Зимен Test Drive : 520i 97' vs 525 98' tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
нфтнс
еми колега ние казахме квото имаше сега сте вие или да чакаме теста на витоша да покаже.аз мисля че е от турбото като се включи и почва да буксува,ако я караш на малки обороти да не го включва няма пък мощност и гасне защото снега беше бая,това е мое наблюдение 

- 6iva4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 d touring
- Мечтае да кара: някой друг колата и то с шапка с козирка
Колегата е прав за дизела, аз преди карах 750iL Е32(бензин) и съм го пробвал на такива места където и джип(рейдж ровър) трябваше да си включи блокажите за да излезе, а вчера на едно леко изкачване със зимни гуми на един сезон направих хубаво завъртане, пък и после като се завръщах назад стана
, -добре че ме оправиха бордюрите. Не се бях замислял за въртящия момент, но явно има решаващо значение, защото 750iL-300 к.с., а 530-184к.с.

WALL написа:Колеги аз мисля, че в тази тема се прави тест... и за да се разбере защо се получава така малко трябва да се помисли... и да се стигне до краен резултат, а не като селски кучета, като залае едно.. в цялото село почват без да има защо ....

евалата братле, личи си кои има акъл, и си личи кои кара истински дизел, а не "селскаТА икономичНА мечТА" аиде без коментар и без назоваване

а на мацито дето много се инт от моя личен живот, грех ли е че не пием и не пушим и съм си спортисче , опс явно съм неудачник че на НГ не съм лизнал алкохол и че не съм бил дърво, и че съм писал у форума 20мин преди НГ, сори маце ама си бех дома с жената
WALL спец. за тебе баненце от днеска се събрахме малко познати, и един авер с 530д комби им скри шапките на всичките, ма така е некои се забавляват, други само плюят

кво стана, довечера колко с тдс-и се качват на витоша с нас неудачниците с РАСи&company

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Поредното доказателство за Бензин и ТДС
Влезте в форума на Е46 и Е38 и вижте коментарите ,май не само ние тук мислим така
Почне ли зимата и се почва 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
абе вие кефите максимално сравнявате 525 тдс и 520 на сняг само че база за сравнение ще има тогава когато и двете коли са с еднакви гуми с еднакъв товар и еднакъв брой хора в тях и двама еднакво добри шофьори и много говорите за въртящия момент някой от вас знае ли друго за въртящия момент освен че се измерва в нютон метри и при 2.5 тдс е по голям от 2.0 бензин
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
аз пък си го обяснявам или с 3-ма човека на задната седалка на бензинката или с по добри зимни гуми и не на последно място ШОФЬОРА
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
всичко зависи от гумите и от шофера защо трябва да се спори само да се дразните който мисли че неговата кола катерач да действа!!! Аз предпочитам да се кача на УАЗКАТА и да стигна до всяка една точка независимо дали има път или не а БМВ-то само по пътя а където съм решил да ходя по път съм стигнал няма зима няма лете!!!!!!!!!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мен ми беше интересно разхода при пързаляне при бензина и дизела,ама стана кофти темата..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: ;сгйдксю
Кой парк бе бате? и що да я троша?RASI написа:абе брат що че трошиш колата ние ще ходиме у парка
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5