фаровете ми светят постоянно,що е то
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
фаровете ми светят постоянно,що е то
здравейте,колеги редовно следя форума и съм намирал решения за проблемите по колата си без да прибягвам до услугите на майстори,за което ви благодаря.какъв е проблема .фаровете мо светят на дълги постоянно дори когато колата е изгасена .и така от 3 дни.сега съм извадил буксите и карам само на къси.ако някой е имал подобен проблем да сподели решението му.мерси
peace
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Те заради тия дребни проблеми ще си карам дъртата, маломощна Е34,
. Много глезени тия Е39-ки, има това, но него ползвай щот ще пламне.

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Гаранция е от LCM-а (Light Control Module).Струва м/у 50-200лв втора употреба (зависи как го намериш).
Ако ще купуваш втора употреба, трябва да вземеш същия като твоя.На етикета трябва да пише HW: "номер на версията" SW: "номер на версията".Също така, трябва и да се прекодира за твоята кола, което може да стане или в оторизиран сервиз или при някой, който има GT1 диагностичен компютър и знае какво прави.
Ако ще купуваш втора употреба, трябва да вземеш същия като твоя.На етикета трябва да пише HW: "номер на версията" SW: "номер на версията".Също така, трябва и да се прекодира за твоята кола, което може да стане или в оторизиран сервиз или при някой, който има GT1 диагностичен компютър и знае какво прави.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
`DaRkMaN написа:аз предлагам да ти дам просто телефона на човека който оправи моя какво ще кажешзвучи ми доста по-просто
Малко подробности как точно го е оправил ще може ли?В смисъл, отвори LCM-а и смени нещо по платката или...
Сетих се и друго, пробвай да откачиш акумулатора за 10-20мин и после го закачи пак.
да отваря го маняка и има чаркалъци работи и разбира явно къде какво трябва да направи и в крайна сметка имах 2 проблема единия че ми премигаха габаритите и другия че единия дълъг точно като на колегата ми светеше постоянно дори и на загасена кола...и бях принуден като него да извадя буксата и така в крайна сметка му закарах самия лайт модул и след 1 ден ми го върна и от тогава мина година и нещо мисля и нямам проблеми 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Дааа, наистина е добро това обяснение http://tech.bentleypublishers.com/servl ... %20E39.pdf
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2