внимавайте мошеници
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
titto написа:b2 написа:Добре де, колко усилия са им били нужни на ваще да ти звъннат по телефона (мобилния) и да те питат кво става? И баща ти и майка ти ако не те познаят..... особено като вече са толкова популярни тея измами.. незнам...Съжалявам за случката,другите колеги да предупреждават близките си,явно измамниците са е.ати артистите,но все пак според мен една майка би звъннала първо на детето си за да се убеди...!?
Не е баш така

На мойта майка и звъняха преди месец с подобна изценировка.
Баща ми седи до нея и слуша какво си говорят.
Майка ми се връзва ма много сериозно още малко да се разплаче и разтрепери

Така,че имайте в предвид ,че хората които нямат постоянен контакт в по уживеното общество ,много лесно стават жертва на подобни измами

Майка ми е високо образован и интелигентен човек ,но вече е пенсионер и си седи вкъщи,и да гледа телевизия и внуци.
Та така по често повдигайте подобни въпроси пред роднините си ,за да са по информирани

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Кой от разгневените е навитак да го водя за вендета в два от китните квартали на моя град
кв.Гара Г.Оряховица и Калтинец
Наскоро им идваха на тея от телефонните измами от НСБОП на гости, ма предполагам няа да върнат малко БееМВисти
П.П. За неразбралите, основната част от мургавите измамници са точно от тея кварталчета на Горна Оряховица....

кв.Гара Г.Оряховица и Калтинец

П.П. За неразбралите, основната част от мургавите измамници са точно от тея кварталчета на Горна Оряховица....

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
st.George написа:.....................................
П.П. За неразбралите, основната част от мургавите измамници са точно от тея кварталчета на Горна Оряховица....![]()
![]()
[/i][/b]
Верно е... (почти)всички пътища водят до Горна Оряховица...
П.С. Наистина, вече повече от година се говори за тези измами къде ли не. Грехота е ако още не сте предупредили всичките си роднини.
... иначе - попадал ми е такъв в ръчичките... вярно посредник, ама ....
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Преди 1г в един ден ми звъняха и на мобилния и на домашния телефон.
На мобилния имах работа и ги отрязах на момента, ама на домашния вечерта ми бе ми интересно за какво става въпрос, та разговора бе достатъчно дълъг
Сценката бе с 'братовчеда с колета'. Накратко разговора протече така:
- 'абе не ме ли позна'
- аз - ами не (обикновено много хора ми звънят, но си бях нащрек, щото номера бе скрит)
- е как, да ме познаеш - отдавна не сме се чували. Не се ли сещаш...
- аз - ааа да не си Пешо от В.Търново (един приятел го бяха 'викали' там да дава парите)
- да бе - как ме позна
- Ми как да не те позная - те по телевизията само за теб приказват
И оня накрая взе че затвори
А един приятел ги убеди, че пътува към В.Търново. Няколко пъти му звъняха да го питат къде е. Накрая се поизнервиха 'защо закъснява?', а той им отговори 'изчакайте още 5мин, че полицаите нещо се забавиха'
На мобилния имах работа и ги отрязах на момента, ама на домашния вечерта ми бе ми интересно за какво става въпрос, та разговора бе достатъчно дълъг

Сценката бе с 'братовчеда с колета'. Накратко разговора протече така:
- 'абе не ме ли позна'
- аз - ами не (обикновено много хора ми звънят, но си бях нащрек, щото номера бе скрит)
- е как, да ме познаеш - отдавна не сме се чували. Не се ли сещаш...
- аз - ааа да не си Пешо от В.Търново (един приятел го бяха 'викали' там да дава парите)
- да бе - как ме позна
- Ми как да не те позная - те по телевизията само за теб приказват

И оня накрая взе че затвори

А един приятел ги убеди, че пътува към В.Търново. Няколко пъти му звъняха да го питат къде е. Накрая се поизнервиха 'защо закъснява?', а той им отговори 'изчакайте още 5мин, че полицаите нещо се забавиха'

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Напрао тези си търсят боя още никой,не е звънкал на майка ми или баща ми,ама ако звъннат с брат ми и отиваме вместо баща ми и ще бъде интересно после.... 

