Бензинова помпа
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Бензинова помпа
имам голям проблем
бензиновата ми помпа(м50б20)не подава гориво,значи замерих букста и към нея не идва ток,също така и буксата която е под седалката и към нея не идва ток.Обаче не успях да разбера каде се намира релето и.нямам никаква идея от къде другаде да почна ще съм много благодарен ако някои ми да де информация за проблема 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
отпред при релетата и бушоните под предния капак беше ако не се лъжа но кое точно да кажат другите колеги

- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il

колеги днес си качих аутодата и намерих кое е релето.Давам на късо и пак не идва бензин към инжекторуте,обаче като дам на късо релето и никакъв ток не отива в букстата на помпата.
Забравих да кажа че преи да ми стане сакътлъка с паленето си смених инпулсноият датчик на коляновия вал старият беше с напукан кабел и прекъсваше,сложих ИПС италиянски.Незнам дали има връзка с това че не отива ток до помпата.Абе с две думи бошона на помпата е здрав давам на късо релето и пак не отива ток до помпата 

Днес пък друго бошон 23 за помпата пак го проверявам с фазомера и никъв ток.Давам от съседен бушон ток и тръгва и викам голям съм маистор намерих проблема
.Обаче к...ц
въртях релета давам на късо това реле което излезе от аутодатата и пак никакъв ток до буксата на помпата.Направо пощорях с тая баба яга.Можели да е от алармата нямам имобилаизер отключва и заключва само,обаче имам долу до съединителя едно малко ключе което спира тоците на таблото.Тое против кражба и е слагано независимо от алармата

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Аз преди известно време имах проблем с бензинова помпа. Помпата работеше, но не правеше достатъчно налягане за да пребори някакъв клапан по системата. И замяната с нова (втора ръка
) оправи нещата.

E34, E38
Проблема е решен помпата била изгоряла 250лв на бош с 1година гаранция.Ама ми е много интересно защото маистора каза че идвал ток до помпата апък аз като е замервах не идваше,четох из темите че идвало ток само когато мотора завърти,а аз я мерих само на контакт,някой ако знае дали е вяро ще съм му благодарен ако даде инфо 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2