Историята на бЕлата пуканка....... Даже Видео.....

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 25 Ное 2008, 15:33

и понеже няма мераклия да я купи или пари да я направа уникална ,скоро ще има м-тех на парче :mhihi:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ките на безин
Мечтае да кара: e24

..

Мнение от MeTo_BMWto » 26 Ное 2008, 1:09

акъл нема да ти дойде на тебе :mhihi: :mhihi:
Изображение
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30 :)

Аватар

Re: ..

Мнение от Shondy » 26 Ное 2008, 9:28

MeTo_BMWto написа:акъл нема да ти дойде на тебе :mhihi: :mhihi:

ба ,няма го чакам я............ :mhihi: никога в живота е по-добра алтернатива :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от MeTo_BMWto » 26 Ное 2008, 23:50

Shondy написа:
MeTo_BMWto написа:акъл нема да ти дойде на тебе :mhihi: :mhihi:

ба ,няма го чакам я............ :mhihi: никога в живота е по-добра алтернатива :mhihi:
то като цикала на жените или закъснява или никакъв го няма :mhihi: :mhihi:
Изображение
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30 :)

Аватар

Мнение от Shondy » 26 Ное 2008, 23:59

истинското лошо нещо не е че нямам акъл ,а че няма къде да си закарам колата за нищо ,нито качествено сервизиране ,нито качествено боядисване или каквото и да било ,дерат ме пред блока ,чупа всичко по дупки сервизират я като лада и за капак несмея да отида на бояджия

..... да отида някъде и да им подам ключа и да си тръгна спокоен - да да !!!! Да им кажа какво искам и как да го направят за да не ги карам да я развалят след това ,а те да слушат - да да !!!!!....... ще се изпочупят щипки ,ще се изпотрошат лаисни - всичко наред ,без да наместят фугите ще налеят боята която ще стече ,а под нея ще си личи шкурка 600...... и не е така само за боята нито на окачване мога да се пребора с нея ,нито с другите и малки забележки ........... опитахме се да сменим сондата , и понеже няма никъде на бош или беру в момента за е30 - ползвах такава от е36 ,е познайте дали стана......... опитах се да преместя едни пълнители с дебело стабло Билщаин на нея и познайте ,толкова беше запекъл шарнира - че дори неуспяхме 3 часа да го избиеме......... късмета ми ли е такъв ,е30 ли ми е на карък незнам ,но май скоро наистина ще сме на парчета...

младши ентусиаст
Аватар

..

Мнение от MeTo_BMWto » 27 Ное 2008, 22:07

саше то ако всичко по е30 ставаше като по книгите нямаше да има тръпка да ги караме тия коли а пък и сами да си ги оправяме всичко се нарежда
имай търпение защото са малки хубавите е30 а тая беличката е от тях :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 28 Ное 2008, 14:39

ако решиш да я продаваш на части аз искам м техник пакета :) ако може и една евентуална ценичка на лс...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 28 Ное 2008, 14:54

E30_M_Tech_ll написа:ако решиш да я продаваш на части аз искам м техник пакета :) ако може и една евентуална ценичка на лс...

Вече е пуснат в продажба -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 28 Ное 2008, 18:51

благодаря колега ;)

Аватар

Мнение от Shondy » 26 Дек 2008, 0:30

из дебрите на изгнилото бяло е30 ,мисля че е крайно време за малко извинения ,утре на светло ще снимам и задните ботуши и тези детайли на ново да се види кое колко е гнило.........

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 26 Дек 2008, 2:48

нема6 акъл бате 6те излезна на улицата да крада ма колата няма си я разглоба ако 6те и от глад да умра .. 6те ма зароват в нея ма на пар4е ни я давам :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 26 Дек 2008, 3:48

ТАЗИ ТЕМА Е ПОРЕДНИЯТ ПРИМЕР ЗА АНАРХИЯ И БЕЗХАБЕРНОСТ ВЪВ ФОРУМА !!!
Модераторите се смеляват над теб, а ти срам нямаш ли бе момче?
Най-мразя да съм прав!!!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 26 Дек 2008, 10:58

:(
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 26 Дек 2008, 13:09

bravo написа:ТАЗИ ТЕМА Е ПОРЕДНИЯТ ПРИМЕР ЗА АНАРХИЯ И БЕЗХАБЕРНОСТ ВЪВ ФОРУМА !!!
Модераторите се смеляват над теб, а ти срам нямаш ли бе момче?

От срам съм опериран, втория път успешно. А ти що не земеш да минеш да ми го кажеш в очите ? Безхаберен сопол :twisted: Наклони не приемам ако не си разбрал ,като си такъв защитник на е30 м-тех да беше дошъл да я купиш, а не да ми се обясняваш като ученичка. Капиш?

Аз не съм си играл да работя цял ден на 25 декмври - Коледа - за да ми обяснявате колко съм сбъркан. Това си го знам. Като беше цяла - скъпа ,гнила и прочие ; сега като е разглобена съм изверг и нещасник и прочие. Единствените анархисти са такива като тебе сине. :evil: дето пишат смиление с "Е" :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Дек 2008, 15:38

не знам защо си мисля, че той нямаше впредивд, че вси разглобил колата ами самата тема ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E30