starbucks.....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 13 Дек 2008, 16:51

Starsucks ли ?? От американец кафе не чакай... много други неща да, ама кафе :nono:

И в Щатите си не стават, тук не съм ходила, но не мисля и да пробвам...А иначе по правило почти всяка една световна верига която идва в БГ няма нищо общо с оригинала. Тука си е мейд у назе си и тва е... :)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Дек 2008, 17:16

Американец и кафе ,лелееее :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Те ако има как и термос с кафява вода с мирис на кафе да помъкнат най-добре ще се чувстват :mhihi:

Аз не пия такива неща , вероятно до сега за това не съм влязал там.Ако ще е нещо подобно предпочитам ОНДА ,кескчетата са им много бесни ,пък и едно мляко с какао като шибна и после нямам удържане :twisted:

Колеги ,споделяйте за новите заведения наистина ,това е полезна информация 8)

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MAiK » 30 Дек 2008, 23:00

аз обаче българите не ги виждам в тея заведения с тея 500 лв заплата !!! за кого ги строят толкова много незнам :mhihi:
BMW FOREVER!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 31 Дек 2008, 1:10

тва кафе не го знам кво е , ама така като слушам неискам и да разбирам. За макдоналдс знам , че в англия бездомните спят вътре , абе пълна мизерия , както и другите такива заведения за бързо хранене. Иначе според мен кфс е много по яко от макдоналдс. А наи хубавото кафе си е в нас - цетка натъпкана догоре с илли , късо кафе , фърлям цетката, натъпквам наново още едно късо в същата чаша , една кола с лед и лимони и си умирам от кеф всяяяяяяяяка сутрин :mhihi:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 31 Дек 2008, 9:41

Evelin Cotsev написа:тва кафе не го знам кво е , ама така като слушам неискам и да разбирам. За макдоналдс знам , че в англия бездомните спят вътре , абе пълна мизерия , както и другите такива заведения за бързо хранене. Иначе според мен кфс е много по яко от макдоналдс. А наи хубавото кафе си е в нас - цетка натъпкана догоре с илли , късо кафе , фърлям цетката, натъпквам наново още едно късо в същата чаша , една кола с лед и лимони и си умирам от кеф всяяяяяяяяка сутрин :mhihi:

и към тфа добавяш няколко атмосфери :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 730d

Мнение от KONN » 31 Дек 2008, 11:26

Това кафе starbucks е много гадно един приятел вика дай да ходим била много голяма верига и сигурно е хубаво.Първо че половин час търсихме място за колата, отиваме ние и какво виждам на минус 5 изкарали маси отвънка с едни от тия газови печки тип улични лампи и насядали хора отхън :roll: :shock: :shock:
Влизаме вътре и какво да видя едно много тясно помещение което не е подредено никак добре тип студенско кафе пълно и тясно незнам колко е скъпо защото само се огледах и си излезнах.Ебати кафето
Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 31 Дек 2008, 20:07

аз пък съм изумен че цената на кафето в кафенето зад блока ми е скочила почти двойно отколкото от юни-юли месец :confused: :confused: :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Дек 2008, 23:51

Хахаха, много ме кефи родната картинка :mhihi:
Само в България може да видиш "елита" да са кефи на най-обикновенна US кафеджиница или закусвалня :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 04 Яну 2009, 11:08

Много ме накефи как като го откриха и имаше опашки чак навън :D И за какво се редят - за едното смотано кафе. Навсякъде по света това си е нискокачествено кафене идеално за студенти да си висят там и да си четат. Ама в БГ като гледам опашките ми прилича на супер гъзарско и престижно заведение.

Чудех се само защо толкова късно го отвориха - се пак тука сме родината на турбогъзарите. Сложи им табела Старбъкс, продавай вода и гледай какво става.

Онда си е номер 1 за мен поне ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 04 Яну 2009, 11:20

Много ме накефи как като го откриха и имаше опашки чак навън Very Happy И за какво се редят - за едното смотано кафе. Навсякъде по света това си е нискокачествено кафене идеално за студенти да си висят там и да си четат

Аз съм работил в кафе по лиценз на Старбъкс в Щатите и съм ходил в няколко във NewYork и Филаделфия и мога да ти кажа ,че няма нищо общо с истината това което си написал!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 04 Яну 2009, 11:27

Nukem написа:
Много ме накефи как като го откриха и имаше опашки чак навън Very Happy И за какво се редят - за едното смотано кафе. Навсякъде по света това си е нискокачествено кафене идеално за студенти да си висят там и да си четат

Аз съм работил в кафе по лиценз на Старбъкс в Щатите и съм ходил в няколко във NewYork и Филаделфия и мога да ти кажа ,че няма нищо общо с истината това което си написал!

Добре де, не е чак толкова мизерно както кафе на автогара Изток в Сф, ама изобщо не е от яките. В NewYork не знам как е, ама в Orange County и Vegas си бяха някви най обикновенни кафенете. Coffee Bean веригата в УС са в пъти по добри като качество

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 04 Яну 2009, 13:33

Не сте пили Toffie или там както се казвше - за тва говорите така :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 CI

Мнение от SpeeD_GT » 04 Яну 2009, 21:23

Някой ходил ли е в SUBWAY на бул. Левски, да сподели впечатления.
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 04 Яну 2009, 21:29

SpeeD_GT написа:Някой ходил ли е в SUBWAY на бул. Левски, да сподели впечатления.

Това същия хамерикански SUBWAY ли е?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-39 520i
Мечтае да кара: M5-E39

Мнение от Jordandim » 04 Яну 2009, 23:09

Не мога да се сдържа, да не изкажа мнение по въпроса за Италиянското кафе...ВЪРХА! Просто нямам думи, ама как не ми направиха някъде лошо бе!!?...и то не само кафето, но и капучиното...няма такова, при положение, че тук въобше не го пия...
За хамериканското...няма да коментирам, всички изказхте каквото и аз мисля...мнооого минуси, и едва един плюс!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории