В "продава" до кога ?!
Модератор: I.Voykov
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
мисля,че на мястото на заключения streetracers може "продава" да се раздели на "продава части за коли" и "продава други"

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
err0r написа:Чета темата от началото, ама не пиша.
Аз лично отделям много време за модериране, но 3 часа след последното ми посещение във форума пак си е ебало майката. Повечето потребители си мислят, че модераторите са боклучари, назначени за наказание да чистят, че това им е работа. Не е така.
Аз малко се дистанцирам сега от правенето на забележки, защото виждам, че ефектът е нулев. Общо взето това, дето си го правите си е за вас. Не искам да кажа, че всички, които пускат обяви в Продава нямат елементарно възпитание, ама сами виждате какво се случва.
Модератори има, достатъчно. Всеки влиза, когато му е удобно и помага с колкото може. Ама айде да си помагаме взаимно... Това звучи като плача на малко дете, ама си е точно така. Тия правила не са писани за баба ми, дето е на 70 години и не знае що е БМВ форум изобщо. Писани са за да се улеснява целия процес - пускането на обявата, приемането на информация от евентуалните купувачи, офтопикът, показването на всички правила са в ощърб на всеки.
Трябва малко самоконтрол
заставам зад думите на колегата, поне по 1 час на ден си губя да чета продава и оправям ....ама всеки си има работа и трябва и нея да си върши....пък някой си решил да влезе за 5 мин да пуска 5 мнения или теми и затваря форума ,като станат 50 такива човека на мен ми трябва 5х50 минути зада ги видя кви са ги свършили

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
///M Power написа:...
чиче, не смятай моля те

п.с. Асене, предложих ти и аз да помагам ако мога за купува/продава. Влизам доста пъти на ден във форума и не ми пречи да отделя малко време за модериране

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Подкрепям напълно това сходни неща да са в една тема.признавам си и аз в момента имам 2 теми
ще се постарая до утре да имам една
Просто наистина малко безмислено да пуснеш тема и след 15 минути да е на 4-5 страница,щото някой има 10 сходни теми.Съдя по мен си,аз като гледам продава цъкам до 2-3 страница и з@$Б@вам.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
отваряш продава и цялата страница е заета от двама човека.
продавам болт от еди кво си
продавам гума от същата

продавам болт от еди кво си
продавам гума от същата

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз за тва и не пускам в темата продава,щото точно след 20мин е безсмислено да се търси и темата ти е на 3та страница. може би ако се направи плащане-може и минимално ,но да се плаща за обява ше намалеят излишните теми..... не знам доколко и как се прави ,но с смс е най-лесно за потребителя......
- magareto_yori
- ентусиаст
-
мисля че най удачно е да се направят други подфоруми.нещо като в E30tech.com
примерно:
продава-части
продава-коли/мотори
продава-аксесоари
продава-други(всичко не свързано с автомобили)
и така мисля ще е и най лесно и за хората които търсят.не знам обаче това до колко усложнява нещата.Нека модовете да кажат
примерно:
продава-части
продава-коли/мотори
продава-аксесоари
продава-други(всичко не свързано с автомобили)
и така мисля ще е и най лесно и за хората които търсят.не знам обаче това до колко усложнява нещата.Нека модовете да кажат

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
На този етап от модераторското ни развитие ще е много трудно да се следят още няколко продава раздела. Освен това продава - други ще се напълни с темите от дейта.биджи форума за въдици, макари, играчки, бяла и черна техника и тн, а това все пак е автомобилен форума и насочеността му е главно такава, което естествено не забранява продажбата на битови стоки, но все пак...

