може ли да се монтира М52Б28 в е30ка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
Нинджаа не са ибавай със е30-скаджиийте,щот ща издам къв си факан Опелджия
И без тва сме сюрмашки изедници,мошенници ,а сега и скъпари станахме.Утре ти ше гребеш,а пък аз ще карам водни ски

И без тва сме сюрмашки изедници,мошенници ,а сега и скъпари станахме.Утре ти ше гребеш,а пък аз ще карам водни ски

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
пенсионирана нинджа написа:Нинджаа не са ибавай със е30-скаджиийте,щот ща издам къв си факан Опелджия![]()
И без тва сме сюрмашки изедници,мошенници ,а сега и скъпари станахме.Утре ти ше гребеш,а пък аз ще карам водни ски![]()
нещо се омота май

иначе да, кой съм аз да оценявам чуждия труд

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
еми Роската каза че работи според джоба на клиента,всичко може да направи предно,задно,странично квото си пожелаеш само да му платаш,а за едно м50 маи взима 2500 лева,а ти викаш да си правя М10 желязниям матор,ама ако искам да стане маниашко ще ми излезне кам 5 бона само маторя,без спирачки и датчици,само сьс триене на грешките на диагностиката
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
А ве дай да ти сложим двигател от КОСВОРТ "ФОРД"
така ще е по-маниашко
а пък аз лично ще ти я направя кабрио с шлайфа и ще е НАЙ-маняшко 

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
кво става тука момчета... ще заключваме ли ?
помните ли линията на ичезващите мнения? (не знам от кой я откраднах тази концепция но ми харесва)
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- kompi
- младши ентусиаст
-
Една тема не може да съществува без тарикатщини!!!
А относно монтажа, аз мога да ти кажа каде в Асеновград ще ти го направят и мисля ,че ще е поне 4-5 пъти по-евтино.
Аз съм с м50б25 и нямаше почти нищо трудно!
При 2.8-то колегите които са с такъв, ако имат желание ще им коства 1минута да помогнат с малко инфо
п.п. Вече са наистина много малко хората, които помагат с инфо,всички се увълчваме, но такъв е живота!
Поздрави и Весели празници!
А относно монтажа, аз мога да ти кажа каде в Асеновград ще ти го направят и мисля ,че ще е поне 4-5 пъти по-евтино.
Аз съм с м50б25 и нямаше почти нищо трудно!
При 2.8-то колегите които са с такъв, ако имат желание ще им коства 1минута да помогнат с малко инфо

п.п. Вече са наистина много малко хората, които помагат с инфо,всички се увълчваме, но такъв е живота!
Поздрави и Весели празници!
Сучииии!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ В ТАЯ ТЕМА,
БЕЗПОЛЕЗНИ БЯХТЕ,САМО ЗНАЕТЕ ДА КАЗВАТЕ :
аз го знам как се прави и точка.
НИКОИ НЕ КАЗА ПО ТЕМАТА,ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ДВАМА ТРИМА КОИТО МОГАТ ДА МИ ПОМОГНАТ АКО ГИ ПОТЬРСЯ.
АЗ НЯМАМ ДВИГАТЕЛЯ НИТО ИМАМ ПАРИ,АЗ СЬМ НИНДЖА не са ибавай със е30-скаджиийте,щот ща издам къв си факан Опелджия
м52б28 е льжа,имам м52б20 и вече сьм си го кротнал в моита е30ка и нямам ядове с нищо,всичко е изчислено както трябва от ПЕНСИОНИРАНАТА НИНДЖА
МНОГО ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ДЕТО СЕ НАПРАВИХА НА ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ,на полезните БЛАГОДАРЯ
ПРОДЬЛЖАВАИТЕ ДА РЬЧКАТЕ
БЕЗПОЛЕЗНИ БЯХТЕ,САМО ЗНАЕТЕ ДА КАЗВАТЕ :
аз го знам как се прави и точка.
НИКОИ НЕ КАЗА ПО ТЕМАТА,ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ДВАМА ТРИМА КОИТО МОГАТ ДА МИ ПОМОГНАТ АКО ГИ ПОТЬРСЯ.
АЗ НЯМАМ ДВИГАТЕЛЯ НИТО ИМАМ ПАРИ,АЗ СЬМ НИНДЖА не са ибавай със е30-скаджиийте,щот ща издам къв си факан Опелджия
м52б28 е льжа,имам м52б20 и вече сьм си го кротнал в моита е30ка и нямам ядове с нищо,всичко е изчислено както трябва от ПЕНСИОНИРАНАТА НИНДЖА
МНОГО ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ДЕТО СЕ НАПРАВИХА НА ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ,на полезните БЛАГОДАРЯ
ПРОДЬЛЖАВАИТЕ ДА РЬЧКАТЕ
Последна промяна vassport7 на 23 Дек 2008, 23:21, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мен що ме намеси само не разбрах
а и изобщо неща да разбирам как се слага в12/300 хоурс пауър в е30 комби/поне не засега 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4