Зарата живна....
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
ja написа:Evo 99 написа:И кой по точно са тези причини, че нещо не ми стана много ясно?![]()
То недоволни винаги ще има, пък Павлин и на луната да иде да живее пак ще намери от кво да се оплаче. Не знам кво толкова ви е скучно и кво го плюете града. Един реве, че било пълно с чалгари, другия от легнали полицай! Аз пък да ви питам къде го няма това в БГ? И заведения нови откриват (не чалгаджийски), и мол ви направиха и кино, и градинките пооправиха. Кво се ревете? Ама те хората са го казали: кой квото си направи! Явно на някой хора все нещо им липсва и то хубавото никога не се вижда, ама лошо ли е стой та гледай! Айде стига с тоя песимизъм поне по Коледа гледайте малко по-ведро на живота!
Щото Българите по природа са си песимисти и мрънкачи. Няма позитивен заряд в повечето от хората. За пример мога да ви дам Сърбите, и с бомби ги биха, разделяха ги, и криза преживяват, и ембарго, по магазините им е по-скъпо от колкото тука, а никой няма да чуеш да се оплаква... Всички викат добре сме и са доволни, и за това ще ни надминат със светлинни години
А иначе Стара Загора е един от най хубавите градове, в които съм бил.

Напълно съгласен! Особено с примера със Сърбите. И аз съм бил там и всички бяха адски гостоприемни и точно със същите впечатления съм останал.
Стига с тоя песимизъм бе, Павлине! Направо ти се чудя къв си веселяк и пичага, а толкова обзет от мрачен песимизъм и негативизъм.. Голяяяма работа станало начи.. напили се няколко малоумника и направили панаир..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Нищо и няма на Стара Загора.Мене много ми харесва.
И неразбирам какво означава,че няма какво да се прави.
Аз примерно съм от Чирпан
АМИ ПО ЗАБУТАНО ОТ ТВА МЯСТО НЯМА!!Бях си там за няколко дни,еми момчета Заралиии - елате и вижте какво става там тогава се оплаквайте от Стара Загора.
Има все едни и същи физиономии,които не престават да ме гледат лошо
Не си бях ходил доста време и изглежда хората там не ме помнят,сядам аз да пия кафенце със 2-ма приятели и оня дебил отсреща стои и ме гледа сякаш всеки момент ще ме пребие.
И защо - защото в шибаното гратче са 10 човека и когато видят някой нов и хоп айде да го пребием.
Свалих си предната броня да я лепя.Излизам със колата(така без броня) и някъв ром ме сочи и вика с пълен глас - Аве еииии няма броня колата брееее!Викам ей малоумник ти кола без броня не ли си виждал ве!!!
Минавам по улицата сички ме гледат и оглеждат все едно не съм човек.Аз съм отрасъл там и сега ми е гадно да ида до магазина.Всеки пита разпитва гледа доуглежда - ще му изям последния къшей!!!
И в Габрово има селяни(както навред в целия свят) ама тук си е по добре,както и в Стара Загора.Пълно е с хубави момичета,хубави пътища що годе всичко си е наред.
И неразбирам какво означава,че няма какво да се прави.
Аз примерно съм от Чирпан

Има все едни и същи физиономии,които не престават да ме гледат лошо

Не си бях ходил доста време и изглежда хората там не ме помнят,сядам аз да пия кафенце със 2-ма приятели и оня дебил отсреща стои и ме гледа сякаш всеки момент ще ме пребие.
И защо - защото в шибаното гратче са 10 човека и когато видят някой нов и хоп айде да го пребием.
Свалих си предната броня да я лепя.Излизам със колата(така без броня) и някъв ром ме сочи и вика с пълен глас - Аве еииии няма броня колата брееее!Викам ей малоумник ти кола без броня не ли си виждал ве!!!
Минавам по улицата сички ме гледат и оглеждат все едно не съм човек.Аз съм отрасъл там и сега ми е гадно да ида до магазина.Всеки пита разпитва гледа доуглежда - ще му изям последния къшей!!!

И в Габрово има селяни(както навред в целия свят) ама тук си е по добре,както и в Стара Загора.Пълно е с хубави момичета,хубави пътища що годе всичко си е наред.

