Винетките за 2009 остават със старите цени от 2008
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Ми не е верно, на найлончето от което отлепяш винетката ясно си пише, че винетката е валидна до 31.Декември.2008 годинаsonny написа:ама кво ви дреме сегашните винетки са си до 31Януари, за тая година проблем няма. А за догодина системвата пак е същта, на целофанче и с плюнка на джама, таз година винетката я ползваха над 20 коли, задогодина пак така

Останалото е 100%

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
k1k0 написа:Добре де нали нямаше да има винетки а тол такси само
Трябва от някъде да събират иначе как ще си раздават коледни
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Благодаря че ше карам на счупен път и ще си плащам удоволствието да си чупя колата 70 лв годишно . Страхотна пред Коледна новина 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
sonny написа:ама кво ви дреме сегашните винетки са си до 31Януари, за тая година проблем няма. А за догодина системвата пак е същта, на целофанче и с плюнка на джама, таз година винетката я ползваха над 20 коли, задогодина пак така
баце до края на 2008 са питах в едно омв деба и аз мислех че ще са като предните години ама не

а за монтирането на стъклото аз просто със спирт изтривам печата които е върху станиолчето на винетката,изрязвам го покраи самата винетка и накрая кръцвам двете краичета по ръба на станиола и си остава лепилото от винетката,така се държи на двата ръба но е достатъчно да си стои без проблеми,така тая година поне 10 пъти сме я менкали по различните коли

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
До 31.12.2008 година...
на мен ми се наложи да пътувам и нямах винетка, никъде не можеш да си купиш седмична винетка за 2008 година, изтеглили са ги от бензионстанциите. Само в пощите, но те по празниците не работят, в София уж само тази на Плиска щяла да работи но НЕ работеше. Наложи ми се да пътувам до Берковица, цял късмет е че на 4 места не ме спряха...
Днес ми се наложи да търся и в Монтана... само на 1 место намерих, нещо като частна поща... но имаше само МЕСЕЧНИ... и така за 3 дена ми се наложи да си купувам МЕСЕЧНА винетка за 25 лв!
Така е в наща ПЕДЕРАСТКА държава АБСУРДИСТАН!
Защо педалите не ги изтеглиха на 01.01.2009 ами месец преди това, за да може шибаните КАТ-ерички да глобяват /120 лв. е акта/ и да си пълнят гушите.

на мен ми се наложи да пътувам и нямах винетка, никъде не можеш да си купиш седмична винетка за 2008 година, изтеглили са ги от бензионстанциите. Само в пощите, но те по празниците не работят, в София уж само тази на Плиска щяла да работи но НЕ работеше. Наложи ми се да пътувам до Берковица, цял късмет е че на 4 места не ме спряха...
Днес ми се наложи да търся и в Монтана... само на 1 место намерих, нещо като частна поща... но имаше само МЕСЕЧНИ... и така за 3 дена ми се наложи да си купувам МЕСЕЧНА винетка за 25 лв!
Така е в наща ПЕДЕРАСТКА държава АБСУРДИСТАН!
Защо педалите не ги изтеглиха на 01.01.2009 ами месец преди това, за да може шибаните КАТ-ерички да глобяват /120 лв. е акта/ и да си пълнят гушите.

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2