Е36 320 бартер за Е36 325 TDS- Кажете си мнение колеги ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- rorito_
- Потребител
-
- Кара: Е36 318TDS комби
- Мечтае да кара: E46 330xd комби
Е36 320 бартер за Е36 325 TDS- Кажете си мнение колеги ?
Здравейте колеги.Имам едно скромно въпросче.В момента карам E36 320 '95г. Колата е перфектна наистина,но ми се иска да премина към дизел пак Е36 325 TDS. Чувал съм какви ли не коментари за този мотор и какво ли още не,бива ли го не го ли бива и колко му е реалния разход все пак. Интересува ме вашето мнение какво е!Ще се радвам да споделите с мен. Благодаря предварително!!! За много години на всички 
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Ти какъв разход очакваш колега? Ако само за това заменяш перфектния си мотор не си заслужава, другата кола трябва да е с нещо по-добра, за да сменяш
- rorito_
- Потребител
-
Не е заради разхода,просто съм си фен на дизеловите мотори,но стана така че в последствие си взех бензинова
- rorito_
- Потребител
-
bubsa написа:Е напиши по-подробно де(състояние,екстри и т.н.)
Моето мнение е ако ти е хубава 20-ката да си я караш нея,и ако не ти е омръзнала де.
Една стара поговорка гласи че,БМВ дизел и Мерцедес бензин не струва!
С M52 мотора,4 ел.стъкла,климатроник,2air bags,ляти джанти,абе всичко каквото му трябва на човек.Мога и снимки да пратя няма проблем!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- rorito_
- Потребител
-
savski написа:Кажи за какво ти е колата - т.нар. евридейка, за юркане ли, за возене ли?![]()
20-ката ти звучи много добреКажи какво очакваш от tds-а (иначе много много добър мотор)
Я си дръж 320ката
Просто е по бързооборотна,не е заради друго.Понеже пак казвам,свикнал съм на вървенето на дизел,друго си е с турбина
- rorito_
- Потребител
-
savski написа:С всичко се свиква и с всичко се отвиква320-ката не те ли кефи как върви?
Е да наистина е така че се свиква,да харесва ми но нали знаеш след 4000 оборота се сеща да върви и това малко ме изнервя
Не знам, ти си знаеш най-добре. По това, което съм чел 325tds е страхотен мотор и ако си толкова неизлечимо болен по дизелите, това е превъзходен избор
Но трябва да търсиш много добре поддържан двигател, да не е прегряван, да е следен и каран с хубава нафта
Има си специфики употребата на дизелово BMW
P.S. Извинявам се, че предното ми мнение е пуснато 3 пъти. Интернетът ми се прецака и после не можех да го изтрия, защото колегата rorito_ ме беше цитирал.
P.S. Извинявам се, че предното ми мнение е пуснато 3 пъти. Интернетът ми се прецака и после не можех да го изтрия, защото колегата rorito_ ме беше цитирал.
Дизеловия мотор е доста по-скъп за поддръжка,разхода е съвсем малко в полза да дизела(при нормално,предимно градско каране)
Абе за да се спреш на ТДС-а трябва да е много с много повече екстри и мнооого читав,иначе ще се вкараш в голям филм!
В крайна сметка избора си е твой,от мене успех и да не се прецакаш!
Абе за да се спреш на ТДС-а трябва да е много с много повече екстри и мнооого читав,иначе ще се вкараш в голям филм!
В крайна сметка избора си е твой,от мене успех и да не се прецакаш!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , не се обиждай , но хората са го казали ... - "Човек ,когато няма работа си намира".
Казваш ,че колата ти е перфектна .... за какво ти е да си навличаш ядове на главата ? От къде знаеш на какво ще попаднеш , та да си скубеш косите после и да се чудиш кое първо да смениш ....
Не ти ли прави впечатление , че във форума почти всяка втора тема е за непалещ дизел (особено сега в зимата) , за проблеми с двигател на дизел и т.н. ..... Но ти си знаеш .... Моя съвет е , ако колата ти е наистина читава не я сменяй ,карай си я , ако имаш някакъв проблем с нея , тогава е друго....
Казваш ,че колата ти е перфектна .... за какво ти е да си навличаш ядове на главата ? От къде знаеш на какво ще попаднеш , та да си скубеш косите после и да се чудиш кое първо да смениш ....
Не ти ли прави впечатление , че във форума почти всяка втора тема е за непалещ дизел (особено сега в зимата) , за проблеми с двигател на дизел и т.н. ..... Но ти си знаеш .... Моя съвет е , ако колата ти е наистина читава не я сменяй ,карай си я , ако имаш някакъв проблем с нея , тогава е друго....
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2