Някои знае ли нещо за тунинг центъра

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 16 Дек 2008, 14:35

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Дек 2008, 14:38

bum_bum написа:ко се радвате, продават само работи за алди и порше, за е36- ци няма нищо :mhihi:

:twisted: :twisted: :twisted: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 16 Дек 2008, 14:57

Аз пък да кажа малко съм разочарован... Пуснах едно запитване и гледаите какъв отговор получих...

Не, че аз съм супер интелигентен и не допускам правописни грешки ама...

Здравеите казвам се Никола Николов отговариам за продажбите във фирма Овърдраив които сме представители на Konig Wheels за териториата на Българиа.Изложбениат ни центар се намира адрес
Магистрала Тракиа КМ1Софиа тел за вразка с мен +359886581393 .Очакваме доставката на джантите след около 1 седмица а относно тцени ще имаме тогава за други вапроси званни.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Дек 2008, 15:06

:mhihi: явно е свикнал да пише на латиница и все пак е много грозно да пуснеш такова официално писмо до потенциален клиент
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Дек 2008, 15:10

MaXimal написа:...
Здравеите казвам се Никола Николов отговариам за продажбите във фирма Овърдраив които сме представители на Konig Wheels за териториата на Българиа.Изложбениат ни центар се намира адрес
Магистрала Тракиа КМ1Софиа тел за вразка с мен +359886581393 .Очакваме доставката на джантите след около 1 седмица а относно тцени ще имаме тогава за други вапроси званни.
:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
е не то тоя ме уби тотално :mhihi: вярно че и аз съм далеч от перфектния правопис, ама ползвам разни програмни за проверка като става дума за сериозен текст :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 16 Дек 2008, 16:35

хахах ужас.. :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mad Max 5 » 24 Дек 2008, 21:15

VesoPesa написа:
bum_bum написа:ко се радвате, продават само работи за алди и порше, за е36- ци няма нищо :mhihi:

:twisted: :twisted: :twisted: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Така си е за Е-36, но не значи че няма нищо за тях ;) Просто се опитваме да бъдем в крак с времето ;) налични неща има за малко по новите модели на БМВ след 2002 година :idea: Което по никакъв начин не омаловажава класическите 3-ки от модела Е-36, които по мои наблюдения са най многобройни :lol: При проявен интерес от някой клиент за който и да е било от моделите които представляваме под марката AC-SCHNITZER т.е. за БМВ и МИНИ, продуктите могат да бъдат доставени в срок от 7-10 дни :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mad Max 5 » 24 Дек 2008, 21:47

MaXimal написа:Аз пък да кажа малко съм разочарован... Пуснах едно запитване и гледаите какъв отговор получих...

Не, че аз съм супер интелигентен и не допускам правописни грешки ама...

Не знам точно от какво си разочарован :?: Просто колегата е пратил погрешно черновата си, след което ти е пратил правилния текст и се е извинил за допуснатото недoразумение ;)
Още не е отворено по принцип :idea: В момента зареждаме и е малко напрегнато ;) Няма как да угодим на всички то е ясно :idea: Но ще направим всичко възможно :lol: Физически няма как да имаме цялата гама на марките които представляваме на склад :idea:
Освен AC-Schnitzer продаваме и продуктите на Techart,Carlsson,PPI-design,JE-design,Mansory,Seibon-Carbon,OMP,Konig wheels,Forgiato design,Axis wheels,WEDS-sport wheels,Ducati-motors,Dainese equipment,
TENZO-R, K-Sport, Cosworth,Greddy и доста други за които не се сещам в момента :mhihi:
Ако дойдеш на място ще се увериш че не сме чак-толкова неграмотни ;) ;) ;)
Поздрави :)
OVERDRIVE Team

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..............

Мнение от Тоо Cool » 25 Дек 2008, 1:41

вчеря бех там-нема такава красота-АЦ Щницер М6-качих се, видех, пипнсх-немс такава кола! Центъра е супер-отзивчиви са, коректни, поръчах си спирачки от тхе-евала! Ходете да видите за какво да живеете бе хора! М6 е истината!!!!!! нЕйй пиинасл съм май ма нали е коледа бе -ааааай весело и дай боже всекиму Шницер! Амин! ;) ;) ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 25 Дек 2008, 12:09

Сервиза е на Дани Дончев ,човека на когото е скайлаина и голяма част от
колите с рег 1991 .Обслужването е повече от перфектно,поне там обслужваме служебните коли на овергаз за това и фирмата е овердрайв ...за цени нямам идея
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Дек 2008, 20:15

е кво продавате е36ците и минавате на порше заслужава си порше не е лоша марка кофти че е с малък багажник и повече от 40л бутилка не влааа

вариянт 2 скоро съфорумец ще напрви голем сервиз около мрамор така че още има шанс за съживяване на е36ци :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 25 Дек 2008, 20:36

подлакътници за по 47лв едвали ще има :mhihi: и М-паркети за по 96.40 ,тоже :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 25 Дек 2008, 21:24

NeoPrint написа:http://www.overdrive.bg/
Tози тук

:lol: Тия от Овърдрайв ме пратиха в осма глуха...
Жалко, че от Шницер Германия препращат към тях като представители в БГ. Преди време направих запитване за модел на Шницер и все едно не съм го правил... ни вест ни кост
Ако и този тунинг център е като онзи, нека си останат с един клиент по-малко :roll:
И все пак им желая успех
ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички и Наздраве ;)
stay tuned
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Дек 2008, 3:20

то май има и чалга клипче в новия шоурум :roll:
Последна промяна павката на 27 Дек 2008, 14:34, променена общо 1 път
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mad Max 5 » 27 Дек 2008, 0:41

Veson написа:
NeoPrint написа:http://www.overdrive.bg/
Tози тук

:lol: Тия от Овърдрайв ме пратиха в осма глуха...
Жалко, че от Шницер Германия препращат към тях като представители в БГ. Преди време направих запитване за модел на Шницер и все едно не съм го правил... ни вест ни кост
Ако и този тунинг център е като онзи, нека си останат с един клиент по-малко :roll:
И все пак им желая успех
ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички и Наздраве ;)

"Тия" от Овердрайв не са те пратили в 6-та глуха :!: Искането ти просто е нереално и ти много добре го знаеше преди дори да се допиташ до тях ;) предполагам си чел повече от мен за това което направи запитване! Само да поясня то не е модел! А прототип на Schnitzer ;) дори ще се опитам да намеря мейла, който си ни пратил за да ти покажа какво сме ти отговорили :winky:
По добре е за нас и за теб е че дори не е направен опит за осъществяването на проекта ти върху автомобила който караш в момента ! Защото сега щеше да ни кажеш че сме и обирджий !
Благодаря за пожеланието :) ;)
Весела и на теб :!:

Предишна

Назад към Извън Темата