спирачки за е34 ?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

спирачки за е34 ?

Мнение от ikonkata » 24 Дек 2008, 0:04

реших да пусна тема защото евентуално някои колега може преди мен да е открил топлата вода :mhihi: а аз да я ползвам на готово :mhihi:
значи купето е Е34 серийно си е с 302/22 дискове знам че апаратите с дисковете от е32 стават на е34 без преправяне но най-големите от е32 пак са 302мм с малката разлика че не са с дебелина 22мм а 28мм
та въпроса ми е някой дали не е пробвал с по-големи апарати и дискове от други модели естествено без преправяне.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

!

Мнение от MICH__ » 24 Дек 2008, 2:08

От м5 е34 :roll:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 26 Дек 2008, 0:09

колега то това ясно ама трудничко се намират пък и обикновенно са сериозна цифра :mhihi: :mhihi: :mhihi:
някой не е ли пробвал да накара тея параходи да спират по-добре :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Дек 2008, 3:24

от осмаково 32 не е ли оферта :roll:
Изображение
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 26 Дек 2008, 5:27

според реалоем най-големите са 302мм като мойте,разликата е само в дебелината от 22мм на 28мм
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 26 Дек 2008, 10:04

Пробвай с пърформанс накладки, пърформанс спирачна течност и дискове, не само милиметрите са важни, 302 са достатъчни.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 26 Дек 2008, 11:39

Може би си чел ТАЗИ ТЕМА, но ако не си с една дума - апаратите от М5 (предни и задни) не са безбожно скъпи, макар все пак понятието скъпо да е доста субективно (предни и задни апарати за дискове 315х28 и 300х20 за 600 лв, доставени до адрес в България, или по-евтино ако ти ги пратят на адрес в Германия, откъдето да си ги получиш). Аз имам в момента 1 комплект предни и 2 комплекта задни апарати (едните са ми излишни - ако ти трябват ми пиши ЛС), но нещо в София няма голям избор специално на предни дискове точно в момента (говоря такива които аз мога да купя евтино нови - в момента има само Паджид), та ще чакам още малко да внесат и от другите марки (Брембо, АТЕ и Цимерман) и тогава ще ги монтирам.. живот и здраве.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 26 Дек 2008, 16:26

ikonkata написа:според реалоем най-големите са 302мм като мойте,разликата е само в дебелината от 22мм на 28мм
Братле и на мен отдавна ми се върти една идея да оправя спирачките на моята кочинка. Значи Някой Е32-ки са с по големи спирачни дискове и 4 бутални апарати. Мисля че 740 и 750 но тези които са за Италиянския пазар са 100% с такива но аз лично не успях да намеря такива. Знам че и от 8-ма серия стават за нас без преправяне но май цената е като на М-ковите. И също лично съм виждал Е34-ка със 4 бутални супорти на Ате които са от Е38-мица с ТДС-ов мотор. Човека каза че станали иделяно със съвсем леко преправяне. Дано съм ти бил полезен.
Иначе на теб скоро ще ти трябват добри спирачки гаранция :mhihi: :mhihi: Та ако научиш нещо по въпроса веднага да обадиш :mhihi: :mhihi: че моята кочинка вече доста понавървява и не ми харесва как спира :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 27 Дек 2008, 12:25

Postman написа:Може би си чел ТАЗИ ТЕМА, но ако не си с една дума - апаратите от М5 (предни и задни) не са безбожно скъпи, макар все пак понятието скъпо да е доста субективно (предни и задни апарати за дискове 315х28 и 300х20 за 600 лв, доставени до адрес в България, или по-евтино ако ти ги пратят на адрес в Германия, откъдето да си ги получиш). Аз имам в момента 1 комплект предни и 2 комплекта задни апарати (едните са ми излишни - ако ти трябват ми пиши ЛС), но нещо в София няма голям избор специално на предни дискове точно в момента (говоря такива които аз мога да купя евтино нови - в момента има само Паджид), та ще чакам още малко да внесат и от другите марки (Брембо, АТЕ и Цимерман) и тогава ще ги монтирам.. живот и здраве.

колега ще го имам в предвид ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от ikonkata » 27 Дек 2008, 12:31

slavianko написа:
ikonkata написа:според реалоем най-големите са 302мм като мойте,разликата е само в дебелината от 22мм на 28мм
Братле и на мен отдавна ми се върти една идея да оправя спирачките на моята кочинка. Значи Някой Е32-ки са с по големи спирачни дискове и 4 бутални апарати. Мисля че 740 и 750 но тези които са за Италиянския пазар са 100% с такива но аз лично не успях да намеря такива. Знам че и от 8-ма серия стават за нас без преправяне но май цената е като на М-ковите. И също лично съм виждал Е34-ка със 4 бутални супорти на Ате които са от Е38-мица с ТДС-ов мотор. Човека каза че станали иделяно със съвсем леко преправяне. Дано съм ти бил полезен.
Иначе на теб скоро ще ти трябват добри спирачки гаранция :mhihi: :mhihi: Та ако научиш нещо по въпроса веднага да обадиш :mhihi: :mhihi: че моята кочинка вече доста понавървява и не ми харесва как спира :mhihi: :mhihi:

аз бях намерил едни 4 бутални брембо от е38 ама имаше нужда от доста преправяне и се отказах че с тея работи шега не бива аз поне съм си патил :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 27 Дек 2008, 12:50

Имам чисто нови дискове от Х5 332х32, стават на калъп на е34, остава да си намериш апарати от е38 ТДС, те са 4 бутални алуминиеви и да си направиш едни планки да си ги сложиш, не е толкоз сложно. Дисковете са ми чисто нови и са на хит цена 200лв Ото Цимерман Те ги тия десните, левите са от е36
Изображение

Потребител
Аватар

:)

Мнение от Oniq_Lud » 28 Дек 2008, 16:13

Скоро ще има на пазара и от е34 м5 спирачки както и мн други неща, които има интерес да пита на лс !

младши ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от ikonkata » 28 Дек 2008, 18:34

Oniq_Lud написа:Скоро ще има на пазара и от е34 м5 спирачки както и мн други неща, които има интерес да пита на лс !

колега да ми пуснеш едно лично колко мм са че М5 има с 315мм и 345мм както и цената на 4-те апарата че да видим кой вариант ще се ползва

славянко тея от 8-та серия задните дали също пасват на е34 както казваш за предните :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 28 Дек 2008, 19:59

Oniq_Lud написа:Скоро ще има на пазара и от е34 м5 спирачки както и мн други неща, които има интерес да пита на лс !
Видях аз М5-тичката на пияцата пред църквата :mhihi: :mhihi: Като почнете да я разкоствате дай и на мен цена за предните супорти с дисковете.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 28 Дек 2008, 20:02

ikonkata написа:

колега да ми пуснеш едно лично колко мм са че М5 има с 315мм и 345мм както и цената на 4-те апарата че да видим кой вариант ще се ползва

славянко тея от 8-та серия задните дали също пасват на е34 както казваш за предните :roll:
За задните не мога да ти кажа с точност. Аз лично мисля само предните да ъпгрейдна а отзад да сложа предните доскове. Гадното е че ще се простя с ръчната спирачка но нея ще я правя по друг начин.
Но пак ти казвам ако питаш мен най добрият вариянт си е супрти и дискове от Е32 725тдс Става с леко преправяне и е в пъти по евтино. Аз най вероятно ще опра до тази конверсия

Следваща

Назад към Tuning