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
На 22.12.2008г. в 09.40ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил, паркиран на ул. “Ал. Пушкин”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ, отключило багажника на лек автомобил “Ауди-80” и извършило кражба на авто- газова бутилка- 45л.
По случая работи РУ на МВР – Казанлък.
Тия наркоманчета и тях ги е хванала кризата
Маи вече ще трябва да си прибирам панела на CD-то
По случая работи РУ на МВР – Казанлък.
Тия наркоманчета и тях ги е хванала кризата

Маи вече ще трябва да си прибирам панела на CD-то
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
на който не му харесва стара загора мое си бега дето иска ама мрънкачи недоволни има и винаги ще има само дето не ми ясно защо трябва да ни натякват за себе си и да търсят внимание.
какво значение има тук мнението на някъв си пловдивчанин по адрес на нашия град
има лесно стои си в пловдив
относно темата ,гръмнатите са ми приятели,както и момчетата които са гърмели,тоест и те са били двама ама що пък тва е причина за цяла тема и какъв е смисъла на тва злорадство
какво значение има тук мнението на някъв си пловдивчанин по адрес на нашия град

относно темата ,гръмнатите са ми приятели,както и момчетата които са гърмели,тоест и те са били двама ама що пък тва е причина за цяла тема и какъв е смисъла на тва злорадство

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Кво пак ти вади очите Пловдивчанина - има мнения от София,Сливен,Ямбол.....
-тоя някъкъв си Пловдивчанин живее от 10г в СЗ--затова и си казвам (моето) мнение
нито ангажирам--нито опонирам някой
Ако някой ден се пооправят нещата и някой ми даде ''хляба в ръцете''-може и да се установя за постоянно,но засега няма база за сравнение от към инфраструктура м/у П-в и СЗ затова 10г си пътувам и по мои сметки отдавна съм издухал един апартамент през ауспуха
-тоя някъкъв си Пловдивчанин живее от 10г в СЗ--затова и си казвам (моето) мнение

Ако някой ден се пооправят нещата и някой ми даде ''хляба в ръцете''-може и да се установя за постоянно,но засега няма база за сравнение от към инфраструктура м/у П-в и СЗ затова 10г си пътувам и по мои сметки отдавна съм издухал един апартамент през ауспуха

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
абе кво й харесвате на тая стара загора,то бива и умряла работа///milko way написа:Кво пак ти вади очите Пловдивчанина - има мнения от София,Сливен,Ямбол.....
-тоя някъкъв си Пловдивчанин живее от 10г в СЗ--затова и си казвам (моето) мнение![]()
нито ангажирам--нито опонирам някой
нито заведения,нито пътища
и тия дето са се гърмяли с тия хаостни патрони за развитие да не говорими.
то на село се гърмят с ловните пушки
времето оставя следи
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Абе идвайте всички в Софията бре,кво се разпраате,как на Заралия ще му кажеш, че не е хубав градът му...!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
ja написа:А иначе Стара Загора е един от най хубавите градове, в които съм бил.
Много добър е бил архитекта дето го е проектирал.
На мен често ми се налага да ходя до един приятел в кв Зора.Като отцепа още преди Богомилово вдясно и стигам в Зора без да ме спре нито един светофар или знак, луда работа

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
е па кво не ви харесва ,прави улици , прости полицаи ,ся зарад тях нямам книжка
,мацки си има колкото искате ,ко само ревете ,гледайте положително на работата ,от вчера се движи из Стара Загора Е36 изненада за всички голфаджии ,хондаджии и опелджии , кво искате още ,дайте да напрайм един космополитън в петък вечер и всики ще са доволни
или няма да помнят как е било в Зарата
Ай весели празници и стига мрънкахте

Ай весели празници и стига мрънкахте

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Положението във всеки един малък град е така...Тук в Ямбол наскоро в една(от общо 2те ни дискотеки ако Карамел се води дискотека) едни пишледарчета циганета намушкали некъв 20 годишен младеж,понеже ги гледал строго.После се качили на татьо си в мерца и на първия мост се удрят понеже били изпили определено количество алкохол.Впоследствие се оказва че тия цинагета са на някакъв ромски тарикат лихварин и нищо няма да им направят..Но момчето си остана в болница.Всеки те гледа лошо ама то се свика.Иначе във Варна коронната реплика която ми я задават баткаджиите е "Абе ти знаеш ли ме аз кой съм" К'во да се прави...Шанс

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
boost написа:Кавото и да правите си стойте по родните места и забравете за София,че не се издържа вече от селски манталитет и овчарски физиономии,пък току виж сте успяли да си развиете градовете,вместо да кибичите по софииските строежи!
що не си доволен от новото строителство

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
boost написа:Кавото и да правите си стойте по родните места и забравете за София,че не се издържа вече от селски манталитет и овчарски физиономии,пък току виж сте успяли да си развиете градовете,вместо да кибичите по софииските строежи!

Та колега, у нашия град викаш, всички са супер, а?

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3