Историята на бЕлата пуканка....... Даже Видео.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
и понеже няма мераклия да я купи или пари да я направа уникална ,скоро ще има м-тех на парче
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
..
акъл нема да ти дойде на тебе

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

Re: ..
MeTo_BMWto написа:акъл нема да ти дойде на тебе![]()
ба ,няма го чакам я............

- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
Re: ..
то като цикала на жените или закъснява или никакъв го нямаShondy написа:MeTo_BMWto написа:акъл нема да ти дойде на тебе![]()
ба ,няма го чакам я............никога в живота е по-добра алтернатива

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

истинското лошо нещо не е че нямам акъл ,а че няма къде да си закарам колата за нищо ,нито качествено сервизиране ,нито качествено боядисване или каквото и да било ,дерат ме пред блока ,чупа всичко по дупки сервизират я като лада и за капак несмея да отида на бояджия
..... да отида някъде и да им подам ключа и да си тръгна спокоен - да да !!!! Да им кажа какво искам и как да го направят за да не ги карам да я развалят след това ,а те да слушат - да да !!!!!....... ще се изпочупят щипки ,ще се изпотрошат лаисни - всичко наред ,без да наместят фугите ще налеят боята която ще стече ,а под нея ще си личи шкурка 600...... и не е така само за боята нито на окачване мога да се пребора с нея ,нито с другите и малки забележки ........... опитахме се да сменим сондата , и понеже няма никъде на бош или беру в момента за е30 - ползвах такава от е36 ,е познайте дали стана......... опитах се да преместя едни пълнители с дебело стабло Билщаин на нея и познайте ,толкова беше запекъл шарнира - че дори неуспяхме 3 часа да го избиеме......... късмета ми ли е такъв ,е30 ли ми е на карък незнам ,но май скоро наистина ще сме на парчета...
..... да отида някъде и да им подам ключа и да си тръгна спокоен - да да !!!! Да им кажа какво искам и как да го направят за да не ги карам да я развалят след това ,а те да слушат - да да !!!!!....... ще се изпочупят щипки ,ще се изпотрошат лаисни - всичко наред ,без да наместят фугите ще налеят боята която ще стече ,а под нея ще си личи шкурка 600...... и не е така само за боята нито на окачване мога да се пребора с нея ,нито с другите и малки забележки ........... опитахме се да сменим сондата , и понеже няма никъде на бош или беру в момента за е30 - ползвах такава от е36 ,е познайте дали стана......... опитах се да преместя едни пълнители с дебело стабло Билщаин на нея и познайте ,толкова беше запекъл шарнира - че дори неуспяхме 3 часа да го избиеме......... късмета ми ли е такъв ,е30 ли ми е на карък незнам ,но май скоро наистина ще сме на парчета...

- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
..
саше то ако всичко по е30 ставаше като по книгите нямаше да има тръпка да ги караме тия коли а пък и сами да си ги оправяме всичко се нарежда
имай търпение защото са малки хубавите е30 а тая беличката е от тях
имай търпение защото са малки хубавите е30 а тая беличката е от тях

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
ако решиш да я продаваш на части аз искам м техник пакета
ако може и една евентуална ценичка на лс...

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
E30_M_Tech_ll написа:ако решиш да я продаваш на части аз искам м техник пакетаако може и една евентуална ценичка на лс...
Вече е пуснат в продажба -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
нема6 акъл бате 6те излезна на улицата да крада ма колата няма си я разглоба ако 6те и от глад да умра .. 6те ма зароват в нея ма на пар4е ни я давам 

bravo написа:ТАЗИ ТЕМА Е ПОРЕДНИЯТ ПРИМЕР ЗА АНАРХИЯ И БЕЗХАБЕРНОСТ ВЪВ ФОРУМА !!!
Модераторите се смеляват над теб, а ти срам нямаш ли бе момче?
От срам съм опериран, втория път успешно. А ти що не земеш да минеш да ми го кажеш в очите ? Безхаберен сопол

Аз не съм си играл да работя цял ден на 25 декмври - Коледа - за да ми обяснявате колко съм сбъркан. Това си го знам. Като беше цяла - скъпа ,гнила и прочие ; сега като е разглобена съм изверг и нещасник и прочие. Единствените анархисти са такива като тебе сине.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка