Двигател за Е30 318i 1990 година, бензин
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Двигател за Е30 318i 1990 година, бензин
Здравейте колеги!
На един приятел онзи ден на магистралата му се е счупил клапан и е помлял двигателя... Та сега е оставил колата си в Пловдив и се чудим какво да правим...
Някой дали може да ме ориентира за цена на старо за двигател за Е30 318i 1990 година, бензин, с ангренажен ремък, не с верига...
А някакъв друг мотор може ли да се сложи? Пак цени...
Мерси.
На един приятел онзи ден на магистралата му се е счупил клапан и е помлял двигателя... Та сега е оставил колата си в Пловдив и се чудим какво да правим...
Някой дали може да ме ориентира за цена на старо за двигател за Е30 318i 1990 година, бензин, с ангренажен ремък, не с верига...
А някакъв друг мотор може ли да се сложи? Пак цени...
Мерси.
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
зависи колега какъв мотор търсиш скоро имаше някакви м10 за по 150лв вашия вероятно е м40 маааалко ще е по скъп защото е по калпав
аз имах Ис дадох го за 600 лв почти комплект без ЕКУ иначе пробвай с търсачката има доста на части
Успех и Весели празници

Успех и Весели празници

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
Потърси в продава имаше 1.8 м40 за около 300-400лв.Може да сложи каквото поиска.."в Е30 влиза всичко"

- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
абе тука в Пловдив каде точно сте може да помогнем с нещо мотае ми се едно М40 из главата ама не е сигурна работата 

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
BMWPower написа:абе тука в Пловдив каде точно сте може да помогнем с нещо мотае ми се едно М40 из главата ама не е сигурна работата
Тва м40 нема го бараш, то си е мойто .
7 мнения
• Страница 1 от 1