парното
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- транспортер
- Потребител
-
парното
мирисе на антифриз през парното молиа помагаите
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ужас, най-гадното в това време. Топъл гараж, греяна ракия и цялото табло долу. Друг начин не ми е познат.
- транспортер
- Потребител
-
маи осетиь од каде е като праснах на джама лиажата папка ниама налиагане а леко тсьрка като погледнах от доло под капака капи от траби4ките .Не знамно има ниакакви житси не знам за какво са и пуши пт тан и мерише на сьштото ,мислих 4е е анлтфриз но не триабжа да го смениам ли или да се подмениат сврьзкитв и как се сжалиа
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
леле и моето не било правопистранспортер написа:маи осетиь од каде е като праснах на джама лиажата папка ниама налиагане а леко тсьрка като погледнах от доло под капака капи от траби4ките .Не знамно има ниакакви житси не знам за какво са и пуши пт тан и мерише на сьштото ,мислих 4е е анлтфриз но не триабжа да го смениам ли или да се подмениат сврьзкитв и как се сжалиа
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
не се смейте на колегата на село може и да няма компютри!!!!!
Онзи ден на работа си лафим с един французин и стана дума нещо за интернет и той ми вика абе вие в българия иматели интернет
Така че не се подиграваите на колегата може да е мутрааааааа и антената на мобилния да я ползва да си чисти ушите

Онзи ден на работа си лафим с един французин и стана дума нещо за интернет и той ми вика абе вие в българия иматели интернет

Така че не се подиграваите на колегата може да е мутрааааааа и антената на мобилния да я ползва да си чисти ушите

9 мнения
• Страница 1 от 1