Въпрос относно BMW e90
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос относно BMW e90
Здравейте, надявам се съвсем скоро бъдещи колеги по автомобил. Решил съм да сменя първият си автомобил, а именно вярната ми Опел Астра, с която се научих да карам, с нещо по-добро и по-ново. Ценовият диапазон ми е 30000 лева, като той предполага покупката и на нов автомобил, макар и не БМВ. По разбираеми причини за сега съм се насочил към е90, чиито вариации мога да намеря из мобиле.де в порядъка на 15000 евро. Естествено в тази сума влизат коли не по-нови от началото на 2006та година, но и това е достатъчно. За съжаление 99% от обявите са с двулитров дизелов двигател, на който дават мощност от 163к.с. Въпросът ми е, наистина ли е толкова мощен този дизелов агрегат и как стоят нещата с акциза? Ако такъв липсва за този двигател струва ли си при факта, че се предлагат на средно 120-130000км. или е по-добре да се избере някой от големия избор на Е46-ци? Единственото ми изискване към колата е да има навигационна система поради честите ми пътувания в чужбина, и нека да няма реплики от рода на: за 300лв си слагаш външна. Не обичам такъв тип кичове. Благодаря ви за съветите в аванс и весели празници. 

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Колега , браво за добрата идея да смениш Астрата с истинска кола . Относто акциза не се налага да плащаш нищо . Добре си се насочил към Е90 ама тея 30к не са ли леко малко за такава кола , дори и да е запазена пак е леко странно - кола на 2-3 години с пробег от 120-130хил. км. (доста от Е46-ците на които съм се возил още го нямат тоя пробег) Та ако искаш Е90 отдели малко повече финанси защото кола не се купува всеки ден според мене . Ако не за 30к можеш да си вземеш някой прекрасна е46-ца с нави и др екстри . Та ти си решаваш и Весели Празници 

Конкретно съм си харесъл ето тази машинка. На доста по-малко километри е и има екстрите, от които се нуждая.
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Re: Въпрос относно BMW e90
icemann написа:Здравейте, надявам се съвсем скоро бъдещи колеги по автомобил. Решил съм да сменя първият си автомобил, а именно вярната ми Опел Астра, с която се научих да карам, с нещо по-добро и по-ново. Ценовият диапазон ми е 30000 лева, като той предполага покупката и на нов автомобил, макар и не БМВ. По разбираеми причини за сега съм се насочил към е90, чиито вариации мога да намеря из мобиле.де в порядъка на 15000 евро. Естествено в тази сума влизат коли не по-нови от началото на 2006та година, но и това е достатъчно. За съжаление 99% от обявите са с двулитров дизелов двигател, на който дават мощност от 163к.с. Въпросът ми е, наистина ли е толкова мощен този дизелов агрегат и как стоят нещата с акциза? Ако такъв липсва за този двигател струва ли си при факта, че се предлагат на средно 120-130000км. или е по-добре да се избере някой от големия избор на Е46-ци? Единственото ми изискване към колата е да има навигационна система поради честите ми пътувания в чужбина, и нека да няма реплики от рода на: за 300лв си слагаш външна. Не обичам такъв тип кичове. Благодаря ви за съветите в аванс и весели празници.
Колега,да ти поясня малко нещата.Аз имам Е90 с абсолютно всички екстри без М пакет.Мотора е 2.0д-стептроник,на 50000 км.Да ти кажа честно из цялото мобиле.бг неможах и не мога да намеря все още такава кола със същите екстри.Няма да ти кажа колко е купих моята но с тези екстри ПОЧВАТ от 45000лв-50000лв..Както казват колегите за 30000лв. ще си вземеш базово Е90,което няма смисъл!!!Моят съвет е-вземи си Е46 с 3.0д мотора 204к.с,с кожата му с навигацията му стептроника му ксенона му и т.н. екстри.За тези пари има супер запазени екземпляри.Предполагам няма да сгрешиш ако ме послушаш но все пак парите са си твои и ти решаваш.Успех с покупката

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Абе може и да се намери някое е90, 2005-та 320д 163 к.с. с навигация, темпомат и други шукариики, но ще е на 100-тина хиляди км.. Колега, изчакай още малко, събери още 2-3 хилядарки и скачай на Е90. И аз се чудих между е90 и е46, но ще събера още някой лев и скачам на е90. Не че е46 не е яка, напротив уникална кола е, ама е90 си е друга бира.. Успех 

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Като гледам си се насочил към дизела и щом няма да си стрийт рейсър
вземи си поддържано 320д 150к.с. което за 30000лв ще е фраш с ексти.За Е90 цените не са паднали толкова че дори и да добави 2-3000лв.,ще си вземе коренно различна от 30000лв.
Мятай се на някоя Е46-ца 2005г. и няма да съжелваш!!!!