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
st.George написа:Наскоро им идваха на тея от телефонните измами от НСБОП на гости
Най грандиозно е било на гарата

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Много кофти работи са това, доста хора се връзват, а на измамниците всичко най-лошо...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
b2 написа:Добре де, колко усилия са им били нужни на ваще да ти звъннат по телефона (мобилния) и да те питат кво става? И баща ти и майка ти ако не те познаят..... особено като вече са толкова популярни тея измами.. незнам...
повярваи ми в този момент не ти идва на акъла за тези работи
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
А какви "работи" трябва да ти идват на акъл ,ако звъннат на детето си и им вдигне някой друг,това го разбирам да изпитат ужас и страх,че е станало нещо, но да ги карат да звънят на други хора,да пращат пари и т.н..... !?:shock:Наистина, човек от страх оглупява, но все пак....!Deadgame написа:b2 написа:Добре де, колко усилия са им били нужни на ваще да ти звъннат по телефона (мобилния) и да те питат кво става? И баща ти и майка ти ако не те познаят..... особено като вече са толкова популярни тея измами.. незнам...
повярваи ми в този момент не ти идва на акъла за тези работи
Хора всякакви....!????

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
миналата година по същотото време цялото семеиство сме си вкъщи домашния телефон звъни и аз съответно дигам тела,а от там мъжки глас реве и ми съобщата-татко ударих едно детенце на 10 годинки,а аз само казах-МОЛЯ и тои ми затвори,и от тогава насам знам за какво става на въпрос има всякакви хора които,лъжат и изнудват за пари без никаква причина,просто се чуда с кои акъл го правят това и откаде вадят тая смелост така да говорят 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: внимавайте мошеници
boorislav написа:На 23 декември около 12 часа звъни домашният телефон в къщи и майка ми го вдига. Лицето отсреща се представя за мой адвокат и й съобщава че сам бил ударил с колата едно 14 годишно момиченце в Велико Търново в следствие на което то почива(а аз през това време спокойно си пия кафето в къщата ни на село) и трябва да платят 15 000 лв иначе заминавам в затвора, и да не се обаждат на никой защото щяло да стане по лошо.Последват още 2 разговора на който някой се представя за мен и през сълзи обяснява колко е лошо положението.Баща ми пали колата и заминава за Търново.Срещат се с някакъв мургав индивид и тогава се усеща какво става и ми звъни ама вече късно,олекнал е с 1200 лв(поне само толкова).Така че колеги внимавайте,предупредете всички ваши близки да не откликват на такива обаждания а първо да се свържат с вас
![]()
![]()
ако ги разбера кои са ще им счупя ръцете
Колега, преди месец изпаднах в подобна ситуация-обадили се на баба ми, която живее сама на 170 км от нас, че съм блъснал с колата дете, което било в кома от удара и за да ме пуснат от ареста трябвало да даде на техен служител 2000 лева

Никой не мое ма връне на селу!
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
Re: внимавайте мошеници
Ivaka написа:boorislav написа:На 23 декември около 12 часа звъни домашният телефон в къщи и майка ми го вдига. Лицето отсреща се представя за мой адвокат и й съобщава че сам бил ударил с колата едно 14 годишно момиченце в Велико Търново в следствие на което то почива(а аз през това време спокойно си пия кафето в къщата ни на село) и трябва да платят 15 000 лв иначе заминавам в затвора, и да не се обаждат на никой защото щяло да стане по лошо.Последват още 2 разговора на който някой се представя за мен и през сълзи обяснява колко е лошо положението.Баща ми пали колата и заминава за Търново.Срещат се с някакъв мургав индивид и тогава се усеща какво става и ми звъни ама вече късно,олекнал е с 1200 лв(поне само толкова).Така че колеги внимавайте,предупредете всички ваши близки да не откликват на такива обаждания а първо да се свържат с вас
![]()
![]()
ако ги разбера кой са ще им счупя рацете
Вече много хора станаха дето изгоряха по тоя начин!
УЖАС! И АЗ 4УХ ЗА МН ТАКИВА СЛУЧАИ!!МИЗЕРНИЦИ!!!
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3