нов проглем откачи ми се лоста които движи чистачките
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
нов проглем откачи ми се лоста които движи чистачките
голям проглем откачи ми се лоста които двиги чистачките разглобих го има 1 ябалковиден болт и в него влиза този лост обаче е на щангата има 1 пластмасов накраиник които влиза в този болт и е изяден незнам това не6то как да го оправя самнявам се че се продава като резервна част а ме е страь да го извадя да не се счупи и от другата страна ДАИТЕ СЪВЕТ КОЛЕГИ.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: нов проглем откачи ми се лоста които движи чистачките
Имах абсолютно същия проблем с Е30-ската ми, двойноя стоп. Сам си оправих изядения накрайник. С дрелка и бургия фи 3, или 4 пробих ябълката и пластмасовия накрайник, който се беше изял и не задържаше рамото с ябълката. Вкарах в отвора болт и с 2 гайки и шайби го стегнах. Оттогава няколко години я карах с работещи чистачки докато не я продадох.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
ивчо3 написа:Имах абсолютно същия проблем с Е30-ската ми, двойноя стоп. Сам си оправих изядения накрайник. С дрелка и бургия фи 3, или 4 пробих ябълката и пластмасовия накрайник, който се беше изял и не задържаше рамото с ябълката. Вкарах в отвора болт и с 2 гайки и шайби го стегнах. Оттогава няколко години я карах с работещи чистачки докато не я продадох.
Или даваш 10-15 лв. и си спестяваш всички главоболия. Търси си на втора ръка. Изобщо, защо пускаш тема за това??????
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
имам 3 коммплекта-лостовата система без мотора-30кинта утре мога да ти я пратя с еконт и филма ти приключвамерси колеги за инфото -щях да се прекарам...снемам от продажба механизмаNikiNikolov написа:От моргата, втора ръка.

Последна промяна bmwfena на 30 Дек 2008, 19:41, променена общо 1 път

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
милен тодоров написа:голям проглем откачи ми се лоста които двиги чистачките разглобих го има 1 ябалковиден болт и в него влиза този лост обаче е на щангата има 1 пластмасов накраиник които влиза в този болт и е изяден незнам това не6то как да го оправя самнявам се че се продава като резервна част а ме е страь да го извадя да не се счупи и от другата страна ДАИТЕ СЪВЕТ КОЛЕГИ.
тва а ко е рамото което варти схофиосрката 4иста4ка късо лост4е от 2 та края 2 ябълки не се коси има го ново струва 20 кинта на кръст 4исто ново в камур ауто и аз бех така штото се притеснявах колко с трува кви ли не варианти 4е режем 4е заваряваме накрая отидох питах 18 кинта ми зеха сложих и забравих

7 мнения
• Страница 1 от 1