колко пари ми струва колата?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalin » 04 Яну 2005, 13:55

да не забравяме,че колите които се внасят от търговците са за търговия предимно смазани с проблеми и т.н.за голяма печалба!
а пък хубавите им коли на италянците струват повече от тези в Бг.

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

hahaha

Мнение от bawarka » 04 Яну 2005, 15:17

madpetio i moiqt sketboard taka varti gumi :mhihi:

ПИШИ НА КИРИЛИЦА... (алх)

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 04 Яну 2005, 16:07

кво имаш предвид :roll: :idea:
така въртеше като беше 316 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 04 Яну 2005, 16:59

NeoPrint написа:Хайде сега,всички знаем как се кара и поддържа кола в Италия.Особено на юг :evil:
Това,че има изключения съвсем не променя правилото. Радвайте се щом сте случили на автомобил,но не нападайте човека така.
Реномето,което имат "италианките" не е случайно,а почива на преобладаващото им тех.състояние.Факт. Затова и извода: "италианка"=проблеми си е в сила.

:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 04 Яну 2005, 17:00

всичко е относително бе хора..и моята 520 е италянка..изядох едно дърво ей толкова с извинение :mhihi: значи с разните му там оправии трябва да я продам на 18000 лв да ама няма никой да ми ги даде..пък за 18000 купуваш свястна Е39...и затова се съобразих с цените на пазара и я давам за 6000 лв сега...не се връщат парите за съжаление...пък повечето хора им се кара 520 Е34 за гъзарията т.е. "дай да я карам за една година и после ще я шибна някъде..."

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 04 Яну 2005, 17:04

Абе незнам за италянките можеби верно има значение откъде са.Моята е от Милано и трябва да ви кажа че като я дигнахме да я видим отдолу и майсторчето се насра всичко и е като наво тръби,ауспуси,лайна и др.Няма ръжда в Италия просто.Всичко и беше оригинално даже инстроментите и са всичките :!: Ся ако ходиш да вземеш най-евтината баварка от Сицилия........е ше е мъртвиц на 100% от там и таяу слава на италянките щото наще дет вкарват колите са пълни ГАВРОШИ :!:

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 04 Яну 2005, 17:26

krika написа:Няма ръжда в Италия просто

Именно, е тва им е хубавото на итал. колите, те просто не са изгнили до разпадък. А мотори се правят ;)
street disorder workshop
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 04 Яну 2005, 18:08

така е има доста свясни коли в Италия само че не трябва да се гледа да е евтино!
моита 320-ка март месец я зех от Варна доверен човек ги зема за една автокъща там и е без никакви екстри(има си сичко без клима и ел стъкла) за 8000лв докато се намират и за 7 и нещо със клима
но при прегледите и смяната на консумативте работниците са изумени както каза Крика няма грам корозия по ходовата част ролките на веригата бяха в отлично състояние-само една маи смениха, почти никакво износване на дисковете!
така че работата е каквото уцелиш, но не се подвеждаите по външния вид-моита беше супер невзрачна с сиви брони тук-там одраскана боя няколко дупчици от камъчета и без лети джанти,но важно е техническото състояние, оше и накладките не са сменяни а държат перфектно :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 04 Яну 2005, 18:34

но важно е техническото състояние

това го кажи на разните му там разбирачи дето ми се обаждат през ден :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Hristo » 04 Яну 2005, 20:04

ми така си е външния вид се оправя лесно и със значително по-малко средства от техническото състояние на един автомобил
там е работата че хората все по-често гледат да си купят колата лъскава всички екстри със хубави джанти и сякакви глезотии, а не обръщат внимание на наи-важното-дали е технически изправна!

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 04 Яну 2005, 20:29

grnka няма нужда на всяка втора тема да пишеш колко по- по- най- е Е34ката ти :evil:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Яну 2005, 20:34

Hristo написа:ми така си е външния вид се оправя лесно и със значително по-малко средства от техническото състояние на един автомобил
там е работата че хората все по-често гледат да си купят колата лъскава всички екстри със хубави джанти и сякакви глезотии, а не обръщат внимание на наи-важното-дали е технически изправна!

:nono: Тук не съм съгласен.. зависи за колко годишни коли говорим, ако е за 10-15+ е много подобре да вземеш читаво купе с изтропал мотор, защото както и Сами отбеляза по горе в темата, двигател се прави, а купе тръгне ли да гниеее.. забрави! ;)

Потребител
Аватар

Re: колко пари ми струва колата?

Мнение от alexxx » 04 Яну 2005, 20:42

Точно за твоята немога да ти кажа цена. Един приятел преди 2 седмици си взе 318 нещо като твоите години с климатик за 7000лв (от варна). Каза че бил обикалял много и това било най-изгодно. Колата няма нито лети джанти нито някъв тунинг стандартно с тасове.

Надявам се да съм ти помогнал

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 04 Яну 2005, 20:45

Nikolay1 написа:grnka няма нужда на всяка втора тема да пишеш колко по- по- най- е Е34ката ти :evil:

:lol: ми това си е истината:) пък отговорих по темата теб какво те засегна сега???гордея се с това че моята Е34 е по-по най в момента :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Hristo » 04 Яну 2005, 20:55

SlipKnoT написа:
Hristo написа:ми така си е външния вид се оправя лесно и със значително по-малко средства от техническото състояние на един автомобил

:nono: Тук не съм съгласен.. зависи за колко годишни коли говорим, ако е за 10-15+ е много подобре да вземеш читаво купе с изтропал мотор, защото както и Сами отбеляза по горе в темата, двигател се прави, а купе тръгне ли да гниеее.. забрави! ;)

да вярно е че ако е забутяла си е супер кофти и не му прилича на БМВ още повече на е36 да е ръждясало!
аз имах впредвид леки драскотини(като на мойта) които след пастирането няма и следа от тях. и дупчици от камъчета, от тях е паднала боята до доло, но се вижда здрав метал, значи са пресни и се запълват без проблем:D
за купето компромиса е толкова(това не е ръжда), а за ходовата част най-добре е да няма никакви забележки и съм сигурен че италиянсите са много по-добре в това отношение!
:OT: можете ли да ми кажете дали е поцинковано купето на е36 и доколко е сполучливо направено?
аз до сега не съм виждал ръждясала е36

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум