Празни обороти Е36/316
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Празни обороти Е36/316
Здравейте,имам проблем и скам да попитам,да ли някай се е сблъсквал с това.Та значи,от няколко дни забелязах(от като застудя),че когато карам на фарове,халогени,парно и Ц.Д.колата,не винаги но угасва,не би ли тярбвало,компа да ги стабилизира.Иначе на скорост нямам проблем.На моменти го прави това,няма външни видими причини.
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- P1tbuL
- ентусиаст
-
- Кара: 2006 Е91 330xi
- Мечтае да кара: E34 520i M50 non vanos
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Колеги не разбрахтели,че тези неща се оправят само с диагностика.
Може да е от Хиляди работи тва угасване
Може да е от Хиляди работи тва угасване

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
phantomas написа:например недостиг на ток
Абе и аз това ме съмнява,ама....не съм сигурен!!!//////Binev_OuT____"Колеги не разбрахтели,че тези неща се оправят само с диагностика.
Може да е от Хиляди работи тва угасване"____/////А за диагностиката....от сега мога да ти кажа резултатите които ще ми дадат,колега.Използвам форума да сондирам мнения на колеги,които са с познания и са се сблъсквали с подобни проблеми.Иначе съм завършил за проф.шофьор,в свободното време работя в авто сервиз(кадето имат диагностика...
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
В крайна сметка смъкнах акумулатора заредих го и за всеки случай прочистих моторчто за празния ход.Незнам от кое беше ама за сега е добре...като покарам ще видя.Благодаря на всички,който помогнаха с мнения.
11 мнения
• Страница 1 от 1