колега вземи си Е90, може да е по бедно на екстри от някоя Е46, но е по новия модел и после винаги ще може да го продадеш, докато ако сега набиеш 30 хилки за Е46, то след време наполовина ще си назад и за мен не си заслужава
щом не търсиш гонки стартове и т.н., тогава Е46 330д е напълно излишно
на мен лично е90 грам не ми харесва отвън, вече ако е М пакет или наи красивото за 3ката, КУПЕ да ама ..
щом пътуваш толкова много, направо не те знам с какъв акъл искаш да си вземеш 3ка
тя е повече градска кола за мен
бих те посъветвал за тези пари да вземеш Е39 525д 163 кс, няма акциз, може да вземеш много запазена и с много екстри
а ако пътуваш поне с още един човек, не знам как бихте се събрали отпред 2ма едри мъже в 3ка ? естествено ако не си некои клечо :>
пък и двигатела на 5-та е 6 цилиндров, а на 3-та 4-ри, та по големия ресурс е в полза на 5-та, но това е мое лично мнение, няма такъв кеф на дълъг път с 5-цата, да не говориме за 7ма серия
щом не търсиш гонки стартове и т.н., тогава Е46 330д е напълно излишно
на мен лично е90 грам не ми харесва отвън, вече ако е М пакет или наи красивото за 3ката, КУПЕ да ама ..
щом пътуваш толкова много, направо не те знам с какъв акъл искаш да си вземеш 3ка

бих те посъветвал за тези пари да вземеш Е39 525д 163 кс, няма акциз, може да вземеш много запазена и с много екстри
а ако пътуваш поне с още един човек, не знам как бихте се събрали отпред 2ма едри мъже в 3ка ? естествено ако не си некои клечо :>
пък и двигатела на 5-та е 6 цилиндров, а на 3-та 4-ри, та по големия ресурс е в полза на 5-та, но това е мое лично мнение, няма такъв кеф на дълъг път с 5-цата, да не говориме за 7ма серия
.
живея в германия има по за 15.500 16000 евра с Голямата навигация Е90 не гледайте тука какви цени има въпроса е до търсенето - аз също търся Е90 даже скоро изпадна за 14.300 от часник 320 дизел с кожа голяма нави ксенон с натиснат калник на 88.000 км но докато реагирам някой беше я взел за 13.500 евра така че търсенето му е майката -
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
това че вие сте платили 40-50к за Е90 не означава че за 30к не може да се купи читава
да не говорим че 320 бензин изкачат и доста под 30к
и 100к км нищо не са за този двигател

да не говорим че 320 бензин изкачат и доста под 30к

и 100к км нищо не са за този двигател

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Още един път ви благодаря, взимането на колата ще стане февруари месец така че ще видим по немско какво има и ще го взема. По-напред бях дал линк към мобилето с една е90ка на сносни пари и с доста екстри.Прави ми впечатление че тези дето са на над 100к км са с пълна сервизна история, което си го смятам като плюс до известна степен.
Иначе за пътуването, рядко пътувам с някой до мен така че за мен е достатъчно удобна кола.А пък 5ицата вече отива много голяма за град според мен.Затова смятам 3ка за идеален вариант
Иначе за пътуването, рядко пътувам с някой до мен така че за мен е достатъчно удобна кола.А пък 5ицата вече отива много голяма за град според мен.Затова смятам 3ка за идеален вариант
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Колега реално погледнато, до 100к би било кощунство да не са с пълна сервизна история тъй като са още гаранционни.....
Ca_Ma написа:колега вземи си Е90, може да е по бедно на екстри от някоя Е46, но е по новия модел и после винаги ще може да го продадеш, докато ако сега набиеш 30 хилки за Е46, то след време наполовина ще си назад
Много ценен съвет! Виждал съм Е90-ки на доста екстри, но и доста километри (150,000+) за около 15-16,000 евро...
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series