ASC -ПРОБЛЕМ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ASC -ПРОБЛЕМ
колеги обяснявам подробно ;
паля колата и тръгвам , при рязко подаване на газ асц-то примигва и остава светната индикацията на таблото и оттам колата влиза в некъв УМРЯЛ режим не се форсира , и не върви , гася ,паля наново никви грижи , в слу4ай 4е след паленето изклю4а от бутона асц-то , никви дертове само дет занася де ам колкото игаз да давам нема грижи , колата е 97г е39 540и м62б44 компютъра нище не показва накъде да се насо4а 4е в тоя сняг няма каране постоянно настрани
паля колата и тръгвам , при рязко подаване на газ асц-то примигва и остава светната индикацията на таблото и оттам колата влиза в некъв УМРЯЛ режим не се форсира , и не върви , гася ,паля наново никви грижи , в слу4ай 4е след паленето изклю4а от бутона асц-то , никви дертове само дет занася де ам колкото игаз да давам нема грижи , колата е 97г е39 540и м62б44 компютъра нище не показва накъде да се насо4а 4е в тоя сняг няма каране постоянно настрани

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Пич не ти е проблема в АСЦ то . То така си включва винаги когато е включен. Свързано е с деференияла на колата и задните гуми. Зимно и лятно време когато искаш да въртиш гуми или колата ти поднесе се включва АСЦ и гумите забавят двежение и не ти занася колата и не ти боксуват ГУМИТЕ. акот искаш да въртиш гуми и зимата да се претрепеш си го изключи. Съвет от мене нека си стои включено АСЦ то
не си ме разбрал авно знам как действа асц не ми е първата 39-ка обясних 4е проблема идва когато асц си е нормално активирано-тоест нищо не свети на таблото , като тръгна и преплъзне гумите премигва за секунди и остава да свети на таблото след това колата неще да върви докат не я изгася и запаля отново и после същата работа 

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Отивай утре на диагностика,нещо електронно е сигорно,дано компа го хване да ти кажат от какво е.
обичам BMW
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2