Мобилните оператори скубят с коледни промоции.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 26 Дек 2008, 17:42

///sasho написа:Става въпрос за 8800 Carbon Arte , за който ми казаха , че се произвежда само в Корея , има ли такова нещо?
Има ;) Carbon-а се произвежда само в Корея ;)
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 26 Дек 2008, 17:53

///sasho написа:Може ли да използвам темата , да запитам ако има някой запознат по какво може да се познае дали един телефон е оригинален или не. Става въпрос за 8800 Carbon Arte , за който ми казаха , че се произвежда само в Корея , има ли такова нещо? :roll:

Щом се произвежда в Корея/Китай/Индонезия и изобщо в Азия да кажем телефона не е оригинален, а реплика - добра, но не оригинал.
Оригиналните телефони на Нокиа се произвеждат във Финландия..само батерийките са им мейд ин чайна :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 26 Дек 2008, 17:55

2advanced написа:Щом се произвежда в Корея/Китай/Индонезия и изобщо в Азия да кажем телефона не е оригинален, а реплика - добра, но не оригинал.
Оригиналните телефони на Нокиа се произвеждат във Финландия..само батерийките са им мейд ин чайна :mhihi: :mhihi:

Значи и X5 което се произвежда в USA е реплика :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Осъзнайте се малко като пишете глупости :evil:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 26 Дек 2008, 18:01

Ей ти си бил от най-хитроумните бе дееба влез в й-бей и виж дали има карбон от корея или китай на който да пише, че е оригинален..
На всеки пише реплика май а? Също произведените в тези 2 страни струват по 200-300 usd за разлика от тези произведени във Финландия питал ли си се защо тъпо копеле такова? И не става дума за вътрешен пазар..дори проверил ли си дали нокия имат изобщо фабрика там бе...ма дай веднага да вкараме хитроумното лафче, че БМВ в щатите било реплика...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGT » 26 Дек 2008, 18:06

Това кой е тъп и кой не си проличава от поста ти :mhihi: .Заводи на Nokia има и в Финландия и в Германия и в Унгария сега се строи в Румъния за Китай няма да споменавам .....там си има от доста време.Така ,че първо се информирай после лай като паленце :mhihi:
Съвет от КАТ !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 26 Дек 2008, 18:44

Ае земи си Китайска оригинална Нокиа за 200$... нека аз да съм тъпия с финландската :mhihi: :mhihi:
сладуран
YNWA
Planet Club Addict

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 26 Дек 2008, 18:55

AGT написа:Това кой е тъп и кой не си проличава от поста ти :mhihi: .Заводи на Nokia има и в Финландия и в Германия и в Унгария сега се строи в Румъния за Китай няма да споменавам .....там си има от доста време.Така ,че първо се информирай после лай като паленце :mhihi:

в грешка си брат аз вече продавам Румънски нокий и са напълно оригинални така че завода работи вече :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGT » 26 Дек 2008, 19:40

cherepa83 написа:........

в грешка си брат аз вече продавам Румънски нокий и са напълно оригинални така че завода работи вече :mhihi:

И аз точно това казвам де ;) .Nokia отдавна изнесе производството извън Финландия което въобще не означава ,че не са оригинални.Обаче явно някой хора живеят в миналия век още :mhihi: Малеееее чак сега се загледах ,че на Panasonic_a пише made in China..............малеее попаднал съм на менте :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 26 Дек 2008, 20:59

Колеги , питам за 8800 Carbon Arte , който се продава на цена от 1950 лв. например , а на него пише Made by Nokia и твърдят , че е оригинал , и че всички карбони се правят там , дали наистина е оригинал и по какво да го позная?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 26 Дек 2008, 23:12

Пише си направо Корея колега ;)
Досега в ръцете ми са били няколко от тези "бижута", всичките с вносител Тотал Телеком, всичките произведени там. Гарантирам ти на 99% че всичките такива бройки в по големите вериги - 2be, Germanos, Handy..., в операторските магазини на Mtel и Globul, е с тоя доставчик и производство Корея...

П.П. А колкото до мненията на колегата @2advanced... Точно от Carbon произведен във Финландия бягайте. Именно това са перфектните реплики, за които се тръби масово в нетя :mhihi:

http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/vi ... &id=428943
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/vi ... &id=428304
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/vi ... &id=427534

E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 26 Дек 2008, 23:41

Благодаря ти за помоща Колега. :D
Гледах на оригинален Nokia 8800 Sapphire Arte отзад пише Made by Nokia и под него пише Made in Korea.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 27 Дек 2008, 13:39

Сега М-тел са пуснали някакъв водафон за 10лв,който е пълен боклук.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 27 Дек 2008, 14:29

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Доста смях тук,да му се невиди вси4ките ми 4аркове по колата който вземам от вносителя са били реплика :shock: :shock: :shock: :++ :kuku: Някой тук не са 4ували изглежда за глобална икономика и такива ми ти работи.Колкото до скубенето на родните оператори :mhihi: такова нещо несе забравя с 4ужд роуминг ми е поевтино да говоря докато съм в бг.

Предишна

Назад към Извън Темата