тресе при студен старт
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
тресе при студен старт
Здравейте,колеги. За много години и здраве за всички.Сега на проблема:Бях три дена в София по празниците и колата ми спеше навън,След първата вечер слизам да паля колата при -7гр. и запали без проблем само че започна да тресе,все едно работи на по малко цилиндри,това беше около 20сек.после всичко ок.Това го правеше и трите сутрини като температурите бяха под нулата.Досега не съм я палил на толкова студено понеже я паля в гаража а там е 12-13градуса даже и навън да е под нулата.Това доста ме притеснява понеже мислех че съм готов за зимата.Сменени са свещи и антифриз преди месец,масло и всички филтри преди 1500км. дюзите ги чистих пролетта в НН сервиза.Вие какво мислите?
Последна промяна mashina на 04 Яну 2009, 0:29, променена общо 1 път
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Не мисля, че това е проблем след като се оправя след 20 секунди... Явно му трябва на двигателя известно време за да влезе в нормален работен режим... При мен прави така малко повече време след като я запаля... Все пак зима е и тези неща мен лично не ме учудват при все, че маслото, нафтата, и антифриза трябва да започнта да циркулират нормално в системата а условията не са като през лятото... Пък за нафтата си има и тема по въпроса на какво става при минусови температури ако не е качествена...
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
WALL написа:при мен е от дюза, и хич не ми се занимава...
според мен също проблема на колегата е от дюза - следващата стъпка е трудно палене

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
7 мнения
• Страница 1 от 1