starbucks.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Starsucks ли ?? От американец кафе не чакай... много други неща да, ама кафе
И в Щатите си не стават, тук не съм ходила, но не мисля и да пробвам...А иначе по правило почти всяка една световна верига която идва в БГ няма нищо общо с оригинала. Тука си е мейд у назе си и тва е...

И в Щатите си не стават, тук не съм ходила, но не мисля и да пробвам...А иначе по правило почти всяка една световна верига която идва в БГ няма нищо общо с оригинала. Тука си е мейд у назе си и тва е...

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Американец и кафе ,лелееее
Те ако има как и термос с кафява вода с мирис на кафе да помъкнат най-добре ще се чувстват
Аз не пия такива неща , вероятно до сега за това не съм влязал там.Ако ще е нещо подобно предпочитам ОНДА ,кескчетата са им много бесни ,пък и едно мляко с какао като шибна и после нямам удържане
Колеги ,споделяйте за новите заведения наистина ,това е полезна информация
Георги Пенчев

Те ако има как и термос с кафява вода с мирис на кафе да помъкнат най-добре ще се чувстват

Аз не пия такива неща , вероятно до сега за това не съм влязал там.Ако ще е нещо подобно предпочитам ОНДА ,кескчетата са им много бесни ,пък и едно мляко с какао като шибна и после нямам удържане

Колеги ,споделяйте за новите заведения наистина ,това е полезна информация

Георги Пенчев
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
тва кафе не го знам кво е , ама така като слушам неискам и да разбирам. За макдоналдс знам , че в англия бездомните спят вътре , абе пълна мизерия , както и другите такива заведения за бързо хранене. Иначе според мен кфс е много по яко от макдоналдс. А наи хубавото кафе си е в нас - цетка натъпкана догоре с илли , късо кафе , фърлям цетката, натъпквам наново още едно късо в същата чаша , една кола с лед и лимони и си умирам от кеф всяяяяяяяяка сутрин 

It`s party time !
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Evelin Cotsev написа:тва кафе не го знам кво е , ама така като слушам неискам и да разбирам. За макдоналдс знам , че в англия бездомните спят вътре , абе пълна мизерия , както и другите такива заведения за бързо хранене. Иначе според мен кфс е много по яко от макдоналдс. А наи хубавото кафе си е в нас - цетка натъпкана догоре с илли , късо кафе , фърлям цетката, натъпквам наново още едно късо в същата чаша , една кола с лед и лимони и си умирам от кеф всяяяяяяяяка сутрин
и към тфа добавяш няколко атмосфери

- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Това кафе starbucks е много гадно един приятел вика дай да ходим била много голяма верига и сигурно е хубаво.Първо че половин час търсихме място за колата, отиваме ние и какво виждам на минус 5 изкарали маси отвънка с едни от тия газови печки тип улични лампи и насядали хора отхън
Влизаме вътре и какво да видя едно много тясно помещение което не е подредено никак добре тип студенско кафе пълно и тясно незнам колко е скъпо защото само се огледах и си излезнах.Ебати кафето

Влизаме вътре и какво да видя едно много тясно помещение което не е подредено никак добре тип студенско кафе пълно и тясно незнам колко е скъпо защото само се огледах и си излезнах.Ебати кафето
Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз пък съм изумен че цената на кафето в кафенето зад блока ми е скочила почти двойно отколкото от юни-юли месец

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Хахаха, много ме кефи родната картинка
Само в България може да видиш "елита" да са кефи на най-обикновенна US кафеджиница или закусвалня

Само в България може да видиш "елита" да са кефи на най-обикновенна US кафеджиница или закусвалня

Много ме накефи как като го откриха и имаше опашки чак навън
И за какво се редят - за едното смотано кафе. Навсякъде по света това си е нискокачествено кафене идеално за студенти да си висят там и да си четат. Ама в БГ като гледам опашките ми прилича на супер гъзарско и престижно заведение.
Чудех се само защо толкова късно го отвориха - се пак тука сме родината на турбогъзарите. Сложи им табела Старбъкс, продавай вода и гледай какво става.
Онда си е номер 1 за мен поне

Чудех се само защо толкова късно го отвориха - се пак тука сме родината на турбогъзарите. Сложи им табела Старбъкс, продавай вода и гледай какво става.
Онда си е номер 1 за мен поне

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Много ме накефи как като го откриха и имаше опашки чак навън Very Happy И за какво се редят - за едното смотано кафе. Навсякъде по света това си е нискокачествено кафене идеално за студенти да си висят там и да си четат
Аз съм работил в кафе по лиценз на Старбъкс в Щатите и съм ходил в няколко във NewYork и Филаделфия и мога да ти кажа ,че няма нищо общо с истината това което си написал!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:Много ме накефи как като го откриха и имаше опашки чак навън Very Happy И за какво се редят - за едното смотано кафе. Навсякъде по света това си е нискокачествено кафене идеално за студенти да си висят там и да си четат
Аз съм работил в кафе по лиценз на Старбъкс в Щатите и съм ходил в няколко във NewYork и Филаделфия и мога да ти кажа ,че няма нищо общо с истината това което си написал!
Добре де, не е чак толкова мизерно както кафе на автогара Изток в Сф, ама изобщо не е от яките. В NewYork не знам как е, ама в Orange County и Vegas си бяха някви най обикновенни кафенете. Coffee Bean веригата в УС са в пъти по добри като качество
Не сте пили Toffie или там както се казвше - за тва говорите така

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
Някой ходил ли е в SUBWAY на бул. Левски, да сподели впечатления.
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Не мога да се сдържа, да не изкажа мнение по въпроса за Италиянското кафе...ВЪРХА! Просто нямам думи, ама как не ми направиха някъде лошо бе!!?...и то не само кафето, но и капучиното...няма такова, при положение, че тук въобше не го пия...
За хамериканското...няма да коментирам, всички изказхте каквото и аз мисля...мнооого минуси, и едва един плюс!
За хамериканското...няма да коментирам, всички изказхте каквото и аз мисля...мнооого минуси, и едва един плюс!
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4