Любими CD players
Модератор: Icco
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Любими CD players
Замислям се вече по въпроса 'какво да бъде' и може такава тема да е полезна струва ми се,за хората,които все още не са направили своя избор?
Кои са новостите?
Кое е качествено?
И нали си знаем (повечето) 'оранжевото е с предимство'
Аз лично си мисля за Alpine (не става ли малко комерсиално вече с тази марка,но...)
Кои са моделите в оранжев цвят?Кои са новите заслужаващи внимание?Били те и супер скъпи..
Има какво да се каже
Кои са новостите?
Кое е качествено?
И нали си знаем (повечето) 'оранжевото е с предимство'

Аз лично си мисля за Alpine (не става ли малко комерсиално вече с тази марка,но...)
Кои са моделите в оранжев цвят?Кои са новите заслужаващи внимание?Били те и супер скъпи..
Има какво да се каже
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
CDE-9872RМ.
CDE-9880R. На тоя няма снимка в оранжево, ама аз имам в галерията.
CDA-9884R. Има амбър 100%, но не съм сигурен дали главните бутони (Sourse, Band и 4-те стрелки светят нещо различно от синьо).
За мен 9880 си остава най-добър. Има си всичко необходимо - допълнителните настройки на звука, USB изход, I-pod готовност, заготовка за телефонна система.

CDE-9880R. На тоя няма снимка в оранжево, ама аз имам в галерията.

CDA-9884R. Има амбър 100%, но не съм сигурен дали главните бутони (Sourse, Band и 4-те стрелки светят нещо различно от синьо).
За мен 9880 си остава най-добър. Има си всичко необходимо - допълнителните настройки на звука, USB изход, I-pod готовност, заготовка за телефонна система.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Поопростено като дизайн ....ноооо..................... http://www.carsound.com/reviews/hd_units/cd700.html
Последна промяна AGT на 30 Дек 2008, 21:28, променена общо 1 път
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- AGT
- старши ентусиаст
-
Slavi_m написа:Нещо очаквах повече активност от запалените по музика,ама...сигурно никой не слуша музика в колатаили е сток..
Абе то по празниците няма кой да пише та затова няма мнения.... споко.
Съвет от КАТ !
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
И аз също съм на принципа какъвто и да е стига да е Алпайн
На моменти прекалявате даже, това не знам си каква картина имало не била реалистична не знам си кво айде стига

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Като,гледах коледните промоции миналата година в Германия са си баш на цената на 80%от колите в нашия форум,и аз искам да си сложа алпаин с 7 инча дисплеи ама ценичката му е 1999Еуро иначе за наи-добьр плеиьр мисля,че е фирмата VDO DAYTON,BECKER,юнитите на Харман-кардьн 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Mario Pankov написа:стан написа:И аз също съм на принципа какъвто и да е стига да е АлпайнНа моменти прекалявате даже, това не знам си каква картина имало не била реалистична не знам си кво айде стига
Много си далеч и от познанията и от опита, който имам в аудиотехниката и озвучаването, за да коментираш постовете ми.
Така ли, а писмено разрешение ли трябва вече. Алпайн си свири достатъчно добре за 99.999% от всички хора, това че твоите опит и познания са те обременили не е мой проблем

- arabian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i Е46 '99
Лелеее, колко е високо нивото във форума
Тука няма ли такива, които си купуват като мен Sony, Panasonic и Kenwood от Техномаркет като са на промоция
Живея в къща с двор. колата ми е прибрана и все пак не виждам как ще си сложа плейър за 2000лв, при положение, че преди 3 месеца откраднаха от служебната кола радио с врътки на около 20 години, което едва ли струва и 10лв. Миналия месец пък разбиха колата на шефа заради едно Сони от тези най-евтините, които нямат дори вход за външно устройство... Мисля, че като изключим колегите с професионални уши (не съм сред тях въпреки, че съм работил като DJ), и като оставим на страна предразсъдъците спрямо цената, за мен лично повече от 200-300лв за плейър с MP3 и USB са си чисто прахосване. Не си налагам мнението, просто го споделям...

Тука няма ли такива, които си купуват като мен Sony, Panasonic и Kenwood от Техномаркет като са на промоция

Живея в къща с двор. колата ми е прибрана и все пак не виждам как ще си сложа плейър за 2000лв, при положение, че преди 3 месеца откраднаха от служебната кола радио с врътки на около 20 години, което едва ли струва и 10лв. Миналия месец пък разбиха колата на шефа заради едно Сони от тези най-евтините, които нямат дори вход за външно устройство... Мисля, че като изключим колегите с професионални уши (не съм сред тях въпреки, че съм работил като DJ), и като оставим на страна предразсъдъците спрямо цената, за мен лично повече от 200-300лв за плейър с MP3 и USB са си чисто прахосване. Не си налагам мнението, просто го споделям...
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!
- AGT
- старши ентусиаст
-
arabian написа:Лелеее, колко е високо нивото във форума![]()
Тука няма ли такива, които си купуват като мен Sony, Panasonic и Kenwood от Техномаркет като са на промоция![]()
Има колега даже са над 90% . Аз лично съм от другите 10% ама то всеки луд с номера си

Съвет от КАТ !
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2