до толкова вманиачен в бмв,чее..........
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
до толкова вманиачен в бмв,чее..........
Здр колеги, а бе карам си аз едно Е28 и му се кефя, та от толкова много кеф почнах и да го сънувам.Ама то един сън беше ,интересното е,че го помня,както и човека който ми го взе и не го върна.Та
отивам аз на някаква бмв сбирка (изглежда наистина съм жадувал за такова нещо ,щом го и сънувам
) та отивам аз,много коли много хора, но виждам , че не са само бмв-та.Цял паркинг коли, а срещу него голяма сграда висока около 7-8 метра,цялата в прозорци и само един етаж,нещо високо като местата за прегледи на коли и камиони ,толкова високо.Влизам вътре има доста хора и маси ,интересно няма столове всички пият нещо .Видях няколко познати приятели отидох при тях , заговорихме се и по едно време СТРАШЕН РЕВ НА КОЛА като изрева няколко пъти от към пакринга се зададоха 2 фара на кола,която караше с около 5 км в час.Почна да върти гуми здраво и със ебати невъзможната маневра паркира колата на паркинга между 2 други коли.Всички толкова впечатлени от този рев излизат да видят кой е тоя.Аз излизам и гледам тоя паркирал точно до моята кола и пита на кой е тъмно синьото Е28.Викам моя е.Влезнахме вътре с тоя пич да пиинем по нещо уж и да му кажа нещо за колата ,по едно време вика дай да я разгледам отвътре ето ти и мойте ключове (като застраховка,че няма да я открадне де).интересно как му дадох ключовете , а той неговите за алфа-ромеото му , някъф нов модел било.(пояснение, по принцип не давам да ми карат колата от форума я е карал единствено ЛЮБАКА ) та излизам аз отвън гледам го оня ми пали гумите и изчезва викам са му еб.х майката на тоя.с неговите ключове натискам копчето за алармата му ама никоя кола не отговаря,обиколих целия паркинг и му нямаше колата ,както и моята и тогава се събудих.Естествено проверих и колата си беше в гаража
луда работа.Май трябва да намаля посещаването на ebay.com и писането на Е28 в графата на търсачката , че почвам да се вманячавам

отивам аз на някаква бмв сбирка (изглежда наистина съм жадувал за такова нещо ,щом го и сънувам

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: яя
thewolf написа:знам,аз за това отидох да проверя дали е в гаража![]()
![]()
![]()
![]()
Смях яко
Ти данеби сега да идваш от гаража...

- thewolf
- младши ентусиаст
-
тт
uricatoli написа:Това е колега... По-зле от наркотиците... те поне са по ефтини
Аз предпочитам да ги давам за бенз и за гуми

- thewolf
- младши ентусиаст
-
йй
uricatoli написа:thewolf написа:знам,аз за това отидох да проверя дали е в гаража![]()
![]()
![]()
![]()
Смях яко
Ти да не би сега да идваш от гаража...
хахаха това беше преди няколко дена хаха ,това беше добро колега честно

- cucko
- старши ентусиаст
-
Re: йй
thewolf написа:uricatoli написа:thewolf написа:знам,аз за това отидох да проверя дали е в гаража![]()
![]()
![]()
![]()
Смях яко
Ти да не би сега да идваш от гаража...
хахаха това беше преди няколко дена хаха ,това беше добро колега честно![]()
бърз отговор
Ако искаш иди пак за да се увериш-да не би да си забравил и да ходиш!!!

- cucko
- старши ентусиаст
-
Re: йй
thewolf написа:cucko написа:Ако искаш иди пак за да се увериш-да не би да си забравил и да ходиш!!!
Е,нали мога да карам![]()
![]()
Имах предвид до гаража...каза че си ходил да провериш ама дали не си забравил да ходиш да провериш!!!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Кофти сън... тва е щот принципно не я даваш....
Аз пък вече няколко пъти сънувам, че тъкмо съм оправила мойта, качвам се и пак поднасям и се джаскам... Последния път беше в локалното на Красно село / а точно там никога не съм минавала с кола/, някво огромно се пръкна, сигурно 5 метра платното, хахах, сняг, ама някък утъпкан равномерно, като пясък... и уш широко, няма завой...ама кат тръгна тая ми ти задницааа...и праассс, в един стълб се спрях от мойта страна...и няма да ви казвам какво е усещането на сън... мислех си - НЕЕЕЕЕЕЕЕ, не е истина, пак трябва да я вкарвам в Сервизззз
сигурно като я взема, при първото качване доста ще треперя 
Аз пък вече няколко пъти сънувам, че тъкмо съм оправила мойта, качвам се и пак поднасям и се джаскам... Последния път беше в локалното на Красно село / а точно там никога не съм минавала с кола/, някво огромно се пръкна, сигурно 5 метра платното, хахах, сняг, ама някък утъпкан равномерно, като пясък... и уш широко, няма завой...ама кат тръгна тая ми ти задницааа...и праассс, в един стълб се спрях от мойта страна...и няма да ви казвам какво е усещането на сън... мислех си - НЕЕЕЕЕЕЕЕ, не е истина, пак трябва да я вкарвам в Сервизззз

Колега наскоро сънувах 4е ми крадат джантите
Бях на брат ми на концерт и бях паркирал около центърът на един тротоар.Свършва концертът и аз отивам да зема колата да пребера малко апаратура.Оба4е с наближаването гледам двете джанти до калниците свалени и колата на една страна
Оба4е гледам някви мангали надни4ат зад няква стена и викам 4ай се напрая на луд и да подмина.Скрих се зад някъв ъгъл и видях някъв пи4 с кола,викам колега дай един клю4 да си сменя гумата
и отидох и ги издебнах в гръб докато ми свалят другите две джанти и ги помлях от бой

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ти какво каза ...аз санувах един път ,че правя бартер за трабанче ...и се сабудих след това и веднага на балкона да видя дали ми е долу колата 

40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3