Историята на бЕлата пуканка....... Даже Видео.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
само да ти кажа че трийската която се вижда до твоята на първите снимки е моята.
там на където ти никога няма да отидеш, аз съм се върнал. каквото и да ти кажа няма да ме разбереш така че продължавай да товариш форума с нещастната си тема. ти не си виновен ти си си прав.
искам да ти благодаря че помагаш на всички да забележат защо този форум все по-малко се чете, само така час по скоро ще се вземат сериозни мерки.
.......
П.П. ще ревеш пак да ти отключат темата
там на където ти никога няма да отидеш, аз съм се върнал. каквото и да ти кажа няма да ме разбереш така че продължавай да товариш форума с нещастната си тема. ти не си виновен ти си си прав.
искам да ти благодаря че помагаш на всички да забележат защо този форум все по-малко се чете, само така час по скоро ще се вземат сериозни мерки.
.......
П.П. ще ревеш пак да ти отключат темата

Най-мразя да съм прав!!!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Шонди по такъв начин не може да се говори с модератор. Никаде не виждам тои да те е убидил, за да започваш ти с убидите. И се замисли малко над това което ти казва, темата ти беше да се похвалиш с колата си, а то какво стана....

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
.
Aбе кво му се огледахте всички на Шонди бе??????Все на някои е трьн в очите???
И какво е по-спецялен модератора??да не би да е с 3-ташака?? просто питам??нима и тои не стьпва по земята,или не кара БМВ?? 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.