Мобилните оператори скубят с коледни промоции.
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Има///sasho написа:Става въпрос за 8800 Carbon Arte , за който ми казаха , че се произвежда само в Корея , има ли такова нещо?

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

///sasho написа:Може ли да използвам темата , да запитам ако има някой запознат по какво може да се познае дали един телефон е оригинален или не. Става въпрос за 8800 Carbon Arte , за който ми казаха , че се произвежда само в Корея , има ли такова нещо?
Щом се произвежда в Корея/Китай/Индонезия и изобщо в Азия да кажем телефона не е оригинален, а реплика - добра, но не оригинал.
Оригиналните телефони на Нокиа се произвеждат във Финландия..само батерийките са им мейд ин чайна

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
2advanced написа:Щом се произвежда в Корея/Китай/Индонезия и изобщо в Азия да кажем телефона не е оригинален, а реплика - добра, но не оригинал.
Оригиналните телефони на Нокиа се произвеждат във Финландия..само батерийките са им мейд ин чайна![]()
Значи и X5 което се произвежда в USA е реплика

Осъзнайте се малко като пишете глупости

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Ей ти си бил от най-хитроумните бе дееба влез в й-бей и виж дали има карбон от корея или китай на който да пише, че е оригинален..
На всеки пише реплика май а? Също произведените в тези 2 страни струват по 200-300 usd за разлика от тези произведени във Финландия питал ли си се защо тъпо копеле такова? И не става дума за вътрешен пазар..дори проверил ли си дали нокия имат изобщо фабрика там бе...ма дай веднага да вкараме хитроумното лафче, че БМВ в щатите било реплика...
На всеки пише реплика май а? Също произведените в тези 2 страни струват по 200-300 usd за разлика от тези произведени във Финландия питал ли си се защо тъпо копеле такова? И не става дума за вътрешен пазар..дори проверил ли си дали нокия имат изобщо фабрика там бе...ма дай веднага да вкараме хитроумното лафче, че БМВ в щатите било реплика...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- AGT
- старши ентусиаст
-
Това кой е тъп и кой не си проличава от поста ти
.Заводи на Nokia има и в Финландия и в Германия и в Унгария сега се строи в Румъния за Китай няма да споменавам .....там си има от доста време.Така ,че първо се информирай после лай като паленце 

Съвет от КАТ !
Ае земи си Китайска оригинална Нокиа за 200$... нека аз да съм тъпия с финландската
сладуран

сладуран
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict

AGT написа:Това кой е тъп и кой не си проличава от поста ти.Заводи на Nokia има и в Финландия и в Германия и в Унгария сега се строи в Румъния за Китай няма да споменавам .....там си има от доста време.Така ,че първо се информирай после лай като паленце
в грешка си брат аз вече продавам Румънски нокий и са напълно оригинални така че завода работи вече

- AGT
- старши ентусиаст
-
cherepa83 написа:........
в грешка си брат аз вече продавам Румънски нокий и са напълно оригинални така че завода работи вече
И аз точно това казвам де

Съвет от КАТ !
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Пише си направо Корея колега
Досега в ръцете ми са били няколко от тези "бижута", всичките с вносител Тотал Телеком, всичките произведени там. Гарантирам ти на 99% че всичките такива бройки в по големите вериги - 2be, Germanos, Handy..., в операторските магазини на Mtel и Globul, е с тоя доставчик и производство Корея...
П.П. А колкото до мненията на колегата @2advanced... Точно от Carbon произведен във Финландия бягайте. Именно това са перфектните реплики, за които се тръби масово в нетя
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/vi ... &id=428943
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/vi ... &id=428304
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/vi ... &id=427534

Досега в ръцете ми са били няколко от тези "бижута", всичките с вносител Тотал Телеком, всичките произведени там. Гарантирам ти на 99% че всичките такива бройки в по големите вериги - 2be, Germanos, Handy..., в операторските магазини на Mtel и Globul, е с тоя доставчик и производство Корея...
П.П. А колкото до мненията на колегата @2advanced... Точно от Carbon произведен във Финландия бягайте. Именно това са перфектните реплики, за които се тръби масово в нетя

http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/vi ... &id=428943
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/vi ... &id=428304
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/vi ... &id=427534
E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- vanioboy
- младши ентусиаст