Въпрос Компакт !!!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SuperMoto_vt
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос Компакт !!!!!!!
Здравеите, искам да попитам като се направи тест на таблото трябва ли да светят лампичките на бензиномера и температурата?? Днес се здобих с компакт и забелязвам че не ми светят дори и като горивото ми е на привършване несветва лампата на температурата не съм я пробвал защото няма как но и тя несвети със теста възможно ли е и 2-те да са изгорели или някаде е друг проблема ако са лампичките на таблото как се смянят? Предварително Благодаря Весели Празници!!!!!
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Колега,не помня светеха ли лампите на резервата и на термометъра при теста на таблото,но със сигурност трябва да светват на контакт за 2-3 секунди(докато горивната помпа нагнети гориво).Щом угаснат-палиш!
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Привет колега
При мен светят и двете
Предполагам че лампичките са фиу
За таблото незнам как да ти помогна 
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- ned_gm28
- ентусиаст
-
А относно смяната на лампите,махаш волана,развиваш двата винта на таблото и го издърпваш към теб.За удобство-откачаш му 3-те букси и всички лампи са ти в ръцете!Отзад си имат обозначения-коя за какво е. 
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
виж може да са ти изгорели лампичките,за да прояериш трябва да извадиш таблото,за което НЕ Е НУЖНО ДА СЕ МАХА ВОЛАНА,както ти е писал по-горе колегата,има пуснати теми как се маха табло,с две думи ще ти опиша,развиваш двата болта от горе на таблото,придърпваш го леко напред ( като преди това обаче има 3 кабела за откачване), към волана да влезе посредата кадето има отвор волана и го завърташ на ляво заедно с таблото и леко изваждаш таблото отстрани,след като махнеш таблото си извади една по една крушчиците и ги огледай да не са изгорели.
- SuperMoto_vt
- кандидат ентусиаст
-
Волана ми е с Air Bags как се сваля волана?ned_gm28 написа:А относно смяната на лампите,махаш волана,развиваш двата винта на таблото и го издърпваш към теб.За удобство-откачаш му 3-те букси и всички лампи са ти в ръцете!Отзад си имат обозначения-коя за какво е.
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
казаха ти, не е нужно да се маха волана, за да свалиш таблото. Развиваш двата винта от таблото (лимбус 8 мисля, че е) и след това разкачаш 3-те букси отзад и изваждаш таблото (може да ти се наложи да завиеш волана наляво или надясно) иначе номера се прави като задържиш копчето за нулиране на дневния километраж и даваш на първи контакт, нещо такова беше ...
Успех
Успех
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
..
дааа...колега сменяваи крушките,и колегата по горе е прав,волана НЕ СЕ сваля,има теми дори със снимки как става гимнастиката,потърси ги и си ти 
- ned_gm28
- ентусиаст
-
Аз му препоръчах да го махне,щото ще му е по-удобно,ако си поиграе да го свали-не е кой-знае к`ва философия. 
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз не мога да разбера защо трябва да се занимаваш заради лампичките на резервата и температурата??? Не ти ли стига, че стрелката ще ти покаже каквото трябва... тия две "показания" не са от такава важност, че да разглобяваш табло... наистина, ако караш вечер може и да не забележиш стрелката, НО само ако не обръщаш внимание на показанията... аз доста редовно си поглеждам стрелките по таблото и ще забележа нередност преди да е светнала лампата... да не говорим, че да оставяш под 10 литра гориво в резервоара си е малоумие... с тия нашите горива...
- SuperMoto_vt
- кандидат ентусиаст
-
Колега, аз обичам всичко да си работи щом е сложено. А за горивото си много прав че нетрябва да се оставя под 10литра но все пак и приятеката ми го кара и искам да свети.Mollov написа:Аз не мога да разбера защо трябва да се занимаваш заради лампичките на резервата и температурата??? Не ти ли стига, че стрелката ще ти покаже каквото трябва... тия две "показания" не са от такава важност, че да разглобяваш табло... наистина, ако караш вечер може и да не забележиш стрелката, НО само ако не обръщаш внимание на показанията... аз доста редовно си поглеждам стрелките по таблото и ще забележа нередност преди да е светнала лампата... да не говорим, че да оставяш под 10 литра гориво в резервоара си е малоумие... с тия нашите горива...
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
айде бе?!!!cucko написа:Ако волана е четирилъчев и колата седан без чупещ волан се маха и волана за да извадиш таблото!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2