Зарата живна....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 23 Дек 2008, 21:45

ja написа:
Evo 99 написа:И кой по точно са тези причини, че нещо не ми стана много ясно? :roll:
То недоволни винаги ще има, пък Павлин и на луната да иде да живее пак ще намери от кво да се оплаче. Не знам кво толкова ви е скучно и кво го плюете града. Един реве, че било пълно с чалгари, другия от легнали полицай! Аз пък да ви питам къде го няма това в БГ? И заведения нови откриват (не чалгаджийски), и мол ви направиха и кино, и градинките пооправиха. Кво се ревете? Ама те хората са го казали: кой квото си направи! Явно на някой хора все нещо им липсва и то хубавото никога не се вижда, ама лошо ли е стой та гледай! Айде стига с тоя песимизъм поне по Коледа гледайте малко по-ведро на живота! :)

Щото Българите по природа са си песимисти и мрънкачи. Няма позитивен заряд в повечето от хората. За пример мога да ви дам Сърбите, и с бомби ги биха, разделяха ги, и криза преживяват, и ембарго, по магазините им е по-скъпо от колкото тука, а никой няма да чуеш да се оплаква... Всички викат добре сме и са доволни, и за това ще ни надминат със светлинни години :)

А иначе Стара Загора е един от най хубавите градове, в които съм бил.

:yes: :yes: :yes:

Напълно съгласен! Особено с примера със Сърбите. И аз съм бил там и всички бяха адски гостоприемни и точно със същите впечатления съм останал.
Стига с тоя песимизъм бе, Павлине! Направо ти се чудя къв си веселяк и пичага, а толкова обзет от мрачен песимизъм и негативизъм.. Голяяяма работа станало начи.. напили се няколко малоумника и направили панаир..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 23 Дек 2008, 22:01

Нищо и няма на Стара Загора.Мене много ми харесва.
И неразбирам какво означава,че няма какво да се прави.
Аз примерно съм от Чирпан :mhihi: АМИ ПО ЗАБУТАНО ОТ ТВА МЯСТО НЯМА!!Бях си там за няколко дни,еми момчета Заралиии - елате и вижте какво става там тогава се оплаквайте от Стара Загора.
Има все едни и същи физиономии,които не престават да ме гледат лошо :shock:
Не си бях ходил доста време и изглежда хората там не ме помнят,сядам аз да пия кафенце със 2-ма приятели и оня дебил отсреща стои и ме гледа сякаш всеки момент ще ме пребие.
И защо - защото в шибаното гратче са 10 човека и когато видят някой нов и хоп айде да го пребием.
Свалих си предната броня да я лепя.Излизам със колата(така без броня) и някъв ром ме сочи и вика с пълен глас - Аве еииии няма броня колата брееее!Викам ей малоумник ти кола без броня не ли си виждал ве!!!
Минавам по улицата сички ме гледат и оглеждат все едно не съм човек.Аз съм отрасъл там и сега ми е гадно да ида до магазина.Всеки пита разпитва гледа доуглежда - ще му изям последния къшей!!! :evil:
И в Габрово има селяни(както навред в целия свят) ама тук си е по добре,както и в Стара Загора.Пълно е с хубави момичета,хубави пътища що годе всичко си е наред. :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zigzag22 » 23 Дек 2008, 23:37

Много хубава тема.И в Шумен не е лесно братя.Ама хич.За последната една седмица убиха 3-ма човека. :evil: Все пак Шумен граничи с 6 турски общини :idea: :idea: :idea: и голям батак зе да става :evil: иначе провинциялния статут го обобщиха колегите 1:1 и за съжаление не сме изключение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 24 Дек 2008, 1:16

На 22.12.2008г. в 09.40ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил, паркиран на ул. “Ал. Пушкин”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ, отключило багажника на лек автомобил “Ауди-80” и извършило кражба на авто- газова бутилка- 45л.
По случая работи РУ на МВР – Казанлък.

Тия наркоманчета и тях ги е хванала кризата :mhihi:
Маи вече ще трябва да си прибирам панела на CD-то

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 24 Дек 2008, 19:40

на който не му харесва стара загора мое си бега дето иска ама мрънкачи недоволни има и винаги ще има само дето не ми ясно защо трябва да ни натякват за себе си и да търсят внимание.
какво значение има тук мнението на някъв си пловдивчанин по адрес на нашия град :roll: има лесно стои си в пловдив :mhihi:
относно темата ,гръмнатите са ми приятели,както и момчетата които са гърмели,тоест и те са били двама ама що пък тва е причина за цяла тема и какъв е смисъла на тва злорадство
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 24 Дек 2008, 20:26

