- Ако нямаш аптечка ще ти напиша акт

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

- Ако нямаш аптечка ще ти напиша акт

Мнение от magiosnik^ » 02 Яну 2009, 0:24

Здравейте колеги искам да ви споделя една история с катаджи трябваше да отида до Стара загора и да занеса едни документи на фирмата в която работя .Реших да мина през Аитоския проход ,..бях настъпил яко баварката и се кефих как хвърля задницата в завоите музиката както се казва на мах и изведнъж гледам една полицейска нива ,..полицая пребяга и ме спря

-Сержант Николов ,...доста бързо карате имате ли причина
-ДА бързам нямам време нося документи

погледнах че нямат радар и се успокоих ,..помислих си какво ли ще ми направят всичко си имам

- нека да видим всички документи на колата и вашите както и резервна гума ,жилетка,триъгълник както и Аптечка
-да разбира се ето гумата ето ключове жилетка

видях че нямам аптечка и си мислех че всичко е наред метнах го няма да я иска

-добре само искам и да видя аптечката иначе ще ти перна едно актче

леле какво да правя след месец правя две години без нарушение с 13 точки съм ,..гледам полицайте се радват че ще им дам някои лев или ще пишат акт ,...гледам едно сандъчето от инструмента което си взех от практикер с размери 50 на 15 см изсипах всичко от него имах рантидин в якето сложих го вътре на вратата винаги имам клечки за уши сложих и тях мокрите кърпи които бяха до скоростния лост и една малка минерална вода ,...викам си е че то се получи да изглежда по добре сложих и един презерватив които носих в якето си
и малко притеснен отиван към полицейската нива ,..к`во носиш ми вика полицая
-аптечката

и я отварям в този момент и двамата надничат и някакъв луд смях от полицаите

-да си взимаш аптечката и да бягаш от тук ,че незнам кво да те правим

даде документите и заминах :)))
:bgflag:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Яну 2009, 0:57

евала тая история ме развесели много :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 02 Яну 2009, 1:03

Колега между друтого имат право да се заядат за тва :(
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 93 BMW 325 TD
Мечтае да кара: BMW E30 ///M3

Мнение от BuLdwAiZeR » 02 Яну 2009, 1:11

xaxaxa :mhihi:
Изображение

eVerY NiGhT In mY DrEaMs i tOuCH yOu i fEeL YoU- mY BMW ///M3 http://vbox7.com/play:9acbe8bb

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 02 Яну 2009, 1:17

забавно :), но ми стана интересно защо си носиш клечки за уши в колата? :>

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 02 Яну 2009, 1:20

Fking написа:забавно :), но ми стана интересно защо си носиш клечки за уши в колата? :>

Защотото не се знае, кога ще се наложи.. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 02 Яну 2009, 1:26

Имал си късмет, че не са искали да се заяждат :mhihi:
Иначе има публикуван списък какво задължително трябва да съдържа аптечката, и КАТ го знаят (Инструкция № 1 от 20.02.2008 за съдържанието на аптечките на моторните превозни средства ):roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

Мнение от magiosnik^ » 02 Яну 2009, 1:32

Loop написа:
Fking написа:забавно :), но ми стана интересно защо си носиш клечки за уши в колата? :>

Защотото не се знае, кога ще се наложи.. :mhihi:

:uups: колеги незнам вии как сте но аз в колата си винаги имам клечки за уши ,.. паста за зъби четка сапун мин вода ,..чорапи слипове и тениска както и вакса за обувките ,..често ми се налага случвало ми се е няколко пъти да остана някъде без да го предвидя и от тогаа си нося всичко ,..... забавно а вии какво си носите по колите

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 02 Яну 2009, 13:42

Хехеххе, и аз иам... Перфектно се чисти с тях.. абе тия малките местенца, откъдето Духаааа...отворите на парното де ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 02 Яну 2009, 15:37

Хахаха браво....това се вика "за всеки момент да си подготвен" :mhihi:

П.С В моята кола като няма резервна гума и фабрично така е дошла, какво правиме? :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
Мечтае да кара: e30 monster

Мнение от tZv3t0zAr » 02 Яну 2009, 16:26

((:BuKcu:)) написа:Хахаха браво....това се вика "за всеки момент да си подготвен" :mhihi:

П.С В моята кола като няма резервна гума и фабрично така е дошла, какво правиме? :shock:

Eм трябва да си с рънфлет гуми или да имаш от шпрейчетата с пяните с който се пълнят гумите :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 02 Яну 2009, 21:01

И при мен е така фабрично - комплект спрей, тръбички, игличка и компресор за надуване (ама не от онея китайските)...
Не вярвам някой въобще да се заяде с това, че нямам резервна гума, ама ако се заяде ще стане весело - има да го разхождам из 'материала', че и ще ги съдя за губене на време и пропуснати ползи поради непознаване на материята.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 03 Яну 2009, 21:14

Готина история с весел край :lol: Супер изобретателно си се имъкнал magiosnik^ :mhihi: .Винаги съм твърдял,че има печени КАТ-аджий ;) Личо аз само веднъж съм попадал на тулупи и си го отнесох акта де :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mladen4o1 » 03 Яну 2009, 22:50

браво колега много си изобретателен :mhihi: и на мен един път заради това щяха да ми пишат акт ама се оказаха печени полицайте и ме пуснаха [: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 03 Яну 2009, 22:59

Добре си се постарал! :mhihi:
Гавра си е това, но ако бях на куката на мястото щях да те ушия без да ми мигне окото,може ли жилетка да си си купил, а да нямаш Хаптечка...не че знам какво съдържа моя комплект, но да не се налага! :confused: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Следваща

Назад към Страхотни истории