- Ако нямаш аптечка ще ти напиша акт
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring
- Ако нямаш аптечка ще ти напиша акт
Здравейте колеги искам да ви споделя една история с катаджи трябваше да отида до Стара загора и да занеса едни документи на фирмата в която работя .Реших да мина през Аитоския проход ,..бях настъпил яко баварката и се кефих как хвърля задницата в завоите музиката както се казва на мах и изведнъж гледам една полицейска нива ,..полицая пребяга и ме спря
-Сержант Николов ,...доста бързо карате имате ли причина
-ДА бързам нямам време нося документи
погледнах че нямат радар и се успокоих ,..помислих си какво ли ще ми направят всичко си имам
- нека да видим всички документи на колата и вашите както и резервна гума ,жилетка,триъгълник както и Аптечка
-да разбира се ето гумата ето ключове жилетка
видях че нямам аптечка и си мислех че всичко е наред метнах го няма да я иска
-добре само искам и да видя аптечката иначе ще ти перна едно актче
леле какво да правя след месец правя две години без нарушение с 13 точки съм ,..гледам полицайте се радват че ще им дам някои лев или ще пишат акт ,...гледам едно сандъчето от инструмента което си взех от практикер с размери 50 на 15 см изсипах всичко от него имах рантидин в якето сложих го вътре на вратата винаги имам клечки за уши сложих и тях мокрите кърпи които бяха до скоростния лост и една малка минерална вода ,...викам си е че то се получи да изглежда по добре сложих и един презерватив които носих в якето си
и малко притеснен отиван към полицейската нива ,..к`во носиш ми вика полицая
-аптечката
и я отварям в този момент и двамата надничат и някакъв луд смях от полицаите
-да си взимаш аптечката и да бягаш от тук ,че незнам кво да те правим
даде документите и заминах
))

-Сержант Николов ,...доста бързо карате имате ли причина
-ДА бързам нямам време нося документи
погледнах че нямат радар и се успокоих ,..помислих си какво ли ще ми направят всичко си имам
- нека да видим всички документи на колата и вашите както и резервна гума ,жилетка,триъгълник както и Аптечка
-да разбира се ето гумата ето ключове жилетка
видях че нямам аптечка и си мислех че всичко е наред метнах го няма да я иска
-добре само искам и да видя аптечката иначе ще ти перна едно актче
леле какво да правя след месец правя две години без нарушение с 13 точки съм ,..гледам полицайте се радват че ще им дам някои лев или ще пишат акт ,...гледам едно сандъчето от инструмента което си взех от практикер с размери 50 на 15 см изсипах всичко от него имах рантидин в якето сложих го вътре на вратата винаги имам клечки за уши сложих и тях мокрите кърпи които бяха до скоростния лост и една малка минерална вода ,...викам си е че то се получи да изглежда по добре сложих и един презерватив които носих в якето си
и малко притеснен отиван към полицейската нива ,..к`во носиш ми вика полицая
-аптечката
и я отварям в този момент и двамата надничат и някакъв луд смях от полицаите
-да си взимаш аптечката и да бягаш от тук ,че незнам кво да те правим
даде документите и заминах

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Колега между друтого имат право да се заядат за тва 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- BuLdwAiZeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 93 BMW 325 TD
- Мечтае да кара: BMW E30 ///M3
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Имал си късмет, че не са искали да се заяждат
Иначе има публикуван списък какво задължително трябва да съдържа аптечката, и КАТ го знаят (Инструкция № 1 от 20.02.2008 за съдържанието на аптечките на моторните превозни средства ):roll:

Иначе има публикуван списък какво задължително трябва да съдържа аптечката, и КАТ го знаят (Инструкция № 1 от 20.02.2008 за съдържанието на аптечките на моторните превозни средства ):roll:
- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring
Loop написа:Fking написа:забавно, но ми стана интересно защо си носиш клечки за уши в колата? :>
Защотото не се знае, кога ще се наложи..

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Fking написа:забавно, но ми стана интересно защо си носиш клечки за уши в колата? :>
Хехеххе, и аз иам... Перфектно се чисти с тях.. абе тия малките местенца, откъдето Духаааа...отворите на парното де

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Хахаха браво....това се вика "за всеки момент да си подготвен"
П.С В моята кола като няма резервна гума и фабрично така е дошла, какво правиме?

П.С В моята кола като няма резервна гума и фабрично така е дошла, какво правиме?

- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
((:BuKcu:)) написа:Хахаха браво....това се вика "за всеки момент да си подготвен"![]()
Eм трябва да си с рънфлет гуми или да имаш от шпрейчетата с пяните с който се пълнят гумите

- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
И при мен е така фабрично - комплект спрей, тръбички, игличка и компресор за надуване (ама не от онея китайските)...
Не вярвам някой въобще да се заяде с това, че нямам резервна гума, ама ако се заяде ще стане весело - има да го разхождам из 'материала', че и ще ги съдя за губене на време и пропуснати ползи поради непознаване на материята....
Не вярвам някой въобще да се заяде с това, че нямам резервна гума, ама ако се заяде ще стане весело - има да го разхождам из 'материала', че и ще ги съдя за губене на време и пропуснати ползи поради непознаване на материята....

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Готина история с весел край
Супер изобретателно си се имъкнал magiosnik^
.Винаги съм твърдял,че има печени КАТ-аджий
Личо аз само веднъж съм попадал на тулупи и си го отнесох акта де 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Добре си се постарал!
Гавра си е това, но ако бях на куката на мястото щях да те ушия без да ми мигне окото,може ли жилетка да си си купил, а да нямаш Хаптечка...не че знам какво съдържа моя комплект, но да не се налага!

Гавра си е това, но ако бях на куката на мястото щях да те ушия без да ми мигне окото,може ли жилетка да си си купил, а да нямаш Хаптечка...не че знам какво съдържа моя комплект, но да не се налага!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3