Табло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Табло
Днес паля колата и всичко нормално. Тръгвам и почти всичко на таблото спря/угасна. Скоростомер/оборотомер/темп/гориво/бордови нищо не свети/работи. Изчаках да загрее колата,изгасих я и пак я запалих и всичко точно. За първи път ми се случва. На някой случвало ли му се е. Дали от студа (-7/8C), влага ли нещо не знам.
Re: Табло
Отговора е прост!Връщани са ти реалните километри.Но от хора които не разбират,а и не ги интересуват особенно последиците!Важното за тях е само как да продадат колата на по хубави пари!
От такъв вид интервенции се прецаква софтуера на таблото,което е станало и в твоя случай пич
Казвам го от опит.Аз съм със същия проблем и все още търся решение.
Ако го откриеш скоро ,сподели...........
Весели празници 

От такъв вид интервенции се прецаква софтуера на таблото,което е станало и в твоя случай пич

Ако го откриеш скоро ,сподели...........

ВАРНА,морето и BMW-то......
!!!

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Оффтопик : аз питам от чисто любопиство, кога се появяват тези работи при вас т.е. след колко време от както сте си купили колата?
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
тия горублянски номера са мноооого гадни ма......им мръсна по-добре да си покажат реалните километри ако си харесаме колата ще си я вземем а не после да се чудим как да им оправяме баките
- twake
- младши ентусиаст
-
- twake
- младши ентусиаст
-
Re: Табло
danieldst написа:Отговора е прост!Връщани са ти реалните километри.Но от хора които не разбират,а и не ги интересуват особенно последиците!Важното за тях е само как да продадат колата на по хубави пари!![]()
От такъв вид интервенции се прецаква софтуера на таблото,което е станало и в твоя случай пич![]()
Ако го откриеш скоро ,сподели...........Весели празници
Колега, ако е прецакан софтуера то си мисля, че проблема ще е постоянен. Не знам как с времето да се преебва повече.
По-вероятно да е лоша спойка.
Последна промяна twake на 31 Дек 2008, 12:16, променена общо 1 път
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
.
Аз преди имах Е36 и на два пъти ми го е правила този номер. Първия път беше при старт на студено. Както си работеше и всичко умря, но само за няколко секунди си възстанови показанията.Веднъж ми го прави и в движение и пак така за секунди време.Поинтересувах се тогава тук във форума и мненията бяха, че с времето някакви си кондензатори в таблото не държат ток и трябва да се сменят.
После още поне година не ми е правило проблем. Поразрови се по темата и надявам се да откриеш отговор.
После още поне година не ми е правило проблем. Поразрови се по темата и надявам се да откриеш отговор.
8 мнения
• Страница 1 от 1