Кво пак ти вади очите Пловдивчанина - има мнения от София,Сливен,Ямбол.....
-тоя някъкъв си Пловдивчанин живее от 10г в СЗ--затова и си казвам (моето) мнение :!: :arrow: нито ангажирам--нито опонирам някой
Ако някой ден се пооправят нещата и някой ми даде ''хляба в ръцете''-може и да се установя за постоянно,но засега няма база за сравнение от към инфраструктура м/у П-в и СЗ затова 10г си пътувам и по мои сметки отдавна съм издухал един апартамент през ауспуха
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Потребител
Аватар

Мнение от milyk82 » 24 Дек 2008, 20:55

///milko way написа:Кво пак ти вади очите Пловдивчанина - има мнения от София,Сливен,Ямбол.....
-тоя някъкъв си Пловдивчанин живее от 10г в СЗ--затова и си казвам (моето) мнение :!: :arrow: нито ангажирам--нито опонирам някой
Ако някой ден се пооправят нещата и някой ми даде ''хляба в ръцете''-може и да се установя за постоянно,но засега няма база за сравнение от към инфраструктура м/у П-в и СЗ затова 10г си пътувам и по мои сметки отдавна съм издухал един апартамент през ауспуха
абе кво й харесвате на тая стара загора,то бива и умряла работа
нито заведения,нито пътища
и тия дето са се гърмяли с тия хаостни патрони за развитие да не говорими.
то на село се гърмят с ловните пушки
времето оставя следи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 24 Дек 2008, 21:00

Абе идвайте всички в Софията бре,кво се разпраате,как на Заралия ще му кажеш, че не е хубав градът му...!? :roll: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 24 Дек 2008, 21:28

ja написа:А иначе Стара Загора е един от най хубавите градове, в които съм бил.

Много добър е бил архитекта дето го е проектирал.
На мен често ми се налага да ходя до един приятел в кв Зора.Като отцепа още преди Богомилово вдясно и стигам в Зора без да ме спре нито един светофар или знак, луда работа :mhihi: :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 24 Дек 2008, 21:36

е па кво не ви харесва ,прави улици , прости полицаи ,ся зарад тях нямам книжка :mhihi: ,мацки си има колкото искате ,ко само ревете ,гледайте положително на работата ,от вчера се движи из Стара Загора Е36 изненада за всички голфаджии ,хондаджии и опелджии , кво искате още ,дайте да напрайм един космополитън в петък вечер и всики ще са доволни :mhihi: или няма да помнят как е било в Зарата :mhihi:
Ай весели празници и стига мрънкахте :mhihi:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 24 Дек 2008, 21:54

Положението във всеки един малък град е така...Тук в Ямбол наскоро в една(от общо 2те ни дискотеки ако Карамел се води дискотека) едни пишледарчета циганета намушкали некъв 20 годишен младеж,понеже ги гледал строго.После се качили на татьо си в мерца и на първия мост се удрят понеже били изпили определено количество алкохол.Впоследствие се оказва че тия цинагета са на някакъв ромски тарикат лихварин и нищо няма да им направят..Но момчето си остана в болница.Всеки те гледа лошо ама то се свика.Иначе във Варна коронната реплика която ми я задават баткаджиите е "Абе ти знаеш ли ме аз кой съм" К'во да се прави...Шанс :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 24 Дек 2008, 21:59

Кавото и да правите си стойте по родните места и забравете за София,че не се издържа вече от селски манталитет и овчарски физиономии,пък току виж сте успяли да си развиете градовете,вместо да кибичите по софииските строежи!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 24 Дек 2008, 22:04

boost написа:Кавото и да правите си стойте по родните места и забравете за София,че не се издържа вече от селски манталитет и овчарски физиономии,пък току виж сте успяли да си развиете градовете,вместо да кибичите по софииските строежи!

що не си доволен от новото строителство :mhihi: ,доста правилно казано ,че то в софия не останаха софиянци :mhihi:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 24 Дек 2008, 22:32

boost написа:Кавото и да правите си стойте по родните места и забравете за София,че не се издържа вече от селски манталитет и овчарски физиономии,пък току виж сте успяли да си развиете градовете,вместо да кибичите по софииските строежи!

Ти за къв се помисли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 24 Дек 2008, 23:17

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Какви селтаци има родени в София, не е истина. Половината деца от квартала се "реализираха" като бакшиши, кофражисти, наркомани, един не успя да завърши 7-ми клас, няколко са в затвора..... А кварталът се води престижен. Докато още имаше пазар на имотите, апартаментите в блока бяха по 1600е/м2.

Та колега, у нашия град викаш, всички са супер, а? :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата