Въпрос за предна броня?
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Абе хубаво Зъбчо ама аз пък от паркиране на задна преди месец пусках тема питанка за задна броня!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
momo-1st написа:Абе хубаво Зъбчо ама аз пък от паркиране на задна преди месец пусках тема питанка за задна броня!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Проблема е решен- парктроник и 2 моми да гледат да няма нещо ниско долу.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
ами да бронята не се разглобява нито от линията надолу нито най-долната лайсна
от бронята се махат само капаците до халогените както и самите халогени и тази решетка пред тадиатора ниско долу под номера ( на някой коли е затапена на други не) и лайсните разбира се .
въздуховодите за които говори колегата са наистина мн красиви но ако си с "малкия бъбрек" едва ли ще седят добре но както и да е - продават се само въздуховодите в дару и комплекта със всички там държачи и въздуховоди ( щото като ги слагаш е добре и да си вършат работата за която са направени а именно охлаждане на спирачките) струват около 300 лв .. на друго място не съм успял да ги намеря но пък и не съм търсил коий знае колко - може нещо втора ръка да изпадне а за монтажа... трябва ти малък ъглошлайф и кълцаш
от бронята се махат само капаците до халогените както и самите халогени и тази решетка пред тадиатора ниско долу под номера ( на някой коли е затапена на други не) и лайсните разбира се .
въздуховодите за които говори колегата са наистина мн красиви но ако си с "малкия бъбрек" едва ли ще седят добре но както и да е - продават се само въздуховодите в дару и комплекта със всички там държачи и въздуховоди ( щото като ги слагаш е добре и да си вършат работата за която са направени а именно охлаждане на спирачките) струват около 300 лв .. на друго място не съм успял да ги намеря но пък и не съм търсил коий знае колко - може нещо втора ръка да изпадне а за монтажа... трябва ти малък ъглошлайф и кълцаш

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Plague написа:ами да бронята не се разглобява нито от линията надолу нито най-долната лайсна
аз въздуховодите съм ги намерил ама парите не

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
При положение, че съм намерил бронята за 70 лева предполагам и 100 ще е боядисването найстина няма смисъл от другите гимнастики които мислих, пак ще видя колко ще дадат от каското още няма отговор, а и колата си ми е доста лъскарче и не ми се разваля.
А я чукнах на един бордюр в завой ми поднесе предницата.. хем супер бавно си влизах в завоя и толкова гадно и бавно се поднесе имах чувството, че мога да сляза от колата през това време и да я продпра с ръце, но уви. Просто беше на сенчесто място и абсолютно стъкло.. малшанс. Ако каското покрие всичко и не се налага да давам пари ще си направя и подарък едно ксенонче. Утре ще ходя да я взимам бронята да поизправя джантата, боядисването.. когато дадат от каското пари.
Че и масло идва за смяна и винетка и това онова..
А я чукнах на един бордюр в завой ми поднесе предницата.. хем супер бавно си влизах в завоя и толкова гадно и бавно се поднесе имах чувството, че мога да сляза от колата през това време и да я продпра с ръце, но уви. Просто беше на сенчесто място и абсолютно стъкло.. малшанс. Ако каското покрие всичко и не се налага да давам пари ще си направя и подарък едно ксенонче. Утре ще ходя да я взимам бронята да поизправя джантата, боядисването.. когато дадат от каското пари.
Че и масло идва за смяна и винетка и това онова..

E34, E38
Re: здравеи колега.
mitko_1a1 написа:на тази броня се слага добавка която не е скьпа и стоии много красиво ако имаш интерес тел 0878806229
Покажи снимка ВЕДНАГА!

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2