Как да си сменя лампичката в багажника....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Как да си сменя лампичката в багажника....
Изгоря ми лампичката,но незнам как се сваля капачето на нея,за да си сменя крушката!
Моля за малко помощ!!!
Моля за малко помощ!!!
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
С една права отверка или с пръсти (неизрязаните нокти са предимство
). Изваждаш лампичката (дърпай смело), сменяш й крушката и я връщаш обратно.
P.S. Сигурен ли си че е крушката? При мене се оказа прекъснат проводник при снопа м/у капака на багажника и калника.
P.S. Сигурен ли си че е крушката? При мене се оказа прекъснат проводник при снопа м/у капака на багажника и калника.
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
joreto_88 написа:С една права отверка или с пръсти (неизрязаните нокти са предимство![]()
![]()
Струва ми се,че колегата го тормози плафона осветяващ багажника,а той няма нищо общо с този сноп кабели,влизащи в капака на багажника през гумен маншон.
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
ned_gm28 написа:joreto_88 написа:С една права отверка или с пръсти (неизрязаните нокти са предимство![]()
![]()
Струва ми се,че колегата го тормози плафона осветяващ багажника,а той няма нищо общо с този сноп кабели,влизащи в капака на багажника през гумен маншон.
Сигурен ли си? Мога доста да споря. Разглобих кората отзад на задното стъкло (за да се свали тя трябва да се махнат плафоните и страничните колонки, страниците на облегалките и една пластмаса дето държи кората), отвътре кората на задния ляв панел, кората от вътешната страна на капака на багажника и за малко и вътрешния праг. Всичкото това за да проследя откъде минават кабелите и дали не са прекъснати някъде. Един от проводниците отива на копченцето дето е на капака и минава точно през този сноп, където при мен беше прекъснат.. Копчето служи като затвориш капака да прекъсне връзката и плафона да изгасне.
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
joreto_88 написа:ned_gm28 написа:joreto_88 написа:С една права отверка или с пръсти (неизрязаните нокти са предимство![]()
![]()
Сигурен ли си? Мога доста да споря. Разглобих кората отзад на задното стъкло (за да се свали тя трябва да се махнат плафоните и страничните колонки, страниците на облегалките и една пластмаса дето държи кората), отвътре кората на задния ляв панел, кората от вътешната страна на капака на багажника и за малко и вътрешния праг. Всичкото това за да проследя откъде минават кабелите и дали не са прекъснати някъде. Един от проводниците отива на копченцето дето е на капака и минава точно през този сноп, където при мен беше прекъснат.. Копчето служи като затвориш капака да прекъсне връзката и плафона да изгасне.
А,да!Извинявам се за недомислието!
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
6 мнения
• Страница 1 от 1