lol:

Имах предвид до гаража...каза че си ходил да провериш ама дали не си забравил да ходиш да провериш!!! :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 05 Яну 2009, 2:01

Кофти сън... тва е щот принципно не я даваш....
Аз пък вече няколко пъти сънувам, че тъкмо съм оправила мойта, качвам се и пак поднасям и се джаскам... Последния път беше в локалното на Красно село / а точно там никога не съм минавала с кола/, някво огромно се пръкна, сигурно 5 метра платното, хахах, сняг, ама някък утъпкан равномерно, като пясък... и уш широко, няма завой...ама кат тръгна тая ми ти задницааа...и праассс, в един стълб се спрях от мойта страна...и няма да ви казвам какво е усещането на сън... мислех си - НЕЕЕЕЕЕЕЕ, не е истина, пак трябва да я вкарвам в Сервизззз :mhihi: :help: сигурно като я взема, при първото качване доста ще треперя :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 05 Яну 2009, 3:24

Колега наскоро сънувах 4е ми крадат джантите :mhihi: Бях на брат ми на концерт и бях паркирал около центърът на един тротоар.Свършва концертът и аз отивам да зема колата да пребера малко апаратура.Оба4е с наближаването гледам двете джанти до калниците свалени и колата на една страна :shock: Оба4е гледам някви мангали надни4ат зад няква стена и викам 4ай се напрая на луд и да подмина.Скрих се зад някъв ъгъл и видях някъв пи4 с кола,викам колега дай един клю4 да си сменя гумата :mhihi: и отидох и ги издебнах в гръб докато ми свалят другите две джанти и ги помлях от бой :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 05 Яну 2009, 9:00

Ти какво каза ...аз санувах един път ,че правя бартер за трабанче ...и се сабудих след това и веднага на балкона да видя дали ми е долу колата :mhihi:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 05 Яну 2009, 9:03

хехехе :) това си е шок и ужас :mhihi: :mhihi: :mhihi:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Следваща

Назад към Страхотни истории