- magareto_yori
- ентусиаст
-
имаш право,за мен най цивилизования начин ще е всеки да се помъчи да обедини сходните обяви които е пуснал,ама май тва няма да го бъде 

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
SKISA написа:аз за тва и не пускам в темата продава,щото точно след 20мин е безсмислено да се търси и темата ти е на 3та страница. може би ако се направи плащане-може и минимално ,но да се плаща за обява ше намалеят излишните теми..... не знам доколко и как се прави ,но с смс е най-лесно за потребителя......
За да си пуснеш тема че продаваш нещо,пращаш смс примерно от 30 или 60 стотинки,получаваш код за пускане на тема и пишеш всичко в нея какво продаваш,за да може всичко което имаш за продан да е в една тема а не във 10

П.П Това е си е моето мнение по въпроса

- Bavarcho
- Пантерчо
-
Transportera написа:SKISA написа:аз за тва и не пускам в темата продава,щото точно след 20мин е безсмислено да се търси и темата ти е на 3та страница. може би ако се направи плащане-може и минимално ,но да се плаща за обява ше намалеят излишните теми..... не знам доколко и как се прави ,но с смс е най-лесно за потребителя......
За да си пуснеш тема че продаваш нещо,пращаш смс примерно от 30 или 60 стотинки,получаваш код за пускане на тема и пишеш всичко в нея какво продаваш,за да може всичко което имаш за продан да е в една тема а не във 10Който си хареса нещо от темата и иска да си го купи от съответния човек му пише лс или му звъннка,и така няма да има спам във самата тема,и също дадената тема да не може да се ъпва по 100 пъти
![]()
П.П Това е си е моето мнение по въпроса
Много добра идея!

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Добра, но неусъществима... първо, че трябва да се преработи целия код на форума, второ че мобилния оператор взима повече от това "минимално", което предлага Транспортьора за самата услуга...
Според мен единствения начин е с повече категории и абонати които злоупотребяват да бъдат наказавани... 1-2-3 чао. Така всеки ще разбере, че има правила и те трябва да се спазват.
Според мен единствения начин е с повече категории и абонати които злоупотребяват да бъдат наказавани... 1-2-3 чао. Така всеки ще разбере, че има правила и те трябва да се спазват.
4 8 15 16 23 42
Защо не направите лека корекция в правилата и във функционирането на разделите и след това не приложите едно по-стриктно спазване на същите тези правила?
Аз имам едно предложение, което може и малко странно да ви се стори, но забранете коментарите в трите раздела за търговия. Ако човек наистина има интерес към пуснатата обява, то има други начини да се свърже с автора на темата:
По този начин мисля, че коментарите в тези раздели са излишни. Въпроси може да се задават на ЛС, по скайп...
Ако се забранят коментарите, това ще предотвърти системното, в разрез с правилата, ъпване на теми. И за да няма недоволни, се разрешава пускането на една тема два пъти (примерно) за една седмица.
Също така мисля, че за заглавията трябва да има малко по-стриктни изисквания.
Аз имам едно предложение, което може и малко странно да ви се стори, но забранете коментарите в трите раздела за търговия. Ако човек наистина има интерес към пуснатата обява, то има други начини да се свърже с автора на темата:
2.Оставянето на координати за обратна връзка e необходимо условие, за да може евентуалните
купувачи да се свържат с Вас.
По този начин мисля, че коментарите в тези раздели са излишни. Въпроси може да се задават на ЛС, по скайп...
Ако се забранят коментарите, това ще предотвърти системното, в разрез с правилата, ъпване на теми. И за да няма недоволни, се разрешава пускането на една тема два пъти (примерно) за една седмица.
Също така мисля, че за заглавията трябва да има малко по-стриктни изисквания.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
Абе най-ефективния и най-лесния начин е просто след пускането на темата тя да се заключва.
Обявите ще бъдат стриктно пускани със снимки и цени.Когато някой продава кола на части ще изрежда частите със съответните им цени.Разбирането ще става по телефона и на ЛС.
Така ще стане и по лесна работата на модераторите само ключ и аиде.
Обявите ще бъдат стриктно пускани със снимки и цени.Когато някой продава кола на части ще изрежда частите със съответните им цени.Разбирането ще става по телефона и на ЛС.
Така ще стане и по лесна работата на модераторите само ключ и аиде.

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума