Въпрос Компакт !!!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- P1tbuL
- ентусиаст
-
- Кара: 2006 Е91 330xi
- Мечтае да кара: E34 520i M50 non vanos
и при мен на теста не светят .. но когато бензина стигне до резервата лампата си светва (тествал съм го) 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
EnimEn написа:айде бе?!!!cucko написа:Ако волана е четирилъчев и колата седан без чупещ волан се маха и волана за да извадиш таблото!
Точно на същия седан като твоя без чупещ волан се мъчихме да вадиме таблото на четирилъчев волан.....питай КУНИ той брат му има като твоя седан същия и на един приятел 316 седан също се мъчехме...ако си пробвал да го вадиш тогава кажи ако ли не мери си думите!!!
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
И по темата за свалянето на таблото.Ето материала как да го направиш- http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=2785482
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
SuperMoto_vt написа:Колега, аз обичам всичко да си работи щом е сложено. А за горивото си много прав че нетрябва да се оставя под 10литра
Аз съм на същият принцип... но понякога, за някои неща има смисъл да се прави компромис... не те карам да го зарязваш така, но... много хора дават акъл и човек си мисли, че ще може да направи всичко... и след това почват проблемите...
- SuperMoto_vt
- кандидат ентусиаст
-
Мисля че мога да ти помогна коледа напражи следният опит откачи на тезервоара буксата за датчика на таблото тя трябва да е с 2 кеачета и я даи на късо с едно кабелче ако датчика ти даде пълен резервоар значи проблема е вътре в резервоара но ако немръдне стрелката значи имаш проблем с уреда на таблотоMollov написа:SuperMoto_vt написа:Колега, аз обичам всичко да си работи щом е сложено. А за горивото си много прав че нетрябва да се оставя под 10литра
Аз съм на същият принцип... но понякога, за някои неща има смисъл да се прави компромис... не те карам да го зарязваш така, но... много хора дават акъл и човек си мисли, че ще може да направи всичко... и след това почват проблемите...Аз ако нещо не мога да си го оправя сам и не изглежда и доста "майстори" да могат - ако може го оставям така... например тези лампички можеш и да ги оставиш несветещи... при мен го има проблема с отчитане на горивото (стрелката е като умряла в крайно ляво) и досега никой не може да се ангажира в кво може да е проблема... всеки "гадае" и "хвърля боб"...
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
cucko написа:EnimEn написа:айде бе?!!!cucko написа:Ако волана е четирилъчев и колата седан без чупещ волан се маха и волана за да извадиш таблото!
Точно на същия седан като твоя без чупещ волан се мъчихме да вадиме таблото на четирилъчев волан.....питай КУНИ той брат му има като твоя седан същия и на един приятел 316 седан също се мъчехме...ако си пробвал да го вадиш тогава кажи ако ли не мери си думите!!!
бате, не съм искал да прозвучи лошо, за да си меря думите, по принцип неща, за които не съм сигурен, не говоря.
Имам седан 95 година с чупещ волан, махал съм таблото, за да си прекарам инсталация за халогените (да сложа крушка, защото нямаше) и представи си не съм махал волана. Е да, чупещ е, но малко след това си купих седан 97 година, чиито волан не е чупещ. Наложи се да свалям таблото, за да си прекарам инсталацията на големия борд и представи си отново не съм свалял волана. Ако бяхте от Плевен с радост бих ви демонстрирал.
Не е такава философия, сваляй смело, няма какво да направиш, само внимавай с буксите да не изповадиш пиновете, тези крушки някога са светели и трябва да се заменат с такива, който да светат
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2