проблемче с виста-решено за ключ
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ms написа:Колегата да си провери мейла![]()
3а игрите добре- сайтове много, намират се и NO CD СRACK... Да питам обаче как ще сложи елементарна програма- за един Офис пакет му трябва Деймън или Алкохол за да го инсталира... Не си струва да записваш дискове за тоя дето духа
Абе всъщност кво ме ебе как си ги слагате

П.С. ще си сложа и офис по същия начин

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
///peter написа:Абе всъщност кво ме ебе как си ги слагате![]()
Само 2 неща:
1: Варианти да си сложиш нещо мноооого... В общият случай обаче- Деймън тулс, че е най-лесно...
2: Я малко по-културно с изразите- не си на пазара на село...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ms написа:///peter написа:Абе всъщност кво ме ебе как си ги слагате![]()
Само 2 неща:
1: Варианти да си сложиш нещо мноооого... В общият случай обаче- Деймън тулс, че е най-лесно...
2: Я малко по-културно с изразите- не си на пазара на село...
Ай, каква забележка от гражданино

- ms
-
-
///peter написа:Ай, каква забележка от гражданино
Аааа, няма да ме обиждаш- аз НЕ съм гражданин (нали не съм от софия...), аз съм си от село... Роден във Варна, от 31г. живея там, но съм си от село... То няма как иначе като мама и тате са от селата до Варна- как да мина за гражданин с тея 2 къщи като прогимназии на село дето имам

Но така като ви гледам вас- ГРАЖДАНИТЕ, от столицата (софия ли беше, търново ли беше- то до трето отделение не запомних коя е...) се радвам, че съм от едно малко и забутано село за което никой не е и чувал. Поне хората са ХОРА- не "граждани" или "селяни"...
Разбира се с редки изключения (има-няма 500 човека) всички софиянци сте ми еднакво ограничени и прости индивиди...
ПС: Моля някой модератор като види да позачисти темата- ИЗВИНЯВАМ СЕ за спам-а, но не понасям да ме обиждат на "гражданин"... С разбиране ще понеса и някое наказание ако е нужно...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Батко ти къв си комплекс с тая Варна, ако малко ме познаваше, немаше да пишеш тая комплексарска помия
А на колегата от темата мога да му кажа:
Викаш, трудния начин било моето, троши си главата

А на колегата от темата мога да му кажа:

Викаш, трудния начин било моето, троши си главата

- ms
-
-
Утре ще разпитам какво върви 100% на 64-битовата и ще ти пратя на мейла...
Тука обърка жестоко
Комплекси при мен- освен Златните, Албена и т.н. няма... Или помагаш или не- изрази "Не ме е*е..." не са за форум- поне не в прав текст... А щом софиянец (столичанин, от големият град, Гражданин- не като нас от Провинцията (от село) ) се вързва от една лека забележка за изразните средства... Да обяснявам ли повече
ПС: Нека модовете разчистят плявата- аз мога да затрия моите мнения само...
///peter написа:Батко ти къв си комплекс с тая Варна, ако малко ме познаваше, немаше да пишеш тая комплексарска помия![]()
Тука обърка жестоко

Комплекси при мен- освен Златните, Албена и т.н. няма... Или помагаш или не- изрази "Не ме е*е..." не са за форум- поне не в прав текст... А щом софиянец (столичанин, от големият град, Гражданин- не като нас от Провинцията (от село) ) се вързва от една лека забележка за изразните средства... Да обяснявам ли повече

ПС: Нека модовете разчистят плявата- аз мога да затрия моите мнения само...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ms
-
-
Nasti, ти кой беше
Крави не останаха вече от говеда като теб- изядохте ги за празниците... Ама поне джобовете напълнихме
Тази картинка не е за мен. Намират се някои дето ме познават и могат да потвърдят което казвам: В София идвам само по някакъв случай, но не и да живея- твърде е гадно за мен... Вие се мъчете там- аз си гледам кефа на село...

Крави не останаха вече от говеда като теб- изядохте ги за празниците... Ама поне джобовете напълнихме

Тази картинка не е за мен. Намират се някои дето ме познават и могат да потвърдят което казвам: В София идвам само по някакъв случай, но не и да живея- твърде е гадно за мен... Вие се мъчете там- аз си гледам кефа на село...
http://zamunda.net/details.php?id=111109&hit=1 намерих решението на въпроса ето това върви на 64 бита колега благодаря още веднъж за желанието ти да ми помогнеш
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2