Въпрос за предна броня?
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Въпрос за предна броня?
Снощи чукнах колата на един бурдюр
На снимката по-доло с бяло съм оградил пострадалата част от бронята.
Съвсем мъничко е.. може би 5 на 10 сантиметра. Въпросът ми е дали бронята се разглабя от червената линия надоло? Намерил съм цяла броня за 80 лева. Но цвета е различен пак е черна, но е по-различен цвета, а това отдоло си е естесвтен пластмасов черен мат и при смяната няма да има нужда от боя. И затова питам. Та благодаря предварително. Ето я и снимката.

На снимката по-доло с бяло съм оградил пострадалата част от бронята.
Съвсем мъничко е.. може би 5 на 10 сантиметра. Въпросът ми е дали бронята се разглабя от червената линия надоло? Намерил съм цяла броня за 80 лева. Но цвета е различен пак е черна, но е по-различен цвета, а това отдоло си е естесвтен пластмасов черен мат и при смяната няма да има нужда от боя. И затова питам. Та благодаря предварително. Ето я и снимката.

E34, E38
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Не се разглабя .. 

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- justboy
- Олдскул фен
-
То не ми е за това, че ще платя цялата броня, но е кофти това, че като я сложа тази която ще взема - цяла ще трябва да я пребоядисам, което всъщност може да не се окаже проблем, зависи от каското на колко ще оценят щетата.

E34, E38
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
На мен предната броня е сменявана - цялата кола е черна със син отенък (като някакъв хамелеон), а само предната броня е със сив ньоанс... забелязва се само като я измиеш на слънце и то ако се загледаш конкретно...
Не се вижда какво е на снимката, но ако е само нещо, което ти забелязваш (защото знаеш къде да гледаш) - не я сменявай... ще те подпре някой на паркинг някъде и само ще се нервираш и за новата... изчакай да се понатрупат нещата
като мен
Моята е счупена от лайсната до долу, но с Poxipol се хвана доста добре - онзи ден местих една Лада комби...
евала и на амортисьорчетата
ПП: пиши ако не е проблем на колко ти оценят щетата ... че да ходя и аз за моята (ако си в Бул Инс де
)
Весела Коледа, колеги!
Не се вижда какво е на снимката, но ако е само нещо, което ти забелязваш (защото знаеш къде да гледаш) - не я сменявай... ще те подпре някой на паркинг някъде и само ще се нервираш и за новата... изчакай да се понатрупат нещата

Моята е счупена от лайсната до долу, но с Poxipol се хвана доста добре - онзи ден местих една Лада комби...

ПП: пиши ако не е проблем на колко ти оценят щетата ... че да ходя и аз за моята (ако си в Бул Инс де

Весела Коледа, колеги!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
понеже не искам да отварям нова тема искам да запитам - Най-долната добавка на бронята разглобяема ли е??? Питам защото искам да взема такава от Е32 с големия бъбрек и въздуховодите???

- justboy
- Олдскул фен
-
dokie написа:На мен предната броня е сменявана - цялата кола е черна със син отенък (като някакъв хамелеон), а само предната броня е със сив ньоанс... забелязва се само като я измиеш на слънце и то ако се загледаш конкретно...
Не се вижда какво е на снимката, но ако е само нещо, което ти забелязваш (защото знаеш къде да гледаш) - не я сменявай... ще те подпре някой на паркинг някъде и само ще се нервираш и за новата... изчакай да се понатрупат нещата![]()
![]()
като мен
![]()
Моята е счупена от лайсната до долу, но с Poxipol се хвана доста добре - онзи ден местих една Лада комби...евала и на амортисьорчетата
ПП: пиши ако не е проблем на колко ти оценят щетата ... че да ходя и аз за моята (ако си в Бул Инс де)
Весела Коледа, колеги!
Ами ... Незнам оценката на моята щета дали ще е меродавна, тъй като се ползвам със съвсем леки привилегии, така да се каже, но утре ще ходя и ще пиша веднага като се върна, а най-долната добавка(под нивото на халогените) мисля е подменяаема/разглобяема, но при мен леко и от горната част има чукнато.
А от спиране във Варна ми е съвсем леко поухлузена предната броня в крайчетата, забелязва се трудно, но аз си го виждам и ме дразни хахаха ще видим сега като сложа другата броня как ще е. Жалко, че не се разглабя така както исках и както е показано на снимката щеше да ми е идеално..

E34, E38
- mitko_1a1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ушна клиника
здравеи колега.
на тази броня се слага добавка която не е скьпа и стоии много красиво ако имаш интерес тел 0878806229 

мити 

- justboy
- Олдскул фен
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Re: здравеи колега.
mitko_1a1 написа:на тази броня се слага добавка която не е скьпа и стоии много красиво ако имаш интерес тел 0878806229
я покажи колега

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Аз лично такива добавки и липове на Е34 много не ги възприемам освен ако не са оригиналния М-техник,Алпина или другите подобни маймуни
ако сложиш някаква добавка на предната броня и си с оригиналните прагове и задна броня се разваля целия профил на колата-освен ако не е нещо семпло
Моето мнение да гониш оригинала 

ако сложиш някаква добавка на предната броня и си с оригиналните прагове и задна броня се разваля целия профил на колата-освен ако не е нещо семпло

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- justboy
- Олдскул фен
-
Ако е алпина добавката - може, пък макар и от стъклопласт.
Утре ще ходя да гледам тая броня дето ще взимам дали се разглабя.. ако не режа и я присаждам на мойта, че не ми се дават пари и за боядисване, а тя до мястото, до което ми трябва не се боядисва.
Утре ще ходя да гледам тая броня дето ще взимам дали се разглабя.. ако не режа и я присаждам на мойта, че не ми се дават пари и за боядисване, а тя до мястото, до което ми трябва не се боядисва.

E34, E38
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ще стане циганиика ако ме питаш мен. Пребоядисай бронята, която ще купиш, нали имаш каско? То ще ти покрие щетата, и един съвет - паркирай когато можеш на заден за да не правиш предна броня.
Поздрави.
Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2