Колеги Разходомера вярно ли отчита ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- lordofspeed
- кандидат ентусиаст
-
колега искам само да попитам с катализатор ли си като я дакарваш ИСа до 10, ще е добре ли да си махна моя чух че харчели по малко без катализатора. А и възможно ли е на тоя студ да харчи 10 при икономично каране в Сафия. Аз живея в Радомир тук няма много движение няма и светофари.
- lordofspeed
- кандидат ентусиаст
-
Mitaka85 написа:като ти е голямм разхода защо си взе 140 коня? сега ще сложиш газ и ще я преебеш - познах ли?
Защото съм фен на купенцата а 316 не върви много а яде почти колкото 318ката
колега искам само да попитам с катализатор ли си като я дакарваш ИСа до 10, ще е добре ли да си махна моя чух че харчели по малко без катализатора. А и възможно ли е на тоя студ да харчи 10 при икономично каране в Сафия. Аз живея в Радомир тук няма много движение няма и светофари.
Не харчи по-малко без катализатор. По-добре го дръж освен ако не е замирисал на сяра (развалени яйца) вече.
Може да харчи 10 в София, зависи колко време прекарваш в задръстване. На мен в София ми харчи по-малко градско в сравнение с Ямбол (там е пали, гаси, пали, гаси, вземи тия 2 завоя с вратите... пали, гаси... схващаш идеята)
Моята също е около 10 градско,
- lordofspeed
- кандидат ентусиаст
-
Ама то по документи я дават да харчи по малко без катализатор, пък даже ги искупуват на 100лв\кг
за това се чудя дали да го махна
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Аз като си карам колата във Видин направо забравям кога съм заредил.. тва да караш в малък град си е песен
Не си прави експерименти с колата а си я карай така.. тва за 300-400 грама си е дребнеене.. а за газ не си и помисляй.. казвам ти го от болезнен опит 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
lordofspeed написа:Ама то по документи я дават да харчи по малко без катализатор, пък даже ги искупуват на 100лв\кг
По какви документи?!

стрелката на разходомера показва моментния разход на колата и съм склонен да му вървам...а за икономи4ност караите когато може на висока предавка без рязки колебания в оборотите.. аз наи-много оби4ам да правя така 4е стрелката да се скрие наи-в дясно и мотора да реве
тогава хар4и към 2о омв 100 и пове4е не иска при зверско каране 320 е 36 
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Моя съвет при твоите условия в Радомир е:
1. Не слагай газ ще ти излезе по-скъпо
2. Колата ти гори под 10/100 разходомера показва моментния разход който при всички е така
3. Стрелката на бензина не е прецизна, не можеш да отчетеш точно колко бензин имаш тия разлики от 4 литра да ги видиш там забрави
Карай си хубавата кола и не се занимавай с глупости, ако 100лв/месец за бензин са ти проблем веднага я продай и си купи Лада на газ 
1. Не слагай газ ще ти излезе по-скъпо
2. Колата ти гори под 10/100 разходомера показва моментния разход който при всички е така
3. Стрелката на бензина не е прецизна, не можеш да отчетеш точно колко бензин имаш тия разлики от 4 литра да ги видиш там забрави
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2