Лампа Аербег-проблем!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Лампа Аербег-проблем!!!
Утре ще погледна и ще дам отговор!mad_presley написа:BIKA_73 написа:Ок колега,но изрично ми казаха ,че се касае за шофьорския аербег! Нали все пак имат техника която им казва къде е болката!
Ако са сигурни, че болката е в шофьорската седалка, се наведи и погледни отдолу дали не се е прекъснал някой кабел.
Има една букса, която е захваната за пружината на седалката отдолу и към нея отиват 2 кабела (ако е съвсем обикновена седалка).Единият е син с червена ивица, другия е жълт с червена ивица (цветовете са ми по спомен, може и да бъркам).
Тези кабели често се прекъсват от постоянно мърдане на седалката напред-назад и нагоре-надолу.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Мад пресли като ти гледам компетентните мнения и направо се чудя ти по телепатия ли ги диагностицираш колите грешката която е написал човека е точно еърбега във волана а ти го пращаш да рови под седалката ако беше пиропатрона щеше да е друга грешката с друг превод а тук се касае мисля за проблем в лентовия му кабел по които се праща сигнала към шофьорския еърбег и ако е прекъснат той не би трябвало и свирка да има колата
- anzak
- старши ентусиаст
-
Колега май ти засега си най-точен!!! Верно е ,че от време на време ми изчезва свирката,а и всички функции на мулти волана+автопилота,но мислех,че това е друг проблем! Значи това ,ще е този кабел който посочвашanzak написа:Мад пресли като ти гледам компетентните мнения и направо се чудя ти по телепатия ли ги диагностицираш колите грешката която е написал човека е точно еърбега във волана а ти го пращаш да рови под седалката ако беше пиропатрона щеше да е друга грешката с друг превод а тук се касае мисля за проблем в лентовия му кабел по които се праща сигнала към шофьорския еърбег и ако е прекъснат той не би трябвало и свирка да има колата

- anzak
- старши ентусиаст
-
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2