ТDS-a ми ще стои 5м.в гараж!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ТDS-a ми ще стои 5м.в гараж!!!

Мнение от danieldst » 24 Дек 2008, 0:15

Няма да съм в страната и няма на кото да разчитам ,дори само за припалване!
Освен,че ще съм с един акумулатор назад.Какво друго ще се прецака за такъв период от време без да се кара?
Ще я оставя с пълен резервоар.Един вид предпазна мярка за подкачващата помпа в резервоара!
Какво друго се прецаква от стоене за толкова време?
Моля,ако някои има опит с това да сподели :idea:
Извинявам се ако темата не е за тук :uups:
ВАРНА,морето и BMW-то......Изображение!!!
Изображение ИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 24 Дек 2008, 0:32

Освен акумулатора друго няма кво да му стане според мен...Макар,че и на него кой знае какво няма да му стане...На помпата няма да и стане нищо и да има и 15 литра но щом така ще си по спокоен напълни го целия...Знам ли освен прах друго не мога се сетя кво може да му стане щом ще е в гараж....Да е пред блока друга работа ма ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 24 Дек 2008, 1:00

TUZara` написа:...Знам ли освен прах друго не мога се сетя кво може да му стане щом ще е в гараж....

И от това може да го предпази с това покривало за Е39 , което продавам , а и е оригинално BMW. :D

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=15

ентусиаст
Аватар

Re: ТDS-a ми ще стои 5м.в гараж!!!

Мнение от WALL » 24 Дек 2008, 1:06

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 28 Юли 2009, 20:08, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 24 Дек 2008, 3:37

а ако я вдигнеш на трупчета (ако позволява размера на гража), няма ли да е по добре за амортесиорите както и за гумите или .......... ?
а ако няма проблем с/без акумулатор, аз бих го махнал лично от колата !!!

също така после като искаш да я запалиш, аз лично бих я разклатил цялата преди да я паля, да се поотаковат маслата ...

честно казано, за толкова време бих махнал и гумите с джантите, и бих я оставил само на трупчета ? но нека по запознатите кажат

и последният път в които я гасиш и няма да я палиш 5 месеца, бих я изфорсирал до 3-4 оборота и чак тогава бих я загасил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 24 Дек 2008, 10:36

и може 1 огън да запалиш и да извършиш ритуално убииство на див тибетски нерез да я пазят боговете :mhihi: на мен прекалено ми се вижда да я слагаш на трупчета ама не знам...не мисля че ще и стане изобщо нещо освен акумулатора, който както един колега каза може да го махнеш ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 24 Дек 2008, 11:26

и без тибетски нерез може само с една коледна пуйка пак става :mhihi: ама нищо и няма на колата откачи акумулатора нацяло и го свали направо за амортисьорите и пружините нидей бра грижа нищо им няма само после си смени маслото и тогава я карй защото то си има освен пробег и годност която е 1г

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от cha4o1983 » 24 Дек 2008, 11:36

немога да повярвам 4е няма на кой да се довери6 да ти припалва колата ,то е добре даже да се кара за6ото това припалване е ни6о,ти приятели няма6 ли,роднини на който може да се разчита

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 24 Дек 2008, 12:06

колега, няма страшно...няма какво да стане на количката...само след като се върнеш и решиш да я палиш...вземи 1 литър масло и го долей през капачката :)
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от danieldst » 24 Дек 2008, 12:48

Благодаря на всички колеги за съветите.Има нужда човек да чуе и други мнения,ако не друго поне малко да се успокои! :)
По принцип имам на кого да заръчам,но не са сериозни.Колата ми ще е чак на вилата,само там разполагам с гараж.А тя е на 18-20км.от Варна и не на всеки му се занимава особенно като се влоши времето.
А за каране не я давам на никой,последно като го направих сменях задна броня,че докато я намеря.............абе мерси! :lol:
Весели празници пичове и пазете колите по Нова Година ;)
ВАРНА,морето и BMW-то......Изображение!!!
Изображение ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 24 Дек 2008, 14:16

На трупчета и според мен е малко прекалено за 5 месеца, но можеш да понапомпиш все пак малко повече гумите. Иначе могат да се деформират от страната на контакта (получават се flat spots, както казват руснаците :)
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 24 Дек 2008, 15:06

Нищо и няма на колата, мойта седя и тя толова време, само преди да я запаля налях 200гр масалце през капачката изчаках 1 мин и запалих..немаш никви грижи, наречи верно прасенцето за коледа и си готов

а наздраве

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 24 Дек 2008, 17:59

и още нещо да допълня няма да е зле да запушиш ауспуха за да не влиза влага през него , ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 M3 Convertible

Мнение от Ivaka » 24 Дек 2008, 18:10

`DaRkMaN написа:и може 1 огън да запалиш и да извършиш ритуално убииство на див тибетски нерез да я пазят боговете :mhihi: на мен прекалено ми се вижда да я слагаш на трупчета ама не знам...не мисля че ще и стане изобщо нещо освен акумулатора, който както един колега каза може да го махнеш ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
И според мен махай само акумолатора.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Дек 2008, 20:53

да, добра идея е да напомпиш гумите поне на 3 атм, за да избегнеш деформацията им от това, че седи на едно място
No bling at the Ring

Следваща

Назад към E39