От къде да си купя крушки ?!?!?!-ЗА КЛЮЧ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
От къде да си купя крушки ?!?!?!-ЗА КЛЮЧ
Колеги от къде да си купя крушки за светлините на врътките на парното и на пепелниците?!Без цокъл са.
Последна промяна C8699HX на 30 Дек 2008, 20:34, променена общо 1 път

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d
E46 3.0i
Е60 545i
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
а сега кой от шас е нашит да ми помогне да сменим и мойте ????????
юе нещо поизгоряха ще сам много благодарен и ще почерпя разбира се ...
искамнякой дето го е прашил защотот няма да се бласкам кое преди кое да сшаля а колегат ще ми казша и ще стане по барзо и по добре
:):)
юе нещо поизгоряха ще сам много благодарен и ще почерпя разбира се ...
искамнякой дето го е прашил защотот няма да се бласкам кое преди кое да сшаля а колегат ще ми казша и ще стане по барзо и по добре
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
Колега сменям ти ги всичките в миг
Ама не съм сигурен дали ще дадеш 4.42лв за крушка
В кой магазин за автоаксесоари ги има ?И колко пари си ги взимал?!Защото аз ходих до Каморауто и ми казаха,че ги нямат.Естествено в ДаруКар ги имаха и се прежалих да дам 5 кинта за една крушка
В кой магазин за автоаксесоари ги има ?И колко пари си ги взимал?!Защото аз ходих до Каморауто и ми казаха,че ги нямат.Естествено в ДаруКар ги имаха и се прежалих да дам 5 кинта за една крушка

Колега, наистина във всеки магазин ги има. Те не са нещо нестандартни, че да ти трябва конкретен (едва ли не специализиран) магазин (освен тези на пепелниците де, ако си фейс).
Можеше да провериш, първо една две страници назад във форума, съвсем скоро имаше такава тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... t=#1318437
Общо взето нормалния начин да си купиш крушки е да ги свалиш и да отидеш с тях в магазина за да ти дадат същите.
Можеше да провериш, първо една две страници назад във форума, съвсем скоро имаше такава тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... t=#1318437
Общо взето нормалния начин да си купиш крушки е да ги свалиш и да отидеш с тях в магазина за да ти дадат същите.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
C8699HX написа:Колега сменям ти ги всичките в мигАма не съм сигурен дали ще дадеш 4.42лв за крушка
![]()
![]()
Kak 4,42лв. бе

Колега Plradev, навярно твоето БМВ е след фейса (или поне след средата на 95) и затова крушката ти е от този вид с променения цокъл. Но като гледам на колегата, пуснал темата, БМВ-то е 93 набор и крушките му дори в пепелника са стандартни (и е максимум лев, два). Тази във врътката за фаровете също е стандартна и струва 50 стотинки. За останалите крушки, за които пита не мога да кажа точна цена (не ми се е налагало да сменям), но съм сигурен, че някъде из форума пише и за тях.
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
Колеги не искам никой да се обижда,обаче е много лесно да се пише в форума.От сутринта съм навъртял 24км и не мога да намеря такива крушки!Нека някой да ми каже в кой магазин ги има и ако трябва ще отида до другия край на София да си взема (ако ще и по 1лв да са!),обаче на тия в ДаруКар няма да им дам 5лв за неква крушка!!!

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
На мен други крушки не ми трябват всичките са ми еднакви и за 2-та пепелника и за бутона на аварийните и за врътките на парното (за парното си купих от дарукар),и при мен не се сменя цокала само се вади крушката.

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
Пич ами не се обиждай и ти, но ти си човекът, който "лесно пише, трудно търси". Има 15-20 теми поне за твоя въпрос. И за пореден път искаш да се обсъжда. Ами ок.
Твоите крушки са от старите, тях ги има навсякъде (в магазините за авточасти по-скоро, не само по автоманиите, дори в Практикер ги има), те са без цокъл и струват 50 стотинки - лев. Ако колата ти е с новите крушки (които са заедно с цокъла), тогава наистина са по-трудни за намиране и струват поне 4-5 лв., но разбира се във форума има още 15-20 теми и по този въпрос, как се приспособява новата крушка за стария цокъл, как се запоява, колко струва, къде я има и т.н.
PS: и не се учудвай, че по темите ти не пишат особено много хора, предполагам им е поомръзнало да се пише по елементарни въпроси и то всеки божи ден, не те упреквам, прави каквото искаш, но те съветвам да ползваш търсачката (колкото и банално да ти прозвучи), така ще си спестиш много коментари като този моя (заядливи, дребнави, подигравателни, излишни, безполезни).
Твоите крушки са от старите, тях ги има навсякъде (в магазините за авточасти по-скоро, не само по автоманиите, дори в Практикер ги има), те са без цокъл и струват 50 стотинки - лев. Ако колата ти е с новите крушки (които са заедно с цокъла), тогава наистина са по-трудни за намиране и струват поне 4-5 лв., но разбира се във форума има още 15-20 теми и по този въпрос, как се приспособява новата крушка за стария цокъл, как се запоява, колко струва, къде я има и т.н.
PS: и не се учудвай, че по темите ти не пишат особено много хора, предполагам им е поомръзнало да се пише по елементарни въпроси и то всеки божи ден, не те упреквам, прави каквото искаш, но те съветвам да ползваш търсачката (колкото и банално да ти прозвучи), така ще си спестиш много коментари като този моя (заядливи, дребнави, подигравателни, излишни, безполезни).
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Добре де не те ли е срам да пуснеш такава тема?
Дори жените във форума не са пускали такава
Излагаш се ,все едно да питаш от къде да си вземеш антифриз,бензин или масло.
Дори жените във форума не са пускали такава
Излагаш се ,все едно да питаш от къде да си вземеш антифриз,бензин или масло.

- C8699HX
- младши ентусиаст
-

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2