Е60 - мандахерцане на дясното огледало
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Е60 - мандахерцане на дясното огледало
Здравейте на всички!
Аз от скоро създавам проблеми по пътищата с една Е60 и съм изключително учуден от собствената си глупост да не се кача на BMW до сега!
Е*аси возията, Е*аси динамиката! Малко тук-там проскърцва интериора ама все пак си е секънд хенд, другия път повече:).
В момента ме притеснява само едно мое леко недоглеждане: Бях свикнал като бодна задна и дясното огледало да ми прави поклон така че да си виждам ръба на тротоара и да си спестявам деругите по джантите. Еми въпреки че колицата има мнооого екстри се оказа че точно тази са я пропуснали (за мен е логично да е в комплект с прибиращи се огледала, или ел. огледала, или затъмняващи се огледала - всичките ги имам) ама нанайси, нада, йок.
Та някой да има лесна рецепта или единствено при Камор и 700 кинта?
Поздрави на всички
Аз от скоро създавам проблеми по пътищата с една Е60 и съм изключително учуден от собствената си глупост да не се кача на BMW до сега!

В момента ме притеснява само едно мое леко недоглеждане: Бях свикнал като бодна задна и дясното огледало да ми прави поклон така че да си виждам ръба на тротоара и да си спестявам деругите по джантите. Еми въпреки че колицата има мнооого екстри се оказа че точно тази са я пропуснали (за мен е логично да е в комплект с прибиращи се огледала, или ел. огледала, или затъмняващи се огледала - всичките ги имам) ама нанайси, нада, йок.
Та някой да има лесна рецепта или единствено при Камор и 700 кинта?
Поздрави на всички
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Нямам представа как стоят нещата при е60, но при по-старата е39 накланящото се дясно огледало го има при наличието на ел. седалки с памет.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Не знам как е при е60, но при мен(е90) това нещо става по следния начин: на конзолата за огледалата, там където ги нагласяш, едното копче е за това, кое огледало да нагласиш-ляво или дясно. Имаш три позиций- крайно дясна, средна, и крайна лява позиция. При мен е в крайна дясна, и дяссното огледало ми задна ми се накланя 

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Ми като гледам в упътването копчето за огледалата си е с две позиции, и моето е такова. Дават го като е към шофьора
при включване на задна да се накланя дясното огледало.
При пълен ел пакет на седалките + памет е доста логично да може да се мести, като гледам настройката на огледалата влиза в запаметените позиции. Макар че то и сега може да се мести. Явно от толкова обикаляне и тестване и оглеждане накрая пак съм блял
. Тъпото е че доста време карах джапанки и там беше лесно - 3 нива на оборудване, вземаш най-горното и айдей:D.
Ще драсна ако намеря рецепта някъде, мерси за отговорите.

При пълен ел пакет на седалките + памет е доста логично да може да се мести, като гледам настройката на огледалата влиза в запаметените позиции. Макар че то и сега може да се мести. Явно от толкова обикаляне и тестване и оглеждане накрая пак съм блял

Ще драсна ако намеря рецепта някъде, мерси за отговорите.
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Копчето трябва да ти е в позиция на лявото огледало, за да може като включиш задна скорост дясното да ти се поклони
И при Е38 и Е53 ми е така

7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series