Увиснала престилка
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Увиснала престилка
Става въпрос за престилката на задната броня. Доста от колите са с увиснала такава и то близо до ауспуха. Малко е грозно и дразнещо. Моята се беше откачила от щипката до теглича (тоя с капачето). Сложих я но пак си е грозно. Та въпроса ми е това може ли да се оправи или си трябва нова броня?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Стоянчо ,кои са тези щипки
Там бронята се хваща единствено при теглича "мъжко" в "женско" за да не виси
След боядисването на мойта задна последния път ,не бяха я закачили там бояджиите , тя пък корава излезе ,защото не й личеше да не е закачена и на връщане от Хърватска лятото от море на влизане в България на Стрезимировци към Трън ,влязах в една дълга и дълбока локва покрай пътя с поне 140 км/ч и от хидравличния удар на водата в бронята ,направо се сцепи нечовешки точно там над ауспухната тръба ,леле като се сетя каква адска гръмотевична буря беше тогава
Ако беше закачена нямаше така да стане ...
Според мен няма друго
п.с. Скоро ще си имам зимен комплект брони за чупене по планините и летен боядисани без забележки :mhihi:
Георги Пенчев

Там бронята се хваща единствено при теглича "мъжко" в "женско" за да не виси

След боядисването на мойта задна последния път ,не бяха я закачили там бояджиите , тя пък корава излезе ,защото не й личеше да не е закачена и на връщане от Хърватска лятото от море на влизане в България на Стрезимировци към Трън ,влязах в една дълга и дълбока локва покрай пътя с поне 140 км/ч и от хидравличния удар на водата в бронята ,направо се сцепи нечовешки точно там над ауспухната тръба ,леле като се сетя каква адска гръмотевична буря беше тогава

Според мен няма друго

п.с. Скоро ще си имам зимен комплект брони за чупене по планините и летен боядисани без забележки :mhihi:
Георги Пенчев
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Жорка къде точно при теглича ве човек и мойта е виснала от страната на ауспуха и гледах ли гледах няма къде да се закача отдолу тая броня 

- Penchev
- Сватбаря
-
dinozab написа:Жорка къде точно при теглича ве човек и мойта е виснала от страната на ауспуха и гледах ли гледах няма къде да се закача отдолу тая броня
Значи ,като свалиш капачето на бронята , което покрива теглича на колата (квадратното) ,ще забележиш точно под самата кука една стърчаща част ,която влиза много точно под теглича "мъжко в женско" .Ако тя не е нанизана ,ще трябва да откачиш бронята с втори човек за помощ и двамата да я нанижете внимателно ,като единия да гледа влязло ли е там където трябва

Това е някаква дребна подробност уж ,но може да стане като с мойта броня която от прясно боядисана се спраска брутално

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
10 мнения
• Страница 1 от 1