325 тдс тресе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
325 тдс тресе
от известно време имам следния проблем- при студен старт колата пали перфектно.... температурата минава синята зона и започва леко ритмично тресене,оборотите не се менят,двигателя не се тресе,но в купето се усещат вибрации.Понякога се появяват вибрациите понякога не.След като позагрее малко изчезват вибрациите.Пробвал съм като се появят веднага да изключа мотора и да го включа и изчезват.Тампон ли е? дюза ли е и аз нз ......ако някой има идея..... 

- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
при мен имаше нещо подобно и се оказа едно клапанче на помпата(задръстило се от боклуците в родната нафта)проблема се разрешава за 15 мин и минимални средства
...
Потърси с търсачката имаше подобна тема

Потърси с търсачката имаше подобна тема
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- vanci88
- ентусиаст
-
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- vanci88
- ентусиаст
-
къде е този клапан на схемата http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 2:00, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- vanci88
- ентусиаст
-
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
М, дааа - и аз същото
. Викат ми от БМВ, че помпа за смяна, не знам какво си, не знам що си, ма първо мисля, като се затопли, да почистя резервоара(ако успея да се добера до него), да ми свалят и почистят помпата и после ще видя как ще е.

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
колеги профилактиката ми я правиха в сервиза на бош(несъм си я правил сам) такаче немога да кажа със сугурност кое точно е на снимката......
Ако не се лъжа те са нещо като снадки на металните трабички от дюзите към помпата...махат се трабичките и те се падат на гърба на помпата и се развиват също та въпросното клапан4е е вътре но трябва да се внимава да не испадне при демонтажа...Съжалявам 4е немога да съм по конкретен но само това успях да открадна като информация от маистора
Ако не се лъжа те са нещо като снадки на металните трабички от дюзите към помпата...махат се трабичките и те се падат на гърба на помпата и се развиват също та въпросното клапан4е е вътре но трябва да се внимава да не испадне при демонтажа...Съжалявам 4е немога да съм по конкретен но само това успях да открадна като информация от маистора

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Дезолит колега - 2 шишета на 25 литра нафта и след 20-тия километър си готов
Има го в Дару - 16 лева е шишето 

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: 325 тдс тресе
Така и не си казал колега дали си се справил с проблема!?
Малко повече инфо за клапънчето?Само едно ли е?С какво се чисти?

Малко повече инфо за клапънчето?Само едно ли е?С какво се чисти?

- SnooPDoG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 m20b20 turbo
- Мечтае да кара: ко'т падне
Re: 325 тдс тресе
Аз имах същият проблем, тресеше ми се купето (се 1 съм в някой Американ Мъсъл
), отидох на сервиз, следователно скъсани тампони на двигателя, след сманята всичко се оправи 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2