Поздрав за новата година към всички вас :-)
Модератор: Технически модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Ще ударя утре една (умерена)
за всички вас, които сте ми помагали и ще ми помагате (надявам се) и занапред, за ваше здраве!!!
И надявам се и аз на някого да съм помогнал през изминалата и да мога да помогна при нужда и през следващата... 2009-та!
Живи и здрави и от мен!
ПП: ... само сесията да ми мине и ще взема да дойда на някоя от софийските сбирки...

И надявам се и аз на някого да съм помогнал през изминалата и да мога да помогна при нужда и през следващата... 2009-та!
Живи и здрави и от мен!
ПП: ... само сесията да ми мине и ще взема да дойда на някоя от софийските сбирки...
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
[b]Пред прага сме на НОВАТА 2009 година, искам да пожелая на всички колеги от форум Е34 и Е32 много здраве, късмет, щастие и пари, за още по-добри хубавици като нашите
.В навечерието на тези празници отправям призив към всички, да бъдем по-усложливи,добронамерени и позитивни, да останем хора, каквито сме!!!!!!!!!Много хора се учудват и ни завиждат за създадените отношения, отзивчивост и съпричастност към проблемите на другия, МОГА САМО ДА ПОЗДРАВЯ ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ, за желанието и отделеното време!НАЗДРАВЕ И ДАНО НА ПРОЛЕТ СЕ ВИДЯ С ВСИЧКИ ВИ!!!!

- Illusion
- Бургаското явление
-
Весело посрещане на новата година на всички от този подфорум. Желая ви най- вече здраве за сбъдване на всички ваши желания. Нека новата година ви донесе само приятни емоции и незабравими мигове, които да бъдат споделени с най-добрите ви приятели.
Дано Е32/Е34 да остане завинаги така сплотеното място, където всеки би намерил помощ и нови приятели и макар да не съм част от него се радвам всеки път, когато го отворя. Мисля, че всички знаем първия отговорник за цялата тази атмосфера тук, а от тази година и с нов модератор. И на двамата желая по-малко заключени теми, повече усмивки и милиони безаварийни километри.
Дано Е32/Е34 да остане завинаги така сплотеното място, където всеки би намерил помощ и нови приятели и макар да не съм част от него се радвам всеки път, когато го отворя. Мисля, че всички знаем първия отговорник за цялата тази атмосфера тук, а от тази година и с нов модератор. И на двамата желая по-малко заключени теми, повече усмивки и милиони безаварийни километри.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Нека и аз да се разпиша в тази прекрасна тема нека всички тук да сме живи и здрави да бъдем все така задружни през новата 2009 година и никога да не бяга блясъка от очите и бензина от кръвта ни макар и аз да съм с ТДС живи и здрави всички колеги и вашите семейства.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Пожелавам на всички ви успешна нова 2009 година
Желая ви най-вече здраве и късмет,бензина да падне на 1,50 и да не мръдне от там и нова и успешна работа на мен,на Стоянчо със зелената Е32-ка и на всички които имат нужда да сменят работното място с по-добро
Приятно изкарване на празника 

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Пожелавам успешна и ползотворна нова година на всички
За мен този подфорум е мястото където с най-голямо удоволствие прекарвам свободното си време 

Поздрав за новата година към всички вас :-)
Много здраве,щастие,любов,пари и всичко наи-хубаво.И другото каквото си го направиме сами 

34
Живи и здрави много кьсмет и безаварийни км на всички вас,весело посрещтане на новата 2009, и нека тя бьде с пьти по добра

- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
то голяма любов блика тука бре
па остана да се разцелуваме само!!!!
айде и аз да си мина отреда с пожелания най вече да сме здрави,да си помагаме все така,по малко да се дразним,да изпитваме винаги онази тръпка кога седмен в любимата ни кола,да настръхваме кога запалим мотора,да усещаме че се движим с автомобил който не е за тези които само управляват,да се поздравяваме пак така след 20-30 год:)и...умната!!!

айде и аз да си мина отреда с пожелания най вече да сме здрави,да си помагаме все така,по малко да се дразним,да изпитваме винаги онази тръпка кога седмен в любимата ни кола,да настръхваме кога запалим мотора,да усещаме че се движим с автомобил който не е за тези които само управляват,да се поздравяваме пак така след 20-30 год:)и...умната!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
е не знам за вас но аз смятам да карам моя кораб още поне 20 години
Весело посрещане на новата година и до година да сме повече и пак така задружни

Весело посрещане на новата година и до година да сме повече и пак така задружни

67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5