Доживяхме колеги .....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Доживяхме колеги .....
Така е наистина ,само мечтаехме бензина да е 1,60 лв преди година е сега това е факт ,днес си напълних колицата на ОМВ с 95Н за 1,60 лв за литър.Според прогнозите се очаква да стане 1,50 лв най -масовия 95Н ,а за дизела сега 1,85 ще се качи на 2 лв .Нека сега колегите с буквички на колата -T,D,S и така нататък без лоши чуства да драснат по два реда
каде е киро на кирия 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Ако хванеш да сметнеш ще видиш, че ние с буквите "TDS" и "D" не сме прецакани наще коли харчат с по 3-4 литра по-малко, пък при някой случай и повече
и накрая пак идва същото. 

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Ca_Ma написа:това е истината брат![]()
ако бензина спадне а нафтата се качи лошо за печките, но сега мисля че не те наи завиждат, а тези които са дали 2500лв +++ за газов инжекцион
Ама тези които са дали 2500+ за газов инжекцион сега зареждат на 86 стотинки

/// 6>4

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
TheKiller написа:Ама тези които са дали 2500+ за газов инжекцион сега зареждат на 86 стотинки
Да, ама другаря Путин нещо съвсем друго говореше снощи и май тези 86 ст. няма да ги бъде дълго време

А за тази вечна завист към дизела, май вече и е време да си отмре. Толкова много дестки припирни са изписани във форума, че чак не е за вярване!
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
pazokolarov написа:TheKiller написа:Ама тези които са дали 2500+ за газов инжекцион сега зареждат на 86 стотинки
Да, ама другаря Путин нещо съвсем друго говореше снощи и май тези 86 ст. няма да ги бъде дълго времеЛошото е, че и парното е в зависимост от цената на газа
... Но това е друга тема.
А за тази вечна завист към дизела, май вече и е време да си отмре. Толкова много дестки припирни са изписани във форума, че чак не е за вярване!
Нещо си в грешка, Путин говореше за природен газ. Колите се движат с пропан-бутан, ТЕЦ-овете с природен.
- maty_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38
Стига сте се драпали, бе
Според мен е най - важно, че горивата падат (все още). Няма смисъл пак да изпадаме във вечния спор. Весело посрещане на празниците на всички колеги, макар и някои да са на работа и на Бъдни вечер и навръх Нова година (като мен). Наздраве!

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Кратка мисля ще е радоста от ниските цени на горивата са съжаление но аз си мисля че по евтиния бензин се компенсира с по високия разход в сравнение с дизела а за газовите няма да говоря те колегите си знаят че евтиното излиза по скъпо накрая така че бенз дизел все тая според мен
Re: Доживяхме колеги .....
Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 28 Юли 2009, 20:05, променена общо 1 път
няма да е нормално дизела на 2 лева а бенза на 1.5 защото от петрола се извлича повече нафта от колкото бензин тъй че е нормално бензина да е по скъп а не по евтин но ни ебават и тва е, а тва че сипвате некачествен 95 си е за вас аз не бих сипал 95 и тва е а 98 е на цената на дизела и между другото днес на лукойл беше 1.78 с отсъпката 1.73 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
И аз сипах на Лукойл за 1.73... нещо не се чувствам много прецакан...
Вчера София - Пловдив за 51 мин и 7.1 разход..
мисля и занапред така да се прецаквам.. пък нека ми е лошо 
Вчера София - Пловдив за 51 мин и 7.1 разход..

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Проста аритметика градско дизела гори 12 средно (за тдс) говоря 12x1.78=21.36 а бензинките най масовото 2.0и си лапа 14-ка градско 14x1.6=22.40 мисля че КИРО Е НА КИРИЯ все пак а? и без лоши чувства към колегите с бензинките 

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3