Пратки от Български пощи- ПОМОЩ
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Пратки от Български пощи- ПОМОЩ
Имам една пратка пратена от Германия и пристигнала в България на 3ти декември от тогава НИ ВЕСТ !
Имам още една пратка пратена на 04.12 и влязла в България на 17.12 и от тогава ни ВЕСТ
Имат си така наречените тракининг нъмбър
(проследяващ номер) от български пощи се управдават като малки деца ...
Какво да направя? Едното от англииско е АБС комп на Ц-класа 2002год , а това от Германия е талон на автомобил.
мамка му двете неща струват маса пари и с лека ръка са били попиляни ! Оправдават ми се , че покраи празниците имали много работа . Какво да направя , искат подателите да пускат оплакване
?
Имам още една пратка пратена на 04.12 и влязла в България на 17.12 и от тогава ни ВЕСТ
Имат си така наречените тракининг нъмбър
(проследяващ номер) от български пощи се управдават като малки деца ...
Какво да направя? Едното от англииско е АБС комп на Ц-класа 2002год , а това от Германия е талон на автомобил.
мамка му двете неща струват маса пари и с лека ръка са били попиляни ! Оправдават ми се , че покраи празниците имали много работа . Какво да направя , искат подателите да пускат оплакване
?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Колега така е...
До България идват бързо, но ако видиш пощата до централна гара в София ще ти стане ясно що се бавят
До България идват бързо, но ако видиш пощата до централна гара в София ще ти стане ясно що се бавят

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Дай ми номера, имам сигурен човек в пощите и в понеделник ще го проверим. М/у другото за пратки от Англия има забавяне, знам го от моя човек.
Аз също чаках пратка от Англия и пристигна със закъснение
Аз също чаках пратка от Англия и пристигна със закъснение
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Дано всичко е наред,щото на мен са ми пращали пари в пощенски плик,и дойде само празният плик с хартия вътре.
Скапана държава сме си и това е

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
виждал съм в чужбинско на пощенската кутия да пише"Писмото не може да съдържа пари"..За съжаление тука става дума за човешка природа като цяло,не е само Бг синдромsambeto написа:Дано всичко е наред,щото на мен са ми пращали пари в пощенски плик,и дойде само празният плик с хартия вътре.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Колега аз година и половина съм бачкал в Спиди и техните условия бяха ясни не се приемат пратки с пари,оръжие или наркотични вещества,бога ми колко клиенти имах които пращаха пари скрити в дрехи и в какво ли още не и по принцип като куриер съм нямал право да им взимам пратките,защото на практика фирмата носи отговорност за дрехата примерно не за парите скрити в нея,но съм ставал свидетел на изчезнали моторнирезачки и тем подобни големи обемисти пратки да не говорим за по-малки работи моли се всичко да се оправи щото така размотават хората не е истина просто 

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
ЗА БОГА ТЕ ТОВА Е БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ЕАД , НЯМАЛО КАК ДА МИ ПРОСЛЕДЯТ ПРАТКАТА ПО НОМЕРА И
след като един час разговарях по телефона с различни началници и от всичките чувах едно и също - ПО ПРАЗНИЦИТЕ БИЛО ТАКА.
Добре , една пратка е ПЛИК пристигнал в България на 03.декември - Кво правим , това е почти месец???

Добре , една пратка е ПЛИК пристигнал в България на 03.декември - Кво правим , това е почти месец???

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Има номер, по него може да се провери! По моя номер моят човек ми каза къде е пратката, кой ред, коя редица!
Дай номера и в понеделник ще ти кажа!
Дай на л.с.
Иван 0899177666 или 0878280238
Дай номера и в понеделник ще ти кажа!
Дай на л.с.
Иван 0899177666 или 0878280238
9 мнения
• Страница 1 от 1