Какво мислите за "AUTO BILD"?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Bogat-Beden написа:Колеги,аз ако чета гледам повече картинките и понякога техн. данни,щото и без това тия коли дето презентират и сравняват аз лично ще карам след 15-наили оптимистично след 10на години,когато вече ще има достатъчно впечатления натрупани за тях
Ето това е най-точното мнение

Чел съм 4 броя на Ауто Билд досега - два в салона, където се подстригвам, един - в качалнята на зъболекаря на баща ми и един донесе Hastalavista в училище (бяхме 11ти клас)

Последна промяна savski на 04 Яну 2009, 15:20, променена общо 1 път
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Най-чикиджийското списание... Като сравняваха кабриолети БМВ 3, ФВ Еос, Някакъв Мерц и някаква друга кола мисля, че бяха... Най-добрия кабриолет според тях беше ЕОС-а...
Дето му свири тавана като вдигнеш 150-160...
Това не може да бъде автомобил пък да не говорим, че не може да се сравнява с БМВ и Мерцедес...
А като цяло много възхваляват Алди-тата...
Тези тоалетни... Странно защо никъде не пише за надеждността на 2.5ТДИ...
Колко здрави валове имат...
Как се обслужват и колко парички им струват консумативите...

А като цяло много възхваляват Алди-тата...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Аз пък си го чета, признавам си
Преди години в далечната "93 - 94"-та си купувах всяка седмица вестник "Беда" , тогава то беше единственото на пазара с такава тематика на български език, след това лека полека се появиха списание "Авто журнал" и него си го купувах най-редовно, след това започнаха да изникват най-различни, но за мен най-четени си остават "Auto motor und sport" и "Auto bild". Мисля че проблема на българския вариант е малко или много в екипа. Това е моето скромно лично мнение. За всеки влак си има пътници

Преди години в далечната "93 - 94"-та си купувах всяка седмица вестник "Беда" , тогава то беше единственото на пазара с такава тематика на български език, след това лека полека се появиха списание "Авто журнал" и него си го купувах най-редовно, след това започнаха да изникват най-различни, но за мен най-четени си остават "Auto motor und sport" и "Auto bild". Мисля че проблема на българския вариант е малко или много в екипа. Това е моето скромно лично мнение. За всеки влак си има пътници

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMW Malchugan написа:...Мисля че проблема на българския вариант е малко или много в екипа...
Проблемът не е в БГ варианта на списанието- то си е такова и в оригинал. Основните статии и тестове са преводни- няма как да пишат каквото си искат... А и в крайна сметка явно политиката на списанието е такава- поръчкови статии и тестове...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
прекалено наблягат на кенефите от евтиния сектор, семейните-пежо,ситроен,опел,форд..гледат интериор,функционалност и всякакви безинтересни неща.кво да му четеш на такава постна информациийка
Ами за ауто билд какво да кажа бащами много си го купува и и да ви кажа маи му вярва
Преди да си вземе е39 530д много 4ете6е сравнителните тестове и въпреки 4е е фен на бмв гледа6е и няколко а6 2,5тди и волво но какво да ви кажа......вие си го знаете бмв си е бмв,никъде не пи6е като спе4ели аудито 4е смяната на ремъка на 2.5тди е по4ти 700лв. а за бмв 4е било скъпо не толкова просторно и трудно се боравело с прословутата навигацията......Абе има много немско стриктно мислене което е нормално но на мен не ми харесва...а относно топ гиар лелелеле това не е списание за автомобили а космополитан свързан с коли,то се говори пове4е за севъзможни глупости кое кое по оригинално а ония в Англия малумници Кларксън и компания няма толкова ску4но предаване.......Няма да забравя как Кларксън каза 4е новата М5 е абсолутно отвратителна кола и излеждала отпред като разтопена с тия фарове,ама добре 4е имала в10 та била добра за каране,от тях само стиг ми харесва не говори а само кара............

СВЕТЪТ СЕ ВЪРТИ НАСТРАНИ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
павката написа:прекалено наблягат на кенефите от евтиния сектор, семейните-пежо,ситроен,опел,форд..гледат интериор,функционалност и всякакви безинтересни неща.кво да му четеш на такава постна информациийка
В БГ изданието е нормално да е така- тези модели с продават, тях представят. В немският вариант не е така- представени са доста по-широк кръг модели и има за всеки по нещо дето се казва. Поне така беше преди доста години като четях немския вариант...
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
за каквото им платят за такова пишат хората, ...и не само те...
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46