Въпрос за 325TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
///M-Power написа:Аз сам за ТДС-а ! Имал съм и 318ис и 320-ка мъртавци са и двете и страшни лами! Сега карам ТДС и сам мн. доволен върви повече и има страхотна тяга и харчи доста по малко. А това че пукат глави..... Незнам кои дизел ако го прегрееш нема да спука??? А и да я прегрееш трева да си ебати душманина и ако сичко ти е наред пак нема да успееш
320 мъртъвци?!Можеби твойте са били
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
извинявам се на модераторите и администраторите за грешката , аз още в първия пост се извиних ако бъркам нещо , може да заключите или истриете темата , все пак всички исписани мнения ми бяха от полза и благодаря на момчетата !!! 
От тдс до тдс разликата е колкото от мен и вас т.е кой как го разбира
Аз също карам тдс и също съм сенил главата на наГнП-то и какво от това за 5 години едни свещи, главата на ГНП-то и уплатненията на същото. Това е
Е трака малко не е като 320 шестака, но аз отдавна съм спрял да се гоня по пътищата /не е изключено разбира се / ми дава 8 в София 6 на вън. И по неже съм средно статистически гражданин на републиката и горивото е съществено перо в бюджета никога пред мен не е стоял въпроса дали ще ми излезе скъпо ако си карам колата постоянно.
Колега, ако имаш очи за дизела, ако когато се къпеш вместо капчите на душа чуваш работата на твоя шестак взимай смело. Замисъла на машината е уникален изпълнението също не е лошо. Малко е капризен от към консумативи, но и новите комън рейли са си голяма ч***я.
Както каза колегата по-горе пукат се главите на лудите.
Аз също карам тдс и също съм сенил главата на наГнП-то и какво от това за 5 години едни свещи, главата на ГНП-то и уплатненията на същото. Това е
Е трака малко не е като 320 шестака, но аз отдавна съм спрял да се гоня по пътищата /не е изключено разбира се / ми дава 8 в София 6 на вън. И по неже съм средно статистически гражданин на републиката и горивото е съществено перо в бюджета никога пред мен не е стоял въпроса дали ще ми излезе скъпо ако си карам колата постоянно.
Колега, ако имаш очи за дизела, ако когато се къпеш вместо капчите на душа чуваш работата на твоя шестак взимай смело. Замисъла на машината е уникален изпълнението също не е лошо. Малко е капризен от към консумативи, но и новите комън рейли са си голяма ч***я.

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
djpamboss написа:stony1 написа:Колега, аз карам 325tds и няма предавка, на която да забива, придърпва или глъхне. Относно това, че пукат глави не съм съгласен, просто не трябва да я настъпваш много яко преди да е загрял мотора. Лосчето за мигачите трябва работи много леко, не е нормално да заяжда или да е необходимо голямо усилие при използването му.
Имай в предвид, че при студен двигател дизела е малко по-тромав от бензина, което е нормално.
За дизела го знам аз в момента карам дизел (vw jetta 1.6 diesel) , но и според мен нее нормално това на 2 пъти сеедно пускам гаста , бяхме е оставили колата работеше около 10 мин преди на тръгнем а лоста на волана искаше бая зор да пусне мигач , затова се отказах от това бмв .Остава ми 2-рия варянт но там странно 3-ти път ме въртят и немога да го видя взимам да си мисля че му има нещо и го правят незнам , миналата седмица се оговорихме за днеска днеска ми викат след нова година че му наливали антифриз (малко смешно оправдание според мен ) попитах неможе ли да отидем до сервиза само да го погледнем - отказаха ми !
Не го взимай,въртят те със сигурност!
Последна промяна Nasko_325TD на 30 Дек 2008, 9:48, променена общо 1 път
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
BAYRON написа:От тдс до тдс разликата е колкото от мен и вас т.е кой как го разбира
Ами така е,и колегата е прав!Много зависи с какви проблеми ще я вземеш!Иначе вървят машините!
На мен ми даде 10/100 градско,ама си висях доста в задръстванията!
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Не съм вече на 100% че ще взимам дизел , пък и определено остана всичко след нова година към 3-4 януари , определено се отказах и от двете коли за който бях писал защото явно излиза че не са читави . Благодаря на всички още веднъж за мненията и препоръките
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2