На кои какво му отне изминалата година ?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
((:BuKcu:)) написа:Каквото и да ми е отнела миналата 2008 година, ще се постарая през 2009 година да си го върна!!!
+1

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
На мен 2008 год ми отне един от най добрите приятели (а също така много голям бмв фен),който загина по най нелепия начин 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
мен Биад ми отне едно е60,едно сиво е36 купе
20-тина жени
Едно специално за мен моми4е което от време на време 4ете форума и е регната покрай мен,баба ми-бог да я прости,
доста финансови загуби,като цяло не много добра година
надявам се през новата си4ко да си дойде на място

Едно специално за мен моми4е което от време на време 4ете форума и е регната покрай мен,баба ми-бог да я прости,
доста финансови загуби,като цяло не много добра година
надявам се през новата си4ко да си дойде на място
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Отне ми адски много нерви, безсънни нощи, главоболия; открадна ми доста и от свободното време... обаче си струваше! Както са казали хората "целта оправдава средствата"
Дано 2009та е по-добра за всички ни

Дано 2009та е по-добра за всички ни

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
На мене лично, ми отне едно приятелство, доста пари и мързела
Иначе, 2008 година, ми донесе доста "акъл" много поуки си взех тази година,явно ми е била годината на "размисли и страсти", надявам се да ги използвам занапред и нещата да си дойдат на место, но като цяло година ми мина добре - най-вече ЖИВ И ЗДРАВ - така и занапред. 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
На мен началото на годината ми отне много нерви и ядове все на работа.Някой който мислех за приятел трупаше активи на мой гръб.Дотук с лошите нища.
След това смених работата и взех Е36-седана.Нови приятели покрай колата.Какво по хубаво от това.
Не броим парите които съм прахосал.По добре да сме живи и здрави.
С една дума май повече съм получил през 2008г.
Искрено се надявам 2009г да е по-добра за всеки в България.
След това смених работата и взех Е36-седана.Нови приятели покрай колата.Какво по хубаво от това.
Не броим парите които съм прахосал.По добре да сме живи и здрави.
С една дума май повече съм получил през 2008г.
Искрено се надявам 2009г да е по-добра за всеки в България.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Ами пари и на мен ми взе но пък нито една стотинка не съм дал за лекарсва
Като цяло една нормална година за мен и съм доволен.
На 25.06.08 направих една година с моето БМВ
И те така

Като цяло една нормална година за мен и съм доволен.
На 25.06.08 направих една година с моето БМВ
И те така

- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Ами разделих се със старата Тойота, но пък ми донесе чисто нова чисто японска кола и разбира се и БМВ
Затова си мисля, че сме квит
Дано 2009 е още по-добра

Затова си мисля, че сме квит

Дано 2009 е още по-добра

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
като за начало ми отне старата гадна работа след което ми го върна тъпкано с ново работно място от което съм много доволен и си върша работата с голямо удоволствие и ме награди с един стахотен племенник 

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
За мен 2008 година началото на годината започна много гадно - с онези навявания на сняг на 3-ти януари там на ''Петолъчката'' до Сливен когато си скъсах минискус на крака при едно слизане от автомобила .. После 12 часа шофиране в снега с този крак , след това размотаване по болниците , операции , рехабилитации... След това лятото ще го запомня като едно от най-хубавите -като започнеш с подема във финансов аспект -заведението на морето и стигнеш до личният ми живот ..Имаше купони , имаше веселба, имаше щастие и незабравими спомени с някой хора, който вече не са до мен ..
След това есента беше една от най-кошмарните за мен - загубих момичето ,което беше смисъла на живота ми и което беше до мен във всички мои начинания ... С което имахме заедно планове за семейство, деца....Но явно съдбата беше тъй решила -така да се случат нещата ,а и сигурно не може да има пълно щастие -нещата явно в живота винаги са тъй балансирани - след хубавото идва и лошо..Ето защо сега изпращайки 2008 се надявам 2009 година да ми донесе само хубави преживявания и мигове .... Същото желая и на всички колеги и колежки -само хубави мигове, здраве и щастие и ОБИЧАЙТЕ БЛИЖНИЯТ СИ !:)) Нека оставим лошото в старата година и се настроим позитивно и се опитаме да бъдем поне мъничко по-добри във взаимоотношенията си един към друг !
След това есента беше една от най-кошмарните за мен - загубих момичето ,което беше смисъла на живота ми и което беше до мен във всички мои начинания ... С което имахме заедно планове за семейство, деца....Но явно съдбата беше тъй решила -така да се случат нещата ,а и сигурно не може да има пълно щастие -нещата явно в живота винаги са тъй балансирани - след хубавото идва и лошо..Ето защо сега изпращайки 2008 се надявам 2009 година да ми донесе само хубави преживявания и мигове .... Същото желая и на всички колеги и колежки -само хубави мигове, здраве и щастие и ОБИЧАЙТЕ БЛИЖНИЯТ СИ !:)) Нека оставим лошото в старата година и се настроим позитивно и се опитаме да бъдем поне мъничко по-добри във взаимоотношенията си един към друг !
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5