Историята на бЕлата пуканка....... Даже Видео.....

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 26 Дек 2008, 17:17

напълно е възможно, но това не го оправдава, мисля че тук не е мястото за такива коментари. Всеки има възможност да изкаже мнение, но не и да обижда безцеремонно само щото не удобрява какво правя, това не е раздел продава все пак :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 27 Дек 2008, 3:40

само да ти кажа че трийската която се вижда до твоята на първите снимки е моята.
там на където ти никога няма да отидеш, аз съм се върнал. каквото и да ти кажа няма да ме разбереш така че продължавай да товариш форума с нещастната си тема. ти не си виновен ти си си прав.
искам да ти благодаря че помагаш на всички да забележат защо този форум все по-малко се чете, само така час по скоро ще се вземат сериозни мерки.
.......
П.П. ще ревеш пак да ти отключат темата :mhihi:
Най-мразя да съм прав!!!

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 27 Дек 2008, 12:05

Шонди по такъв начин не може да се говори с модератор. Никаде не виждам тои да те е убидил, за да започваш ти с убидите. И се замисли малко над това което ти казва, темата ти беше да се похвалиш с колата си, а то какво стана....
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 27 Дек 2008, 13:26

Aбе кво му се огледахте всички на Шонди бе??????Все на някои е трьн в очите??? :evil:И какво е по-спецялен модератора??да не би да е с 3-ташака?? просто питам??нима и тои не стьпва по земята,или не кара БМВ?? :evil:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 27 Дек 2008, 13:49

можеш още по назад да се върнеш на село в фермата. Трай си да не ревеш ти по сбирките, че там модернаторите не играят :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към E30